Ethiopian Airlines στην Αθήνα

• Thread starter Thread starter ThomasK
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Καλά φαίνεται να πάει η Ethiopian στην Αθήνα καθώς ανακοίνωσαν 4 εβδομαδιαίες πτήσεις για τον φετινό χειμώνα και το νέο δρομολόγιο για Βαρσοβία μέσω της Αθήνας. Επίσης πρόθεση της εταιρείας είναι να αυξήσει τις συχνότητες σε 6 εβδομαδιαίες.
Η πτήση Αντίς Αμπέμπα-Αθήνα διακίνησε 32.662 επιβάτες το 2023 από 19.351 το προηγούμενο έτος. Συνολικά η αφρικανική αγορά, καταγράφει το 2023 άνοδο 27% σε σχέση με το 2019, ενώ και τους πρώτους πέντε μήνες του 2024 καταγράφει άνοδο 15% σε σύγκριση με το ίδιο διάστημα του 2019
Βάσει των στοιχείων της αεροπορικής εταιρείας, το 2023 οι κορυφαίοι προορισμοί όσων ταξίδεψαν από την Αθήνα ήταν κατά 14% η Αντίς Αμπέμπα, 12% το Γιοχάνεσμπουργκ, 11% το Κέιπ Τάουν και από 6% η Κινσάσα και η Ζανζιβάρη.

Το οποίο νέο δρομολόγιο για Βαρσοβια θα εκτελείται μέσω Βιέννη από τον χειμώνα με Β787 και όχι μέσω Αθήνας.

Σχεδόν καθημερινά η Ethiopian στην Αθήνα από 1 Δεκέμβρη καθώς αυξάνει το Αντίς Αμπέμπα - Αθήνα σε 6 εβδομαδιαίες πτήσεις!

Επίσης για τις 3 πτήσεις που προστέθηκαν κάθε Τρίτη Πέμπτη και Σάββατο η αναχώρηση από Αθήνα θα είναι 7:10 το πρωί με άφιξη στην ADD στις 13:50.

Μου στέλνει η Ethiopian πως έγινε αλλαγή, στην αρχή νόμιζα πως άλλαξε η ώρα αναχώρησης αλλά απ'ότι αντιλαμβάνομαι αυτή παραμένει ίδια αλλά αλλάζει η ώρα άφιξης.
Κατάλαβα σωστά;

Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως γίνεται αφού η ώρα αναχώρησης παραμένει ίδια η ώρα άφιξης να πηγαίνει μια ώρα μετά;

Attachments

• Screenshot_2025-02-18-14-05-41-989_com.yahoo.mobile.client.android.mail-edit.jpg
    Screenshot_2025-02-18-14-05-41-989_com.yahoo.mobile.client.android.mail-edit.jpg
    51,5 KB · Προβολές: 43
Παίζει να είχαν ξεχάσει να υπολογίσουν την αλλαγή της ώρας τέλη Μαρτίου;

Δεν αλλάζει ώρα η Αιθιοπία !

The time zone in Ethiopia is East Africa Time (EAT) (UTC+03:00). The IANA time zone database identifier is Africa/Addis_Ababa. Ethiopia does not observe daylight saving time.

Εν τω μεταξύ και στην προηγούμενη ώρα 16:30- 20:45 και στην καινούρια 16:30-21:45 γράφουν διάρκεια πτήσης 5:15 λεπτά.

Έλα παιδιά η αλλαγή της ώρας τον Μάρτιο είναι. Εμείς θα πάμε μια ώρα μπροστά.

Βλέπω από 1η Απριλίου στο flightradar την πτήση ET763, Ath-Add, αλλά δεν μου βγάζει ούτε στις 1 ούτε σήμερα να έχει εκτελεστεί.

Βέβαια στο σάιτ του αεροδρομίου δεν γράφει τίποτα για την πτήση.

Ξέρετε αν ήταν να γίνει και δεν θα πραγματοποιηθεί; Ή μήπως ξεκινάει αργότερα;
Γιατί στις 10 Απριλίου υποτίθεται θα είμαι σε αυτή την πτήση