Flightsim

• Thread starter Thread starter Hristos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Η αλήθεια είναι οτι με βοήθησε και ο σταθερότατος κος Ansarigi, ωστε να τον πλησιάσω απο κάτω κι ανάποδα :wink:

"Έτσι το πετάμε εμείς το τζάμπο" 8) :D

Επόμενη ατραξιόν, το corkscrew, αλλα θέλουμε άλλους 2 στο LAN, να φέρνουν σβούρες :shock:

Με τιμή,
seven4seven
Heavy Arrows sqn leader :lol:

RESPECT!!!(αν και απότι ξέρω το 747 δεν μπορεί να κάνει ανάποδη πτήση,λόγω του ότι χρησιμοποιεί wing shape για να πετάξει και όχι wing attacj angle - μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια)Και ρε παιδιά,τί εννοείτε ότι όποιος ασχολείται με δωρεάν simulation δεν θεωρείται σοβαρός;Δηλαδή πρέπει να αδειάσει η τσέπη μου από χρήματα για να θεωρηθώ σοβαρός;Αφού υπάρχουν πάρα πολλά freeware αεροπλάνα τα οποία εξομοιώνουν σε επίπεδα 99% τις φυσικές των πραγματικών.Και καλά δηλαδή που παίζω FS2004.Τα παιδάκια που ασχολούνται με το flightgear δηλαδή θεωρούνται τελείως UFO's?

Παιδιά ΣΟΣ!!!Πώς μπορώ να κάνω στο FS2004 να εμφανίζεται κείμενο sta Flight Lessons σε αυτά που λέει ο δάσκαλος;Γιατί λόγω ποιότητας του ήχου μου ξεφεύγουν μερικές λεξούλες.Έψαξα σε όλα τα manual που έχω και δεν λέει πουθενά...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ :D :D :D
Είμαι πολύ χαρουμενος που υπάρχει ένα τετοιο site γιατι ειμαι και γω λίιγο αεροπλανοκαμένος.

1ον.διαφωνώ με την αποψη οτι ενας σοβαρός flightsimmer δεν ειναι σοβαρός χωρίς payware.
Το κλειδί είναι να εχεις ΑΦΘΟΝΟ χρόνο για πεταμα.
απο add-ons και freeware υπαρχουν πολύ εξειδικευμένες λύσεις, που κατατάσσονται λιγο πιο κατο απο τα εμπορικα. να σημειώσω πως ειμαι πολυ flιght simmer και οχι βαλε-full-throttle-και-τραβα-πισω. Σε επίπεδο που πιστεύω πως αν βρεθώ μεσα σε ενα 747 θα το πεταξω μόνος μου...
οποιος το νομίζει αυτό ας δοκιμασει το i-fly 747 και το PMDG 747 να πει αν οντως ειναι μουφα τα freeware.
2ον.παιζω ms flight simulator. υπαρχει κανας server να μπαινουμε ολοι μαζι?
καμια ομαδα τπτ? Αν δεν υπαρχει μπορουμε να φτιαξουμε μια (εναν σύλλογο οχι VA).το καλο ειναι πως μεσω του instructor station θα καψωνεύουμε τους νεους :twisted: :twisted: :twisted:

ΥΓ.ποιο εινα ιτο αγαπημενο σας αεροπλανο που γουστάρετε να πετάτε?

Pigaine pio xalara, akoma kai katw apo 200KIAS (an se pairnei). Kai kane ta patterns kata gramma, wste to programma na "katalavei" oti akolou8eis ayto pou sou eipe.
νο κόμεντ.
πολύ μπακαλικο αυτό παντως
akoma kai katw apo 200KIAS (an se pairnei)
freeware, freeware? :lol: :lol:

έλα ρε μεγάλε και έχουν κοντέψει να με βγάλουν μη σοβαρό εδώ :roll:

Για μούλτι παιδιά,και εγώ ψήνομαι...αν και δεν ξέρω ΚΑΘΟΛΟΥ πως λειτουργεί...

να σημειώσω πως ειμαι πολυ flιght simmer και οχι βαλε-full-throttle-και-τραβα-πισω.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Σε επίπεδο που πιστεύω πως αν βρεθώ μεσα σε ενα 747 θα το πεταξω μόνος μου...

Αχ...εγώ δεν είμαι τόσο καλός...μέχρι ATR-42 βλέπουμε :lol: :lol:

Και μιας και σου κάνω το καλοσώρισμα σε αυτό το θέμα,μήπως ξέρεις να μου λύσεις την παραπάνω απορία μου;Πως δηλαδή μπορώ να κάνω τον Rod να μου μιλάει και ταυτόχρονα να βλέπω και κείμενο;Στο 2000 θυμάμαι υπήρχε ένα πλήκτρο,αλλά στο 2004 δεν αναφέρεται πουθενά...

flying_sotoman":2aw5fikp said:

Άσε μας ρέ νιούφη! :lol:
Δηλαδή, ο μπακάλης στον πύργο που βάζει εμένα και άλλους 8 στο διάδρομο τί είναι?
Ειδικά απο τότε που έβαλα και το Traffic 2005, απο/προσγειώνομαι σάν σε ακροβατικό σμήνος, πάντα με παρέα. :wink:

Πφφφφ.... freewareάδες! :D

Loipon magkes! kalimera....

Den kano sxolia gia to an freeware i payware einai kalitera....alla sigoura pisteuo oti allo pragma einai na petas sto sim to 737 tis PIC me ola ta real sistimata se 99% simulation...kai allo na petas to aplo 737 me to GPS, pou kamia sxesi den exei me to alithino (kai as lene oti einai as real as it gets).

Episis akoma kai sto cessna ....kante mia volta apo mia aerolesxi...na deite oti ta pragmata einai entelos diaforetika....nomiza oti itan to idio eukolo kai aplo....alla kamia sxesi....

Gi'auto kapou ekei mesa prepei na koitame kai kana payware....alla auto einai kai thema prosopiko gia ton kathena...opote den to sinexizo.

Ena pragma omos tha po sigoura asxeta me ti aeroplana petaei o kathenas. TO APOLYTO FEELING STO SIMULATION EINAI OI ONLINE PTISEIS ME REAL ATC!!!

Den to sizitao....kathe sovaros simmer otan petaxei mia fora online....me pragmatiko ATC (oxi computer kai vlakeies).......meta den to afinei.

Kai episis den xreiazete na eisai melos se kapoia VA gia na petaxeis online. Ta pragmata einai apla:

1) Pigeneis sto site tis VATSIM kai tou IVAO kai kaneis register san pilot
2) Katevazeis kai apo ta 2 site ta antistoixa software (sto ena einai to sb sto allo to ivap kai ta mtl)
3) katevazeis to program servinfo
4) trexeis to servinfo kai Koitazeis sta diktya kathe fora tou VATSIM kai tou IVAO pou yparxei online ATC
5) Ksekinas to FS sou, kaneis join, stelneis Flightplan
6) Kai meta gia na sas do.....kai i apoliti proklisi einai vevaia na pate se kana xeno aerodromio (px frankfurt) se online day opou na exete giro stis 40 ptiseis alles online...na milas agglika...na prepei na kaneis sosta oles tis diadikasies....ekei na deis

Loipon auta en taxei. Opoios thelei voitheia kai analitikes odigies gia ta parapano as steilei PM. Episis den einai kako na kanete join se kapoia VA...antitheta theor0 oti dinei allo aera sto FS.

Xairete!

seven4seven":2b81wwgy said:
flying_sotoman":2b81wwgy said:

Άσε μας ρέ νιούφη! :lol:
Δηλαδή, ο μπακάλης στον πύργο που βάζει εμένα και άλλους 8 στο διάδρομο τί είναι?
Ειδικά απο τότε που έβαλα και το Traffic 2005, απο/προσγειώνομαι σάν σε ακροβατικό σμήνος, πάντα με παρέα. :wink:

Πφφφφ.... freewareάδες! :D
ώπα ρε συ paywera :D :D :D

αν εχεις ακουστα τα αεροπλανα(ναι, αυτα που πετάνε) εχουν ακτι v-speeds

και Vref η ταχύτητα προσέγγισης στον διαδρομο. στο learjet 45 ειναι 110 με κανονικο payload σε ενα 737 158 σε ενα 747 184 σε ενα concorde 230

οπότε ας μην βοηθαμε με απαντήσεις του στυλ "μην σου πω πως πρεπει να πας κατω απο 200" αλλα του στυλ "ANTE ΒΡΕ ΒΛΑΚΑ ΣΤΟ LEARNING CENTER ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ"
τιπότα προσωπικό αλλα...

οσο για το online atc επειδη δεν θελω καμία vatsim πανω απο το κεφαλι μου, γινεται τπτ αλλο?

EDIT:θα πάρετε το νεο fs? εγω δεν νομίζω.
παλι θα θέλουμε 1000 adddons(εμπορικά και μή) για να πεταμε πραγματικά.
εκτος αν βελτιώσει το ATC και τα μαθήμαα.
θα κανω μαλλον την try before buy method:torrent.

παντως δεν νομίζω να εχει καμια μεγάλη διαφορα εκτος απο τα φρου φρου κ αρώματα πχ σουπερ ουαου νταμπλ λαιτνινγκ εφεκτς(αντε μ****α παρε και νουργιο συστημα για να τρέχει) και λοιπές αισθητικές βελτιώσεις....

ΕΝΤΙΤ 2: πειτε κανα καλο aircraft add-on να αγοράσω.με νοιάζει να μην τρωει πολλά frame rates, να ειναι ακριβες ακριβες ακριβες, σαν το αληθινό, και να εχει ΤΥΠΩΜΕΝΟ manual(ιδιοτροποία μου αλλα με τα pdf δεν μπορώ...)

flying_sotoman":2valjazl said:
αν εχεις ακουστα τα αεροπλανα(ναι, αυτα που πετάνε) εχουν ακτι v-speeds και Vref η ταχύτητα προσέγγισης στον διαδρομο. στο learjet 45 ειναι 110 με κανονικο payload σε ενα 737 158 σε ενα 747 184 σε ενα concorde 230
Eίπα "τον διάδρομο και τα υπήνεμά του". Διάβασε πρώτα και μετά προσπάθησε ξανά. Και επίσης, άν προσεγγίσεις διάδρομο με 747 και 185 αντί για 184, δέν θα σου κάνει μήνυση κανείς...

Και,ναι,κάτι έχω ακουστά απο αεροπλάνα. Πολύυυυυυυυυυυυ πρίν απο εσένα. :wink:

τιπότα προσωπικό αλλα... πολύ φουριόζος μας ήρθες μικρέ μου. Ευτυχώς βέβαια, για να μάθουμε και κάτι.

:twisted: