Flightsim

• Thread starter Thread starter Hristos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
INS

Hello Guys!!! SOS!!!

Ρε παιδια θελω να βαλω στο 727 dreamfleet το CIVA INS και με παραπεμπτει στο σιτε http://simufly.com/ins/ το οποιο δεν δουλευει.. εχει κανεις το αρχειακι να μου το στειλει email??? thnx

χμμμ... απ'οτι βλεπω δεν ενδιαφερεται κανεις για το Ελληνικο traffic pack οποτε το σταματαω. :wink:

gpktm φιλε μου μην σταματας τπτ καθε πληροφορια ειναι δεκτη εδω περα :D

vasilisgr":vox5omqn said:
Εγκατέστησα εχτές το A400M Airlifter και όταν ανοίγω το Microsoft Flight Simulator 2004 και επιλέγω το Α400Μ για πτήση το πρόγραμμα με πετάει έξω.Όλα τα άλλα αεροπλάνα δουλεύουν κανονικά.Θα μπορούσε κάποιος φίλος να με βοηθήσει? Ευχαριστώ
Δοκιμασες να ξεκινησεις την πτηση σου με το deafult cessna και να κανεις την αλλαγη αεροσκαφους εφ'οσον εχει φορτωσει?

Καλησπέρα σε όλους, πρόσφατα αγόρασα το FS2004 (ή FS9 αν προτιμάτε) και μόλις σήμερα έκανα την πρώτη ολοκληρωμένη πτήση μου SMI-JIK με ένα Cessna 172! Αυτό που ήθελα να μάθω είναι αν μπορώ να σώσω αυτήν την πτήση σε video, αλλά και μεταγενέστερες, ώστε να μπορώ να τις αναπαράγω με κάποιο πρόγραμμα multimedia και πώς γίνεται αυτό. Δεν εννοώ το save flight που σώζει μόνο τα δεδομένα της πτήσης και απλώς μπορείς να ξαναπετάξεις. Έχω δει στο internet videos από flight simulator και σκέφτομαι πώς θα κάνω export και τα δικά μου video στον Η/Υ. Ευχαριστώ.

Καλα θυμαται ο φιλος. Το συνολο των σιμερς χρησιμοποιει αυτο το εργαλειο, για να φτιαχνει βιντεακια.

Μια ερώτηση....
Εδώ και μερικές μέρες, όποτε ξεκινάω πτήση από LGAV, όταν φορτώνω real time weather πάντα μου βγάζει ένα νοτιαδάκι και clear sky. Επίσης, όποτε έχω προορισμό LGAV, άν έχει συνεφία όλη η διαδρομή, πάνω από την αττική υπαρχει "τρύπα.." Μήπως μπορεί κανείς να υποψιαστεί τι συμβαίνει και δεν ενεργοποιείται ο καιρός για την αττική? Ευχαριστώ

Αν θυμάμαι καλά το "Real Waether" της MS δεν είχε καθόλου καιρό για LGAV αλλά για LGAT. Δεν υπάρχει LGAT weather πιά οπότε...

Υπάρχουν και freeware προγράμματα για καιρό πολύ καλύτερα απο το default της MS. Αν και για μένα προσωπικά το Active Sky το οποίο είναι payware είναι το καλύτερο απο όλα.!

Το weather station της Αθηνας ηταν αυτος του Ελληνικου οταν πρωτοβγηκε το FS9. Τωρα που εκλεισε αυτος ο σταθμος δειχνει συνεχεια το τελευταιο METAR που εξεπεμψε, μιας ομορφης ηλιολουστης ημερας, δηλαδη.