facebook ???

• Thread starter Thread starter IATA/TASOS
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
seven4seven":yyprh9wa said:
Εισαι λιγος. 324.000 :wink: :wink: :wink:
Θα μας τρελάνεις???? Πως??? Έχω πάει 296000 και πονάνε τα δάχτυλά μου. Στην τελευταία πίστα δεν πρέπει να πήρα ανάσα. Εννοείται κανένα misshap και max να έδωσα 8 go around σύνολο σε όλες τις πίστες....... Έλεος

btw, δεν χρειάζεται facebook για να παίξεις. Απλά κλικ στο http://de.freeonlinegames.com/adventure ... ess-2.html και βουρρρρρρρρρ

Edit: Έλεος Alex. Είσαι 7ος όλων των εποχών με το σκορ που έκανες... Ο πρώτος έχει 330,543. Πάω να ξαναπαίξω... πάει ο ύπνος σήμερα :rant:

Πλακα κανεις!!!Εγω εφτασα μεχρι τα 200000κατι!Μα ποσο μπορει να το επαιξε αυτο το παιχνιδι για να κανει τετοιο σκορ???
Εθιστικοτατοοοο το παιχνιδι!!

Υπάρχουν και μποτάκια (bots) για τα flash games, αλλά θεώρησα πως δεν αξίζει τον κόπο να χτίσεις ένα μόνο κ μόνο για να δείξεις πως είσαι #1.
Από τότε που πρωτοεμφανίστηκαν τα flash/java games, κάποιοι έγραφαν μικρά scripts, δηλαδή γραμμές εντολών για να επαναλαμβάνουν τη λύση του προβλήματος του παιχνιδιού, αλλά σε πολύ μικρότερο χρόνο. Το συγκεκριμένο, όπως κ κάθε παιχνίδι, έχει έναν αλγόριθμο (προβλέψιμο) για το πως θα εμφανιστούν τα αεροπλανάκια (απο- κ προσ- γειούμενα). Αν διαβάσεις τον κώδικα του παιχνιδιού και βρεις τον αλγόριθμο, φτιάχνεις ένα script, που χωρίς να πατάς τπτ, εκτελεί τις κατάλληλες κινήσεις στον Υ/Η σου, την στιγμή ακριβώς που χρειάζεται. Για να κάνεις σκορ πάνω από 350k, πρέπει να μην δώσεις κανένα go around, να μην πεις ποτέ reduce speed, αλλά παρόλα αυτά να έχεις συνεχές flow. Αυτό γίνεται μόνο με script, αλλά πρέπει να είσαι πολύ καμένος για να φτιάξεις script για να φαίνεται η μούρη σου πρώτη σε φλασάκι. Έλεος...
Μου φαίνεται πως υποτιμώ την δύναμη της ανθρώπινης βαρεμάρας. Εδώ, η δύναμη αυτή με έκανε να ποστάρω ολόκληρο text wall νυχτιάτικα....

edit: 254266 8)

304.385 με 2 abort landings :mrgreen: ... και συνεχίζουμε
Παρεπιπτόντως, ποιό είναι το αγαπημένο σας level? Εμένα η βραδυνή μακράν