EUROAIR

• Thread starter Thread starter Anonymous
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Καλά σου μύρισε. Την έκανε για άλλες πολιτείες. Δεν έμαθα όμως που πάει γιατί το πέτυχα στο σχόλασμα.

Πότε εφυγε;; Γιατι εγω που το ειδα και έκανα το run-up, μετα ξαναγυρισε στο Α45.. Δεν το ειδα να φευγει για καμια ώρα ακομα που έκατσα..

Τι έγινε τλκ? Εχθές που επέστρεψα απο τριήμερο το είδε στη θέση του όπου βρισκόταν και την Παρασκευή που έφευγα..
Η εταιρεία θα σταματήσει τη λειτουργεία της? Κάτι για Β733 που είχε ακουστεί?

Το SX-BEU ειναι να φυγει για την Pegasus Aviation στην Καλιφόρνια.. Τώρα το πότε.. Αγνωστο.. Ηταν να φυγει την 1η, δεν έφυγε.. Την 2η, δεν έφυγε.. Σήμερα.. δεν έφυγε.. Ποιος ξέρει...;
Επίσης "αγνοείται" το άλλο MD.. Το SX-BEV.. Τελευταια πέταγε για την Volare αλλά από τον Οκτώβριο του 2008 κάπου ειναι.. Μπας και ξέρει κανείς;;;

Αναρωτιέμαι αν θα καταφέρει να φτάσει στην Καλιφόρνια με το χάλι που έχει.... :wall: :wall: :wall:
Όσο για το άλλο έφυγε τότε(10-08) για Σκτοκχόλμη και έκτοτε αγνοείται η τύχη του.

2008/10/14 08:39Z HEJ7243 Αυτή ειναι η τελευταια επαφη.. Δεν ξέρω όμως προς τα που πήγαινε.. Τότε που λες εσυ, ειχε τελειώσει με το leasing από την Volare ή σαν "volare" πήγε στοκχόλμη;

Tο leasing με τη volare είχε τελειώσει ήδη από τέλη Σεπτεμβρίου. Και έφυγε άδειο για να παραδοθεί,δεν είχε δηλαδή κάποια πτήση.

Καλησπέρα σε όλους...Μήπως γνωρίζει κάποιος το όνομα του ιδιοκτήτη αυτής της εταιρίας?

MerNion":1sjf37ak said:
Το SX-BEU έκανε run-up σημερα καλώντας σαν N848SH :!: Σαν να την κάνει μου μυριζει... Πάντως ειχε ακόμα το ελληνικό νηολόγιο και κανονικά ολα τα χρώματα.

Πλέον πήρε και το αμερικάνικο νηολόγιο, οπότε συντομα το βλέπω να φευγει..

http://athensairport.blogspot.com/2009/ ... 848sh.html