Εύρεση παλιών/κατεστραμένων αεροπλάνων

• Thread starter Thread starter calavera
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

calavera

Νέο μέλος (Tourist)
Γεια χαρά σε όλους.

Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς που και αν μπορεί κάποιος να βρεί παλιά κατεστραμένα αεροπλάνα ή κομμάτια αεροπλάνων π.χ. ουρές, φτερά κ.λ.π. Θα με ενδιέφερε κυρίως στην περιοχή της Αττικής ή γυρω απ αυτήν. Αναφέρομαι κυρίως σε μικρά αεροσκάφη πολιτικής ή πολεμικής αεροπορίας και υπό την προυπόθεση βέβαια ότι το κόστος δεν θα είναι απαγορευτικό. Οποιαδήποτε βοήθεια ή πρόταση θα μου ήταν πολύτιμη. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.

an kai tha me baresoun meriki edo: Sto Anatoliko.
Pou kai pou sto ebay thimame na eho di kati

Στο Ελληνικό έχω δεί και εγώ...αλλά πώς μπαίνει κανείς μέσα; :?

Η αλήθεια είναι παιδιά οτι στο Ελληνικό έχω δει και γω κάτι μικρά διαλυμενα, αλλα επίσης έχω ακούσει και από πολλούς σχετικούς και άσχετους οτι από το Ελληνικό δεν βγαίνει τίποτα έξω. Και βέβαια το θέμα επίσης είναι που πρέπει να απευθυνθεί κάποιος προκειμένου να πάρει μια υπεύθυνη απάντηση.

Στον Μαραθωνα ειχε κατι διελυμενα AgCats και Agtrucks, Cessna.. Το τι παιζεται εκει δεν το ξερω, ουτε καν και αν υπαρχουνε ακομα..

Στο LGMR δεν υπάρχει τίποτα. Τα τελευταία τα αγόρασε κάποιος και τα πήρε για scrap & spares πριν τους Ολυμπιακούς του 2004. Στις 04/03/2001 που είχα πάει τελευταία φορά είχε παρατημένα 8 Snow Commanders, 1 Piper PA.34 Seneca και 2 Rockwell Commander 112 από τα οποία μόνο ένα (RC.112) είναι στο LGAT.

Σχετικά με την πρόσβαση στο LGAT μόνο με κάποιους από το ΠΟΛ.Κ.Ε.Ο.Α.