Φάρσα "κατέβασε" αεροπλάνο

• Thread starter Thread starter lgav1966
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

lgav1966

First-Class-Member
Φάρσα "κατέβασε" αεροπλάνο
Εκτελούσε πτήση Αθήνα - Λάρνακα

ΕRΤ.GR
πρίν 1 ώρα και 5'

Αεροσκάφος των Ολυμπιακών Αερογραμμών που εκτελούσε την πτήση Αθήνα - Λάρνακα επέστρεψε στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" μετά από τηλεφώνημα για την ύπαρξη βόμβας, που αποδείχθηκε τελικά φάρσα. Οι επιβάτες προωθήθηκαν στον προορισμό τους με άλλο αεροσκάφος

Αεροσκάφος των Ολυμπιακών Αερογραμμών που εκτελούσε την πτήση 329 Αθήνα - Λάρνακα επέστρεψε στο Διεθνές Αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" μετά από τηλεφώνημα για την ύπαρξη βόμβας στο αεροσκάφος, που αποδείχθηκε τελικά φάρσα. Το αεροσκάφος είχε απογειωθεί στις 6.50 το πρωί και προσγειώθηκε πέντε λεπτά μετά τις 8 π.μ. Αφού ερευνήθηκε από ειδικές μονάδες της Αστυνομίας επαναδρομολογήθηκε σε άλλες πτήσεις. Οι 20 επιβάτες προωθήθηκαν ήδη στον προορισμό τους με πτήση της Cyprus.
link
http://news.pathfinder.gr/greece/news/270361.html

Σόρυ για το off topic, αλλά δεν μπορώ να μην το σχολιάσω, έστω και ...χωρίς σχόλιο...

Οι 20 επιβάτες προωθήθηκαν ήδη στον προορισμό τους με πτήση της Cyprus.

:!:

lgav1966":3u5l44f5 said:

Πειράζει που αυτό εμένα μου χτύπησε περισσότερο από όλο το άρθρο :?: :oops: Τρελές πληρότητες...

Άν δέν κάνω λάθος, η 329 είναι η πρώτη πρωινή, έτσι? Λογικό να μην έχει κόσμο. Οι γαλατάδικες, ως επι το πλείστον δέν χτυπάνε νουμερα...

...ε τότε, λογικά, ας μην γίνονται... :idea:
:wink:

captainjumbo [b:mucyawvl said:
στις 12.40[/b]":mucyawvl]Σόρυ για το off topic, αλλά δεν μπορώ να μην το σχολιάσω, έστω και ...χωρίς σχόλιο...

:!:

jerry [b:mucyawvl said:
στις 12.41[/b]":mucyawvl]

Πειράζει που αυτό εμένα μου χτύπησε περισσότερο από όλο το άρθρο :?: :oops: Τρελές πληρότητες...

Είναι κάποιες φορές που τρομάζω με τις κοινές μας σκέψεις...

Ε,εντάξει,δεν είναι και τόόόσο γαλατάδικη στις 06.50...Αν λάβουμε υπόψι και το γεγονός ότι η ΟΑ πλέον για LCA πετάει daily 06.50 και 19.20 (και 12-4-6- στις 01.15), αλοίμονο αν είναι ικανοποιητική η πληρότητα 20/105 = 19% με δεδομένο ότι μιλάμε και για x-mas... Δηλαδή το Φλεβάρη θα πετάει με πόσα άτομα :?: Anyway, ας κλείσουμε το offtopic

Άν και είμαστε όφ, αυτό που ξέρω είναι οτι οι πολύ πρωινές πτήσεις βγάζουν λεφτά απο το cargο, όχι απο τους επιβάτες. Η Λάρνακα είναι απο τα χαρακτηριστικότερα παραδείγματα. :wink:

captainjumbo":1xc0hlwj said:
...ε τότε, λογικά, ας μην γίνονται... :idea:
:wink:

Συν τοις άλλοις, μπορεί η πτήση ΟΑ332, στις 09:15 LCA--->ATH να είχε καλύτερη πληρότητα... :roll: