seven4seven
Concorde-Class-Member
- Περιοχή
- Airside
- Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
- KLM
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- VHHH
Ναι. 

Abu Dhabi – Athens 30APR11 – 04JUN11/13SEP11 – 17SEP11 Day 26 A330-200 replace A320
simosantho":3g466zf2 said:H Economy της ειναι πάρα πολυ καλή, καθε θεση εχει συστημα ψυχαγωγιας με ποικιλια ταινιών (από κλασσικες μεχρι πιο καινουργιες, ειναι ολες στα αγγλικα με αραβικους υποτιτλους) εχει επίσης ποικιλια στη μουσική για όλα τα γούστα και εχει και δυο κάμερες (μια πού δειχνει άπο την μυτη και μια που δειχνη κάτω). Τα καθίσματα είναι άνετα, μοιραζουν τσαντακια με μάσκα ύπνου, οδοντόκρεμα οδοντόβουρτσα (μιας χρήσης), κάλυσες και ωτοασπίδες. Στα καθίσματα εχει κουβέρτα και μαξιλάρι. Το φαγητό είναι πολύ ωραίο (εμένα μου άρεσε).
Θεωρώ πως παλέυεται άνετα για 15-16 ώρες.
Ήρθαν πρόσφατα από Αυστραλία ξαδέρφια μου και μου είπαν ότι είναι ΟΚ (δηλαδή αν είναι η φθηνότερη τότε να την επιλέξεις αλλιώς όχι), αλλά η εξυπηρέτηση συνολικά είναι κατώτερη της Singapore(φυσικά) και της Emirates και το IFE τίποτα το ιδιαίτερο.Velerefontis":397tuaom said:Ξέρει να μου πει κανείς σε τι 'φάση' είναι η Economy της Etihad? Παλεύεται για 15-16 ωρίτσες...?