seven4seven":2b81wwgy said:
flying_sotoman":2b81wwgy said:
πολύ μπακαλικο αυτό παντως
Άσε μας ρέ νιούφη!
Δηλαδή, ο μπακάλης στον πύργο που βάζει εμένα και άλλους 8 στο διάδρομο τί είναι?
Ειδικά απο τότε που έβαλα και το Traffic 2005, απο/προσγειώνομαι σάν σε ακροβατικό σμήνος, πάντα με παρέα.
Πφφφφ.... freewareάδες!
ώπα ρε συ paywera
αν εχεις ακουστα τα αεροπλανα(ναι, αυτα που πετάνε) εχουν ακτι v-speeds
και Vref η ταχύτητα προσέγγισης στον διαδρομο. στο learjet 45 ειναι 110 με κανονικο payload σε ενα 737 158 σε ενα 747 184 σε ενα concorde 230
οπότε ας μην βοηθαμε με απαντήσεις του στυλ "μην σου πω πως πρεπει να πας κατω απο 200" αλλα του στυλ "ANTE ΒΡΕ ΒΛΑΚΑ ΣΤΟ LEARNING CENTER ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ"
τιπότα προσωπικό αλλα...
οσο για το online atc επειδη δεν θελω καμία vatsim πανω απο το κεφαλι μου, γινεται τπτ αλλο?
EDIT:θα πάρετε το νεο fs? εγω δεν νομίζω.
παλι θα θέλουμε 1000 adddons(εμπορικά και μή) για να πεταμε πραγματικά.
εκτος αν βελτιώσει το ATC και τα μαθήμαα.
θα κανω μαλλον την try before buy method:torrent.
παντως δεν νομίζω να εχει καμια μεγάλη διαφορα εκτος απο τα φρου φρου κ αρώματα πχ σουπερ ουαου νταμπλ λαιτνινγκ εφεκτς(αντε μ****α παρε και νουργιο συστημα για να τρέχει) και λοιπές αισθητικές βελτιώσεις....
ΕΝΤΙΤ 2: πειτε κανα καλο aircraft add-on να αγοράσω.με νοιάζει να μην τρωει πολλά frame rates, να ειναι ακριβες ακριβες ακριβες, σαν το αληθινό, και να εχει ΤΥΠΩΜΕΝΟ manual(ιδιοτροποία μου αλλα με τα pdf δεν μπορώ...)