ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ!

• Thread starter Thread starter CONFIG2
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
ΤΕΒΕΡΝΙΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ......ΤΟΥ ΠΕΧΛΕΒΑ

Direct Law":3ouvtz9x said:
ΤΕΒΕΡΝΙΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ......ΤΟΥ ΠΕΧΛΕΒΑ

Eξακολουθω να μην καταλαβαινω, και μου κανει εντυπωση που ενα topic ολοκληρο ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ μυστηριωδως.....
Ακι, κατι ακουσα για Γκολφι..!!!
Αχ θα τρεεεελαθωωωωω
:roll:

Μου ειπαν πως το εξαφανησε η Νταιζη που θελει να παιζει.........θα ηθελα ομως να μαθω ποια συμφεροντα κρυβονται.......

Κι εγώ δεν πολυκαταλαβαίνω...
Μου έχει δημιουργηθεί η εντύπωσις οτι κάποιο κυκλωματάκι ποντικών έχει στηθεί στην Α3 όπως άλλωστε σε όλες τις Ελληνικές ιδιωτικές και κρατικές (εκεί κι αν γίνεται χαμός) εταιρείες και γλύφει το λάδι.
Μια και δέν υπάρχει συνδικαλισμός και συνδικαλιστές ας πάνε στον εισαγγελέα οι μέτοχοι... :D

Δεν ηξερα οτι υπαρχουν και γυναικες στην ιστορια, Νταιζη πια ειναι παλι αυτη η γυναικα; ειναι πιλοτος και αυτη;

Ελα καλε τωρα που δεν ξερεις την Νταιζη που ολο παιζει....ειναι αυτος που εβριζε ασυστολλα τον τραγουδιαρη τον ταβερνιαρη οπως τον αποκαλουσε και μολις ο τραγουδιστης τον εστειλλε στο Α320 αρχισε το γλυψιμο.......και παει λεγοντας.......

Direct Law":1f71ntnb said:
Ελα καλε τωρα που δεν ξερεις την Νταιζη που ολο παιζει....ειναι αυτος που εβριζε ασυστολλα τον τραγουδιαρη τον ταβερνιαρη οπως τον αποκαλουσε και μολις ο τραγουδιστης τον εστειλλε στο Α320 αρχισε το γλυψιμο.......και παει λεγοντας.......

Πεφτω απο τα συννεφα, με αυτα που διαβαζω!
Οποτε, μαλλον βλεπω τον ΑΚΙ, να ασκει τα καθηκοντα του, ως "σβηστης"....

Στου κουφού την πόρτα, όσο θέλεις βρόντα!!! Μου φαίνεται πρέπει να επαναφέρουμε εκείνες τις μέρες που κάναμε και κανένα ban, μπας και καταλάβουν μερικοί τι είναι φόρουμ και πως λειτουργεί αυτό!!!

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.