Επόμενα ταξίδια του valentinovissi!

• Thread starter Thread starter valentinovissi
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Αγαπητε υπερπράκτορα, αν η Bulgaria Air και η Blue Air έχουν mobile pass, εγω ΔΕΝ ξαναπετάω. Θα πηγαινω παντού με τρενο ή σε γκαζαδικο να περναω τους ωκεανούς.

Δικός μας και δικός τους.

emilek737":1ujvx8bs said:
Εμένα ο πατέρας μου χημικός μηχανικός ταξιδεύει Αμερική 4 φορές τον χρόνο χώρις να καταλαβένω ποια η σχέση με την δουλεία του..

Κρύβε λόγια, ίσως να αναρωτιούνται κ άλλοι από απέναντι.. :roll:[/quote]

Ξερω οτι εχει να κανει με τη δουλεια του :lol:

Πρεπει να το παραδεχτω.Προτιμω να χαζευω το τοπικ σε real time παρα να δω μια κωμοδια του eddy murphy.

Ακη ακομα δεν πειθομαι με τις φωτογραφιες.

Επειδη καποιοι το παρακανουν (ακομη και ο administrator) με το σκαναρισμα του boarding pass σε σχεση με το υποτιθεμενο trip και ζητανε πειστηρια ας ερθουν και οσοι εκφερουν αποψη για θεματα που δεν κατεχουν (ατυχηματα, συμβαντα, θεματα χειρηστων κτλ) να σκαναρουν το διπλωμα τους για πειστηριο!
Ας μην ζηταμε πειστηρια μονο για τα trip reports! :wall:
Oσο δεν γινεται αυτο ο Κος Βαλεντινο μπορει να γραφει οτι ειναι αστροναυτης και πεταει με τη PAN AM! :wink:

levantes ζητώ συγνώμη αν η στάση μου εδώ σε πείραξε. Αλλά θα σου το πω απλά: απεχθάνομαι το ψέμα και τα άτομα που προσπαθούν να με δουλέψουν ή απλά κάνουν show off για τον χ ή ψ λόγο. Δεν εννοώ φυσικά ότι ο valentinovissi είναι ψεύτης, αλλά απλά δεν μπορώ να πιστέψω τα όσα έχει γράψει εδώ το τελευταίο διάστημα. Και όπως βλέπω δεν είμαι ο μόνος που έχει αμφιβολίες για τα ταξίδια του. Οπότε του ζήτησα αρχικά να μου το εξηγήσει.

Οι απαντήσεις που έδωσε δεν έπεισαν κανέναν, απλά γιατί δεν έδωσε κάποιες κατανοητές απαντήσεις. Εδώ ακόμη και τους κωδικούς των πτήσεων έχει γράψει λάθος και μετά θέλει να ήταν και επιβάτης στις συγκεκριμένες πτήσεις; Στην πτήση της OA Bahrain - Muscat; Έλεος δηλαδή αλλά μην μου πεις ότι εσύ τα πιστεύεις αυτά;

Πιστεύω ότι αυτό το φόρουμ δεν έχει την ανάγκη να ζητήσει σκαναρισμένα διπλώματα. Απλά γιατί δεν υπάρχει σε αυτό το θέμα κάποιο τρομερό πρόβλημα. Τα άτομα αυτά κάνουν μπαμ με την πρώτη τους δημοσίευση και οι λογαριασμοί τους κλειδώνονται πριν καλά-καλά εσύ να καταλάβεις την ύπαρξη τους.

Ελπίζω μετά από την απάντησή μου να κατανοείς έστω και λίγο γιατί έγραψα και έπραξα όλα όσα έγιναν σε αυτό εδώ το θέμα.

Ακριβώς έτσι! Αν είναι να γραφόμαστε μέλη για να γράφουμε ανύπαρκτα πράγματα προκειμένου να συμμετέχουμε σε ένα forum και να δημιουργήσουμε ολόκληρη συζήτηση, είναι άνευ σημασίας (λίαν επιεικώς). Όπως είπε και ο Άκης αν μέσα στις επόμενες ημέρες το εν λόγω μέλος δεν παρουσιάσει αποδεικτικά όλων αυτών που ισχυρίζεται (συμπεριλαμβανομένου και του κατεβατού της Αμερικής που υπάρχει στην πρώτη σελίδα του topic), θα διαγραφούν όλα τα post του και ο ίδιος θα αποβληθεί οριστικά από το forum!
Σε αντίθετη περίπτωση, θα εντυπωσιαστούμε ομολογουμένως όλοι από όλα αυτά τα διαφορετικά ταξίδια και δρομολόγια!

Re: Επόμενα ταξίδια του airliners.gr

εγω παντως απλα και μονο διαβαζοντας το προγραμμα για "τις Αμερικες" κοντεψα οχι απλα να παθω υπερκοπωση, αλλα και καταθλιψη.
φανταζομουν την απολαυση του να κανω τοσες μερες ταξιδι να φτασω σε πολεις οπως το Σαν Φρανσισκο, μονο και μονο για να αλλαξω αεροπλανο και να παω καπου αλλου χωρις λογο (γιατι και λογο να χα, δε θα χα χρονο)... φανταζομουν να πηγαινω Μεξικο μεσω Washington-Miami-Las Vegas-San Fransisco-LAX-Toronto-Chicago (ξεχασα τιποτα?) χωρις να κανω προφανως ουτε μπανιο (για υπνο ουτε λογος) και ολα αυτα ακουγοντας στο ipod τις τσουλες της γης.
ελπιζω ο απολυτος ταξιδευτης να προσκομισει τα απαραιτητα ουτως ωστε κι εμεις να συνεχισουμε να μαθαινουμε τις περιπετειες του και να χαιρομαστε η απλα να χαμογελαμε :D

O ταξιδιώτης μας, ανέβασε φωτογραφίες η κάνουν πουλάκια τα μάτια μου? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Αφου μου κανατε ολοκληρο τοπικ εδω θα ειναι τα επομενα ταξιδια μου.......

ΑΖ 29 Jan ATH - FCO 06.55 - 08.10 (Alitalia A321)

Aυριο ερχεται απο Ρωμη για Βελιγραδι...... :mrgreen:

Τι ώρα επιστρέφεις;

Σκόρπιες σκέψεις

Μου έχουν μάθει να μην ανακατευομαι εκεί που δεν με σπέρνουν και μάλιστα ξεμέθυστος.

Αλλά.....

Παίδες κάποιοι μπορούν και έχουν τη δυνατότητα να κάνουν πολλά αεροπορικά ταξίδια είτε για την ....απόλυτη είτε για δουλειές είτε για να δουν γκόμενες.
Βαλεντίνο άσε τους υπόλοιπους να σε δουλευουν.Είσαι η απόλυτη cult φιγούρα του φόρουμ.Μάλιστα παρατηρώ οτι δεν μασας..

Γιατί πρεπει το παιδί να βρεί χρόνο να κάνει μπάνιο?Η βαρβατίλα έχει τη δικιά της ξεχωριστή γοητεία.
Φώτο και η αφεντιά μου δυσκολευεται να παραθέσει.Απο όσα θυμάμαι δεν είναι τίποτα δύσκολο αλλά......Για αυτό αποφευγω να παραθέσω ρέπορτ.Αλλωστε θα έτρωγα μπαν αν έδειχνα τα σέξυ στήθη μιας αεροσυνοδού.[λέμε τώρα}

Αυτά.