Flight Instructor Conversion

• Thread starter Thread starter kliamis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

kliamis

Νέο μέλος (Tourist)
Γεια σε ολους,
εχω την εξης απορια: αν καποιος παρει το FAA CFI (Certified Flight Instructor) license μπορει, οταν γυρισει ευρωπη να κανει conversion σε jaa ή πρεπει να κανει εξαρχης εκπαιδευση για jaa instructor; Ουσιαστικα θελω να πω, γλιτώνει καποια χρηματα εχοντας ηδη τα πτυχια (οπως και τις ωρες πτησης) απο αμερικη ή ισχυουν τα ιδια flying minimum requirements οπως και για ενα πιλοτο που μολις πηρε τα commercial kai instrument ratings;
Ευχαριστω

Η παραπανω ερωτηση δεν εχει απαντηθει τουλαχιστον δημοσια αν και εχουν περασει μηνες απο αυτη την δημοσιευση θελω αν καποιος γνωριζει να απαντησει μιας και θα με ενδιεφερε σαν πληροφορια..μπορει καποιος που εχει FAA πτηχια εκπαιδευτη να τα μετατρεψει σε JAA???

ΟΛΑ έχουν απαντηθεί αρκεί να έχετε την υπομονή και όρεξη να διαβάσετε τα δεκάδες ήδη ανοιχτά thread που αναφέρονται στο επάγγελμα του πιλότου,σε μετατροπές από FAA σε JAA,σε σχολές,σε κόστη,σε επίπεδο εκπαίδευσης και σε πολλά πολλά άλλα θέματα.
Ένα που βρήκα έτσι στα γρήγορα https://www.airliners.gr/community/viewtopic.php?f=24&t=7103

ευχαριστω για το χρονο σου να μου δωσεις το λινκ,απλα ειμαι καινουργιο μελος πριν ποσταρω εψαξα παρα πολυ και στις 14 σελιδες..αλλα κατι θα μου ξεφευγε λογικο :great:
παρολα αυτα τωρα που ειδα το λινκ το εχω διαβασει..σε αυτο που δεν βρισκω απαντηση ειναι συγκεκριμενα για τα πτυχια του εκπαιδευτη αν μπορεις να ερθεις απο αμερικη-ευρωπη και να τα μετατρεψεις..

Αν δεν έχει απαντηθεί τότε μπορείς να ρωτήσεις εκεί.Δεν χρειάζεται να ανοίγετε καινούργια θέματα για κάθε απορία που έχετε :wink:

Καλώς ήρθες!

ευχαριστω φιλε μου απλα το θεμα υπηρχε δεν το ανοιξα εγω και ειχε το τιτλο της αποριας μου ακριβως οποτε ειπα να γραψω εδω.. :great:

Μα δεν αναφέρθηκα σε σένα προσωπικά!Αναφέρομαι σε όλους τους νέους χρήστες που κατά καιρούς έρχονται στο φόρουμ και με το πρώτο τους post ανοίγουν νέο θέμα.Υπάρχουν ήδη πάρα πάρα πολλά ανοιχτά θέματα οπότε δεν υπάρχει λόγος να ανοίγουν νέα :wink:

Και για να τελειώνει και να μπορεί να κλειδωθεί το θέμα, η απάντηση είναι ΟΧΙ. Θα πρέπει να κάνει ξανά από την αρχή τα πάντα για να πάρει το FI (Flight Instructor) εδώ στην Ευρώπη.

επιτελους η απορια μου λυθηκε!!ευχαριστω πολυ!!!

ρε παιδια πιο πανω μου ειπατε δεν γινεται η μετατροπη των πτυχιων εκπαιδευτη αλλα ψαχνοντας ειδα πως η εγναντια κανει τετοια μετατροπη και εχει και τιμες απο ολα δειτε εδω:
http://www.egnatia-aviation.com/Convercion_leaf5.pdf