Επόμενα ταξίδια του airliners.gr

• Thread starter Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Δε σκέφτηκε κανείς, ότι υπάρχουν Aviation Enthusiasts που απλά πετάνε για να μαζευουν τύπους, αεροδρόμια και εταιρίες ?

Άμα μπερδεύουμε τον εθνικισμό με την αεροπορία και τα ταξίδια τότε πάμε χαμένοι.

Αλλο το ενα και αλλο το αλλο.
Αν ειμαστε ελληνες και εχουμε τετοια αδιαφορια τι να πουμε τοτε για τους ξενους.
Σε ξενο σαιτ το καταλαβαινω .Εκει γραφουν καποιοι που θελουν να πανε ,ομως παλι ιδιοι οι ξενοι τους λενε : για πιο λογο πηγαινετε βρε παιδια(η θελετε να πατε) αφου εκει ειναι ψευδοκρατος ;

Δηλαδή εδώ στη Θεσσαλονίκη για κάποιον που θέλει να πάει EIN συμφέρει να πάει στα Σκόπια και να πετάξει από εκεί. Γιατί να το κάνει; 1. Επειδή είναι πάνθφηνα. 2. Γιατί από Θεσσαλονίκη για να πας EIN θα σου βγει η πίστη να βρεις πτήσεις και συνδυασμούς. 3. Πχ για μένα για να πετάξω με Wizz που δεν το έχω κάνει και να δω το αεροδρόμιο τους. Είμαστε σε φόρουμ αεροπορικό. Άλλο Ολυμπιακή, άλλο αεροδρόμιο Ελληνικού, άλλο μονοπώλιο Α3 και άλλο τα εθνικά θέματα. Δε θα κρίνουμε κάποιον γιατί πετάει από όπου πετάει. Άλλωστε όσοι έχουμε πάει Τουρκία είμαστε προδότες! Το ίδιο και όσοι έχουμε πάει Γερμανία (μη ξεχνάμε το 40) κτλ και ας ζούνε χιλιάδες οικογένειες από τους Τούρκους και ακόμη περισσότεροι Έλληνες στην Γερμανία. Άλλο να ρωτήσεις και άλλο να αρχίσεις να σχολιάζεις.

Αν και νομίζω πως ξέφυγε λιγάκι το θέμα.

Εχει ξεφευγει λιγο το θεμα γιατι για αλλα γραφω και αλλα μου απαντατε.Και εγω εχω παει στην τουρκια και οχι μια φορα.(ο απλος ο λαος μια χαρα ανθρωποι ειναι) .Γραφω μονο για την Κυπρο που ενα κομματι της ειναι επι κατοχης.Για μενα το μαυρο ειναι μαυρο,αν το μαυρο καποιος θελει να το βλεπει ασπρο ας το βλεπει ασπρο.

Δηλαδή εδώ στη Θεσσαλονίκη για κάποιον που θέλει να πάει EIN συμφέρει να πάει στα Σκόπια και να πετάξει από εκεί
Νικο δεν βλεπω καποιο προβλημα να πεταξεις μεσω Σκοπιων.

Καιρός να κλείσει αυτή η παρένθεση. Είμαστε αεροπορικό φόρουμ και όχι πολιτικό. Ο καθένας αποφασίζει που και πως θέλει να πετάξει και, αν το θέλει, το γράφει εδώ. Εγώ πάντως, θα χαρώ να διαβάσω κι ένα trip report από το παραπάνω δρομολόγιο, ή έστω να δω μερικές φωτογραφίες.

Δυστυχώς κάποιοι φίλοι εδώ μπέρδεψαν τη βούρτσα με ξέρετε τι.Και δεν αναφέρομαι στον Ελληνοκύπριο συμφορουμίτη που αποφάσισε να πετάξει προς τα Κατεχόμενα.Δικαίωμα του να δίνει υπόσταση στο ψευδοκράτος.Αναφέρομαι σε άλλους που μίλησαν για εθνικισμούς, συνέκριναν το ταξίδι αυτό με πτήση προς Τουρκία,Σκόπια κλπ.Μόνο που αγνοούν ότι αυτά τα κράτη υπάρχουν και είναι αναγνωρισμένα.
Δεν είμαι εδώ για να κάνω μαθήματα ιστορίας,ούτε οι γνώσεις μου επαρκούν, ούτε ο χώρος είναι κατάλληλος.
Θεωρώ ότι σε ένα τόπικ που αναφέρονται τα επόμενα ταξίδια των συμφορουμιτών μπορούμε να αποτυπώνουμε κρίσεις,σχόλια και διαφωνίες.Όχι βέβαια για να αποτρέψουμε κάποιον από το να ταξιδέψει ή να στάζουμε χολή, αλλά γιατι έτσι λειτουργεί ο διάλογος μέσα σε ένα φόρουμ.Και αυτό το τόπικ αυτό το λόγο ύπαρξης φαντάζομαι έχει.
Δε θεωρώ ότι είναι "παρένθεση" φίλε Άκη, αλλά κουβέντα επί της ουσίας, πάνω στο αρχικό post και απόλυτα συναφής αναφορά με το τόπικ.
Οι απαντήσεις, η ηθελημένη αγνοια κάποιων, η ελαφρότητα των σχολίων τους και οι εκτός τόπου και χρόνου αναφορές τους είναι θλιβερές.Αλλά μάλλον θα φταίει ότι δεν μπορώ να αναγνωρίσω την τεράστια ηδονή που προσφέρει σε έναν aviation enthusiast να πετάει από την Κατεχόμενη Τυμβου.

STAVROS_ATH":3js1471z said:
Αλλά μάλλον θα φταίει ότι δεν μπορώ να αναγνωρίσω την τεράστια ηδονή που προσφέρει σε έναν aviation enthusiast να πετάει από την Κατεχόμενη Τυμβου.

Την ίδια που προσφέρει η πτήση από την Pyong Yang, με τις ευλογίες του αιμοσταγούς Υπέρτατου Ηγέτη...

Άλλη μια αεροπορική εταιρεία, άλλο ένα αεροδρόμιο στο logbook. So simple.

Έτσι από περιέργεια, θα πετούσες με την Palestinian Airlines από το El Arish International Airport ?

Δεκαήμερο ταξίδι στην Αγγλία και με την πρώτη μονοήμερη εκδρομούλα στην γειτονική Ιρλανδία με λατρεμένη και 40 κάτι ευρωπουλάκια.

20JAN U2 LCA - LPL 16.45 - 20.05
22JAN FR MAN - DUB 08.00 - 09.00
22JAN FR DUB - MAN 16.30 - 17.35

01FEB U2 MAN - PFO 07.00 - 13.40

13.04.2015 MUC-ZRH LX3619 (operated by Lufthansa Cityline)
13.04.2015 ZRH-ATH LX1838

21.04.2015 ATH-ZRH LX1831
21.04.2015 ZRH-MUC LX3622 (operated by Lufthansa Cityline)

JAN26 STN-GLA 08.45 - 10.00
JAN26 GLA- STN 20.40 - 21.55

60euro!!!