Factory Outlet

McLovin

Low-Cost-Class-Member
Εγγραφή
27/06/2009
Μηνύματα
84
Likes
0
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
OAL
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
LGAV
Αξίζει η βόλτα μέχρι το αεροδρόμιο για το μεγάλο factory outlet ή και αυτό στην πειραιώς είναι περίπου το ίδιο και έχει την ίδια ποικιλία-γκάμα..?
Και κάπου διάβασα έχει εστιατόριο με καλή θέα προς έναν διάδρομο.. Ισχύει? Και αν ναί, τι εστιατόριο είναι, ξέρετε...?
 
Η ίδια γκάμα, σε μικρότερο χώρο. Αξίζει να πας στο αεροδρόμιο ΜΟΝΟ αν ψάχνεις κάτι πολύ συγκεκριμένο και δεν το βρεις στην Πειραιώς (για παράδειγμα εγώ αγόρασα κάποια παπούτσια με ρόδες στη φτέρνα (Heelys) για παιχνίδι με τα παιδιά μου. Είχε φτηνά και ακριβά μοντέλα (30-90ευρώ) και για να βρω φτηνά που να μου αρέσουν, πήγα στο αεροδρόμιο. Είχε και στην Πειραιώς κάποια, αλλά βρήκα διαφορετικά στο άλλο).

Υπάρχει ένα καφέ που προσφέρει και κάποια σνακ (κλαμπ, τοστ, κλπ), αλλά και "εύκολο φαγητό" (πίτσα, μακαρόνια). Δεν νομίζω να είναι κάποιας γνωστής αλυσίδας, αλλά δεν είμαι και σίγουρος. Πάντως έχει καλό καφέ. Έχει και θέα προς το αεροδρόμιο, αλλά από πολύ μεγάλη απόσταση. Δεν αξίζει η θέα δλδ για να πας εκεί. Ο καφές και η κρύα σοκολάτα είναι αρκετό δέλεαρ. Και το Factory Outlet στην Πειραιώς έχει καφέ (Γρηγόρης ή Everest - δεν θυμάμαι, ποτέ δεν το έχω τιμήσει).

Προσωπική μου γνώμη είναι πως δεν αξίζει το ταξίδι προς το ΕλΒεν, εκτός αν το συνδυάσεις με hot-dog & παγωτό στο ΙΚΕΑ :D
 
Top