Finnair στην Ελλάδα

• Thread starter Thread starter spotterakis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

spotterakis

Concorde-Class-Member
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
EZY
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
LGTS
Στην Deal έλεγε για 10 προορισμούς στην Ελλάδα φέτος η FI..Ψαχνοντας στο Αμαντέους βρήκα HEL-CHQ,HER,RHO,KGS,ZTH,JSI,JTR,MJT,KVA,PVK--No CFU,ATH,JMK,KLX,SKG.. :?

Re: Finnair

Γιατί δε βρήκα τίποτα στο amadeus; Δοκίμασα ολόκληρες εβδομάδες τον Ιούνιο κ τον Ιούλιο αλλά δεν έβγαζε Finnair.

Παρεπιπτόντως έχετε κι εσείς πρόβλημα με το amadeus; Το πρώτο ψάξιμο το κάνει γρηγορότατα αλλά μόλις αλλάξω ημ/νια σέρνεται.

Re: Finnair

Εγω τα βρήκα στο timetable ψαχνοντας απο αρχές Ιουλίου μεχρι αρχές Αυγούστου..Οι περισσότερες πτήσεις ήταν για Χανιά και μετά για Ρόδο...Νομίζω όμως ότι φετος δεν θαχει πια τα 757.. :(

Η Finnair ανακοίνωσε ότι από το ερχόμενο καλοκαίρι θα μετατρέψει πολλές τσαρτεριές της σε προγραμματισμένες πτήσεις.

Από Ελσίνκι:
-για Χανιά 6 εβδομαδιαίες πτήσεις
-για Ρόδο 5 εβδομαδιαίες πτήσεις
-για Ηράκλειο 2 και από μία για Κω και Πάφο.

Οι πτήσεις προς Χανιά, Ηράκλειο και Ρόδο θα εκτελούνται με Α321 και με Α320 για Κω και Πάφο.

Ξεκινάει δρομολόγια 5 Απρ. 2015
HEL-ATH AY955 17:15-20:25 WED, SUN
ATH-HEL AY956 21:45-01:30+1

Κρίμα ακόμη δεν δίνει δυνατότητα για ανταπόκριση για BKK, CKG, ICN, NGO, NRT, PEK, PVG οι οποίες στο πήγαινε γίνονται με ένα ωραιότατο stopover για sauna και στην επιστροφή με ολιγόωρη μετεπιβίβαση.
Κρίμα επίσης που δεν κάνει code share με την Α3 οπότε οι Έλληνες να έχουν την δυνατότητα της φιλοξενίας τους και των παροχών μιας καταξιωμένης εταιρείας.
Όταν θα παραλάβουν και το Α350 θα σκάσω από το κακό μου που δεν θα μπορώ να πετάξω μαζί τους. :rant:

Με την Finnair στην One World, δύσκολα να προκύψει code share με την Aegean. Βέβαια υπάρχει το προηγούμενο της συνεργασίας με την Etihad....

Τα code share δεν έχει να κάνει σε ποια συμμαχία ανήκεις. Η Α3 έχει code share με την S7 Siberian & US Airways που ανήκουν στην oneworld.
Διάθεση για συνεργασία να υπάρχει, και φυσικά το κοινό συμφέρον.
Τώρα να αντιδράσει αρνητικά η SK δεν είναι και απαραίτητο.