Εξαγορά της Olympic Air από την Aegean

Μάλλον θέλουν να συνηθίσουν τους πελάτες τους στην ΟΑ στη μελλοντική τους lounge, ενώ τους αντίστοιχους της Α3 να μη τους μάθουν κάτι που στο μέλλον θα κοπεί (;) .
 
Τα lounges της ΟΑ δεν ανήκουν στην Olympic Handling (και όπως τη μετονόμασαν;). Άρα λογικό δεν είναι με μεταφερθούν σιγά-σιγά οι υπηρεσίες στις αντίστοιχες της Α3; (πέραν του ότι προφανώς, όπως έχω γράψει και προηγουμένως, το "επιτελείο" εργάζεται για να κλείσει το brand της ΟΑ)
 
Χρονια πολλα σε ολους και ολες. Τωρα στα δικα μας σαν αναγνωρισιμοτητα ποιο δυνατο ονομα ειναι η ολυμπιακη η τα γλαρονια? γιατι θα ειναι μεγα λαθος να κρατησουν τα γλαρονια σαν ονομα και να αφησουν το ονομα ολυμπιακη γνωμη μου τιποτα αλλο καλη χρονια σε ολους!!!
 
Στην Αμερική κάποτε υπήρχε το " αμερικανικό όνειρο" ξεκινουσες απο το τίποτα και με την αξία σου και με λίγη τύχη εφτιαχνες περιουσία και γινοσουνα μεγάλος και τραννος
Στην Ελλάδα την μεταπολεμική ειδικά μετα τον Α.Π φτιάχτηκε το " ελληνικο όνειρο"
Άμα ήσουνα λαμόγιο πληρωνες λαδωνες ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΣΕΣ έβαζες πληρωμένους δημοσιογράφους και πουλημένους πολιτικούς να κάνουν την δουλειά σου εφτάσε και γινοσουνα επιτυχημένος επιχειρηματίας :mad:
Έτσι απο β....δες ορισμένοι γίνανε αυτό που γίνανε και τους λιβανιζουνε κιόλας
 
Alkyon":3ufbs6y6 said:
Μάλλον θέλουν να συνηθίσουν τους πελάτες τους στην ΟΑ στη μελλοντική τους lounge, ενώ τους αντίστοιχους της Α3 να μη τους μάθουν κάτι που στο μέλλον θα κοπεί (;) .

Τώρα που το λες, αυτό το σκεπτικό μοιάζει πολύ ρεαλιστικό :)
 
Ρώτησα κι εγώ την προηγούμενη βδομάδα στο lounge της Aegean και μου είπαν ότι αυτό της ΟΑ θα κλείσει.

Πιο πιθανό μου φαίνεται βέβαια αυτό που λέει ο Jerry, να κρατηθεί απο την ex Olympic Handling για τους πελάτες της
 
Οι αεροπορικές εταιρίες άραγε είναι μία παρεούλα?.Υπάρχει σταθμός που astra και gh (που εξυπηρετεί την ΟΑ/Α3) , έχει το ίδιο άτομο ως station manager.
 
Καλημερα

Για να καταλαβω ο station manager της GH εξυπηρετει τη ASTRA και την ΟΑ/Α3 λογικο μου φαινεται αφου εχει την εξυπηρετηση και των 2 αεροπορικων εταιριων οπως της LH και αλλων αεροπορικων εταιριων εκτος αν λες οτι ο station manager της ASTRA ειναι και station manager της GH για διασαφηνισε το.
 
Eννοώ ότι η Station Manager της Astra είναι και της Goldair με ημιαπασχόληση προφανώς και στις 2 εταιρείες.Συμβαδήζει αυτό;
 
Φυσικά και γίνετε. Από τη στιγμή που δουλευεις ως κανονική απασχόληση έχεις το δικαίωμα να δουλευεις και σε άλλη εργασία ως ημιαπασχόληση. Σε αυτή την περίπτωση όμως δουλευει ως ημιαπασχόληση και στις 2 εταιρείες.
 
Top