Εξαγορά της Olympic Air από την Aegean

• Thread starter Thread starter k984504
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Συνεργασία Αιγαίου - Ολυμπιακής?

όλα τα "καλά" λοιπόν...και πάντα με κριτήρια "αντικειμενικά" και "αδιάβλητα"
και αν στις κρατικές επιχειρήσεις περνάει το "δόντι" στις ιδιωτικές βασιλεύει η κουμπαριά, η κλίκα,
ο κολλητός... Ε ρε γλέντια!

...σε βάρος της τσέπης του ιδιοκτήτη της όποιας ιδιωτικής επιχείρησης. Άρα, κακό του κεφαλιού του. Ενώ το αντίστοιχο στο Δημόσιο είναι σε βάρος του Έλληνα φορολογούμενου, συνταξιούχου, κλπ κλπ. Άρα, κακό όλων μας.

Σήμερα, στις 22.00 στον ΣΚΑΙ και τους Φάκελους μιλάει ο Mr MIG. Θα βγεί καμία είδηση για την ΟΑ3?

Δε το νομίζω!!! Η συνήθης πρακτική του είναι να μην ανοίγει τα χαρτιά του (πρόσφατη συνέντευξη στο Χατζηνικολάου...). Επίσης επειδή είναι φοβερός "ντριπλαδόρος"
σε σημείο που αν έπαιζε μπάλα ο ΠΑΟ θα είχε το καλύτερο δεκάρι του αιώνα... και χειρίζεται και τη γλώσσα άριστα ξέρει να αποφεύγει τα πάντα. Πάντα λέει αυτά που θέλει. Ειδικά σε μια τόσο ευαίσθητη περίοδο δε νομίζω ότι θα πει πολλά...

Εμένα μου φαίνεται οτι η αγορά μοιράστηκε. Καρτέλ.

1) Η A3 στο Ηράκλειο έχει 8 ή 9 δρομολόγια τη μέρα. Η Ολυμπιακή τα μείωσε σε 5 απο 9 που είχε και φυσικά δεν είναι όπως παλιά που τα αεροπλάνα "πετούσαν σε σχηματισμό" γιατί τότε υπήρχε ανταγωνισμός. Τότε όπως είχαμε πληροφορηθεί ότι "το πάρτυ είχε τελειώσει".
2) Το καλοκαίρι η Ολυμπιακή θα εκτελεί κάποια charter της AEGEAN με βάση το Ηράκλειο.
3) Σόφια, Κεφαλονιά, Λήμνος κ.τ.λ !

Από ότι φαίνεται το Πάρτι μόλις άρχισε...!!!

Φίλε aee152,

τι εννοείς με το: τα αεροπλάνα "πετούσαν σε σχηματισμό"?

εγω σημερα ακουσα το εξης κουφο

ενδεχετε ο βασιλακης τις πτησεις το χειμωνα να τις δωσει σε αλλο χαντλερ!

δλδ παρτε απολυσεις να εχετε :evil:

Όλα στο πνεύμα των ημερών απ' ότι καταλαβαίνετε.Οι φήμες δίνουν και παίρνουν.Ψυχραιμία...... :rant:

Προφανώς άκουσες οτι θα δώσει το Handling σε handler μιας και ως τώρα έχει αυτοεξυπηρέτηση.
Λογικό να πάρει το handling η Olympic handling μιας και συγχωνεύονται.