sagittarius
Low-Cost-Class-Member
Πόσο πιο σαφής να γίνει ο άνθρωπος. Εσάς δεν αντιληφθήκαμε πλήρως...
valentinovissi":11mo1j56 said:Ποτε θα το καταλαβουν οτι δεν εχουν υποθεση και να αρχιζουν ν'αλλαζουν σιγα σιγα αλλα ΔΕΝ........![]()
![]()
Ναι, αυτό γράφω και εγώ. Διάβασα το thread που μίλαγε για τον λόγο pax or exits / crew. Είδα 5 μέλη πληρώματος (τυχαία όλες κοπέλες, αν και δεν είμαι σεξιστής, ούτε αρπάζομαι όταν κάποιος είναι) και φαντάστηκα ότι είναι κάποιο μεγάλο αεροσκάφος, γιαυτό πήγα και τους μίλησα.vassdel":2k8ehcs4 said:Επειδή διάβαζα σε κάποιο άλλο θρεντ ότι για να υπάρχουν 5 κοπέλες, πρέπει να είναι μεγάλο το πλοίο τους (5 έξοδοι ή 250 pax, ή κάτι τέτοιο)
Είπα, για μένα άγνωστη. Εσύ φυσικά την ξέρεις και μπράβο σουvassdel":2k8ehcs4 said:τις ρώτησα από ποιά εταιρία ήταν και μου είπαν την πρωτάκουστη για μένα Eurocypria.
Δεν μίλησα πουθενά για μουγκά, κουφά, ή κουλά. Αν έχεις πρόβλημα με τις σωματικές λειτουργίες εν γένει, η μόνη σωτηρία είναι η τουαλέτα.cabincrew4ever":2k8ehcs4 said:ουτε ειναι τοσο κουφο
Αυτό είναι το πρόβλημα? Η λέξη πλοίο? Όπως π.χ. σκάφος αντί για αεροσκάφος? Παίζει κάνα κόμπλεξ με τους ναυτικούς ή τελικά μόνο εμένα δεν χωνεύεις και μου επιτέθηκες έτσι?cabincrew4ever":2k8ehcs4 said:Ναι μονο που εδω μιλαμε για αεροπλανα και οχι πλοια