Flightsim

• Thread starter Thread starter Hristos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Prin apo liges meres agorasa to kainourio Falcon 4.0 "Allied Force"!
Mporei na min petaxa (akoma) poly sto "campaign",alla apo tis prwtes free flights kai askiseis,mporw na pw pws einai sobaro paixnidi!(Alimono na mhn itan me 716(!!!)selides manual)
Ta grafika isws na min einai...apaixta,alla kata ti gnomi mou einai apo ta koryfaia combat flight simulators afti ti stigmi!!

Tha xairomoun na evlepa kanenan apo sas sto melon online stous ouranous tou Falcon 4.0 :twisted:
:wink:
------------
Alex

Με εξομοιωτές μαχητικών, όχι. Με μαχητικά (και γενικότερα, στρατιωτικά) στο FS2004 σαφέστατα!
(Ρόδο - Κέρκυρα σε ...7 λεπτά με XB-70 σου λέει κάτι? 8) :lol: )

Πές το!

Mporei na mhn eimai kai toso twn maxhtikwn sto FS2004 ,alla eimai mesa an kanonisete kati...

Το FS9 εχει παρα πολλες δυνατοτητες σε σχεση με τις προηγουμενες εκδοσεις,που σημαινει οτι με μερικα καλα add-on's ειναι super!.Για οσους ενδιαφερονται,απο αεροπλανα,το B737NG της PMDG ειναι ΚΟΡΥΦΑΙΟ!!.Απο τοτε που το εβαλα,τα default αεροπλανα,ειναι history!!
Eπισης.το ΑΤR 72 της flight1 ειναι παρα πολυ καλο+το FS genesis terrain για Ευρωπη.

Υπάρχουν Παρα πολλά καλά Add ons.Το καινούριο 747-400τις PMDG(@seven4seven!!!!)είναι πετυχημένο!Επίσης ένα must have νομίζω πως είναι και το D-level 767 που υπάρχει αυτή τh στιγμή στο simmarket για
download αλλα τον επόμενο μηνα αναμένεται και σε CDvesion!

Σ αυτή τη σελίδα θα βρείτε μια λίστα με όλα τα αναμενόμενα releases για το FSimulator!Θα τη βρείτε στο"Termin-update"
http://www.flightandfun.de/ (H SELIDA EINAI STA GERMANIKA)

Παιδια,ξερει καποιος απο σας εαν υπαρχει περιπτωση να βρω καποιο flight yoke σε μαγαζι εδω στην Αθηνα?Το yoke της CH που ανεφερε ο Αlex-LGSA,δεν με ενθουσιασε ιδιαιτερα.Καποια στιγμη ειχα βρει σε κεντρικο βιβλιοπωλειο(!) ενα ωραιο και φτηνο yoke,αλλα ηταν σε κακη κατασταση και δεν το πηρα.Ειμαι σιγουρος οτι δεν συγκρινεται το yoke με ενα joystick οταν πετας ενα πολιτικο αεροπλανο,οσο καλο κι'αν ειναι το δευτερο.
Eπισης μπορει καποιος να μου εξηγησει, γιατι οταν φτιαχνω το flight planner στο fs9,πολλες φορες και χωρις προφανη λογο,το παιχνιδι "κρασαρει" κατευθειαν στο desktop??Τι μπορει να συμβαινει?
Σε αλλα σχετικα forums,δεν εχω βρει απαντηση.

giorgos738":3i222v7c said:
Παιδια,ξερει καποιος απο σας εαν υπαρχει περιπτωση να βρω καποιο flight yoke σε μαγαζι εδω στην Αθηνα?Το yoke της CH που ανεφερε ο Αlex-LGSA,δεν με ενθουσιασε ιδιαιτερα.Καποια στιγμη ειχα βρει σε κεντρικο βιβλιοπωλειο(!) ενα ωραιο και φτηνο yoke,αλλα ηταν σε κακη κατασταση και δεν το πηρα.Ειμαι σιγουρος οτι δεν συγκρινεται το yoke με ενα joystick οταν πετας ενα πολιτικο αεροπλανο,οσο καλο κι'αν ειναι το δευτερο.
Eπισης μπορει καποιος να μου εξηγησει, γιατι οταν φτιαχνω το flight planner στο fs9,πολλες φορες και χωρις προφανη λογο,το παιχνιδι "κρασαρει" κατευθειαν στο desktop??Τι μπορει να συμβαινει?
Σε αλλα σχετικα forums,δεν εχω βρει απαντηση.
Μην είσαι σίγουρος αν δεν έχεις δοκιμάσει και τα δυο. Με stick πεταω και περνάω καταπληκτικά. Άλλωστε και οι πιλότοι των Airbus με στικ τα πετάνε, εσύ θα κολλήσεις? :lol:

Τα crash to desktop στο FS, 9 στις 10 φορές λύνεται με επανεγκατάσταση. Ίσως κάποιο module σου κάνει τη ζημιά, ίσως κάποιο addon.

Πάρε stick.