Flightsim

• Thread starter Thread starter Hristos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Όχι έχω χειρότερα προβλήματα , δέν τους βλέπω καθόλου! :wall:
Αυτό που βλέπεις είναι normal.. :great: Μόνο χρειάζεσαι τα μοντέλα

Κάτι άλλο πολύ σημαντικό. Το fsx με μερικά μοντέλα Ai έχει πρόβλημα, ειδικά τα μοντέλα του World of Ai (WoAI). Για σιγουριά πηγαίντε στα Display settings του fsx και κάντε το Aircraft Cast shadows on the ground OFF.
Μόλις το έκανα μου εμφανίζει κανονικά όλα τα αεροσκάφη. Τώρα για την vatsim ο παραπάνω χρηστης έχει δίκαιο πρέπει να κατεβάσεις τα μοντέλα k να τα βάλεις στο Aircraft folder του fsx για να τα δεις, αλλιώς θα βλέπεις αλλα αντί άλλων όταν πετάς online.

goood luck

Γειά σου φίλε μου και χάρηκα :great: Απο πού να τα κατευάσω ? Έχει κάποια σελίδα ?

Settings > Display :great:
Έχει κανείς ιδέα πως μπορώ να κάνω export το flightplan της Vatsim στο FS2004 GPS μου; Γιατί είναι διαφορετικά απο τα default VOR-VOR, High Altitude Airways κλπ. Επίσης δεν βλέπω τους άλλους, έχω Norton :cry:

Μην μας βάζεις δύσκολα . . . πλάκα κάνω :D Πώς δεν ταιριάζουν μεταξύ τους ? Αφου πάνω στο FS τρέχει και το VATSIM . . .

H διαδρομη που dίνει το FS2004 δεν δίνει Αirways, ούτε είναι βασισμένο στην πραγματικότητα. :cry:

Εδω χαλάνε τα πράγματα . . . ηπάρχουν GPS για αυτήν την δουλειά νομίζω . . .

Διόρθωσα το πρόβλημα! Έκανα export μέσω vroute :D
Τώρα σήμερα είναι όλοι οι controllers online, γιατί κάνουν όλες τις προγραμματισμένες πτήσεις στην Θεσσαλονίκη
Είμαι τώρα AEE114, LGAV-LGTS , nevra departure :mrgreen:

Over Skopelos sir ? Ακόμα δεν μπορώ να δώ τα αεροπλάνα με καθαρά γραφικά ! Απο που μπορώ να τα κατευάσω ?

Καλημέρα σας.

Ζητώ συγνώμη αν υπάρχει ήδη το κατάλληλο post, αλλά το forum είναι 60 σελίδες και πραγματικά δεν προλαβαίνω να το διαβάσω όλο.
Έχω FSX και Χ-Plane, και αναζητώ ένα καλό Α319 ή Α320, κατά προτίμηση για το X-Plane και αν υπάρχει με Aegean Livery,αν και το τελευταίο δεν είναι και τόσο απαραίτητο. Χρειάζομαι το cockpit να είναι 3-D και όσο πιο ρεαλιστικό γίνεται. Μήπως κάποιος μπορεί να με βοηθήσει, δείχνοντας μου που μπορώ να το βρω;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.