Flightsim

• Thread starter Thread starter Hristos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Flight Simulator X

Καλημέρα/Καλησπέρα σε όλους!

Πάντα ήθελα να μαθαίνω διάφορα για τα αεροπλάνα και όσα έχουν να κάνουν με τις πτήσεις και την νέα τεχνολογία γύρω απο αυτά! Το 1998 πήρα το πρώτο μου flight simulator και μέχρι σήμερα έχω στην συλλογή μου 3 flight simulators της σειρας της microsoft (FS98 - FS2004 - FSX)! Έμαθα πάρα πολλά γύρω απο αυτά και γύρω απο τις ορολογίες που χρησιμοποιούν οι ιπτάμενοι καθώς και της ενέργειες που κάνει ένας πιλότος προκειμένου να απογειώση η να προσγειώση ένα αεροσκάφος και οχι μόνο! Βέβαια ποτέ μα ποτέ δεν έμεινα ευχαριστημένος απο τα γραφικά του κάθε FS μέχρι την ώρα που ήρθε το Flight Simoulator X! Είναι ένα απο τα καλύτερα FS του είδους! Βέβαια απο την ημέρα που εγκατεστησα το εν λόγω Simulator δεν έχω ησυχάσει απο τα συνεχώμενα προβλήματα που μου δημιουργεί! Καταλαβαίνω πως η κάρτα γραφικών μου δεν είναι και τόσο καλή (ATI MOBILITY RADEON X300) και θα ήθελα εδώ όποιος γνωρίζει κάτι να με ενημερώσει, πως μπορώ να ρυθμίσω και να φέρω αν οχι το 100% τον δυνατοτήτων τον εν λόγω simulator αλλα ένα 75 με 80% των λειτουργιων του! Επίσεις γνωρίζω πως το εν λόγω simulator έχει δημιουργήσει πολλά προβληματάκια και σε πιο ισχυρούς υπολογιστές (και εννοώντας ισχυρούς εννοώ υπολογιστές με καλές κάρτες γραφικών)! Υπάρχει καμία λύση;

Σας ευχαριστώ!

http://www.microsoft.com/games/pc/flightsimulatorx.aspx

Καλησπέρα,

Σε laptop δεν παίζει να δεις προκοπή.. Το εν λόγω παιχνίδι είναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ απαιτητικό - κυρίως σε επίπεδο επεξεργαστή και δευτερευόντως σε επίπεδο κάρτας.

Για δες εδώ τι γράφει ένας φίλος που το έχει ψάξει το θέμα σε βάθος...

Το Link δεν οδηγεί κάπου...

Γενικά η άποψη μου είναι ότι αν το FS το βλέπεις σαν ένα πιο "σοβαρό" παιχνίδι, αξίζει μακράν το desktop. Αν από την άλλη, το FS είναι για κάποιον ένα παιχνίδι που θα παρέλθει, τότε τα κριτήρια είναι άλλα...

pan90":3vcerya5 said:
Εγω σκεφτομαι να αγορασω αυτο http://h10010.www1.hp.com/wwpc/gr/el/ho ... 8695.html/ το laptop. Τραβαει;;;

Τύπος επεξεργαστή
Επεξεργαστής Intel® Core™ i7-720QM 
• 1.60 GHz, Level 2 cache 6 MB 
Εγκατεστημένο λειτουργικό σύστημα
Αυθεντικά Windows® 7 Home Premium (64 bit)
Τυπική μνήμη RAM
4096 MB
Διάταξη μνήμης
(2 x 2048 MB)
Μέγιστη μνήμη
Υποστηρίζει μνήμη DDR3 έως 8GB
Εσωτερικές μονάδες
Εσωτερικές μονάδες
1000 GB (2 x 500 GB)
Ελεγκτής αποθήκευσης
Σκληρός δίσκος SATA
Ταχύτητα μονάδας σκληρού δίσκου
7200 rpm
Προστασία μονάδας σκληρού δίσκου
Με προστασία σκληρού δίσκου HP ProtectSmart
Τύπος οπτικής μονάδας
Blu-Ray ROM με DVD±R/RW SuperMulti διπλής επίστρωσης
Ελεγκτής μονάδας οπτικού δίσκου
Μονάδα οπτικού δίσκου SATA
Χαρακτηριστικά συστήματος
Συσκευή κάρτας μνήμης
Ενσωματωμένη συσκευή ανάγνωσης ψηφιακών μέσων 5-σε-1 για κάρτες Secure Digital, MultiMedia, Memory Stick, Memory Stick Pro ή κάρτες xD Picture
Διασύνδεση δικτύου
Ενσωματωμένο Gigabit Ethernet LAN 10/100/1000
Τεχνολογίες ασύρματης επικοινωνίας
Intel 802.11 a/g/n
Δυνατότητα ασύρματης επικοινωνίας
Ασύρματη δικτύωση Bluetooth®
Εξωτερικές θύρες I/O
4 USB 2.0 (η 4η είναι κοινή με τη θύρα eSΑΤΑ), 1 υποδοχή HDMI, 1 υποδοχή eSΑΤΑ + USB, 1 θύρα VGA, 1 υποδοχή Ethernet RJ45, 1 υποδοχή μόντεμ RJ11, θύρα επέκτασης, 2 έξοδοι ακουστικών, 1 είσοδος μικροφώνου, 1 IEEE 1394, Consumer IR, υποδοχή καλωδίου σταθμού σύνδεσης
Διεπαφή λήψης βίντεο
Διασύνδεση IEEE 1394 FireWire®
Υποδοχές επέκτασης
1 υποδοχή ExpressCard/54 (υποστηρίζει και ExpressCard/34)
Μέγεθος οθόνης
Οθόνη LED High Definition HP Brightview με διαγώνιο 17,3"
Ανάλυση οθόνης
1600 x 900
Όνομα υποσυστήματος γραφικών
NVIDIA GeForce GT 230M
Βίντεο RAM
Συνολική μνήμη γραφικών έως 2815 MB με αποκλειστική μνήμη DDR3 1 GB
Εργονομικά χαρακτηριστικά
Ενσωματωμένη συσκευή ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων
Webcam
Κάμερα web HP Pavilion με ενσωματωμένο ψηφιακό μικρόφωνο, VGA χαμηλού φωτισμού
Απομακρυσμένος έλεγχος
HP Mobile Remote Control
Ηχεία και μικρόφωνο
Ηχεία Altec Lansing με ενσωματωμένο subwoofer
Πληκτρολόγιο
Πληκτρολόγιο πλήρους μεγέθους, ενσωματωμένο αριθμητικό πληκτρολόγιο
Τύπος τροφοδοτικού
Τροφοδοτικό 120 W AC
Συσκευή κατάδειξης
Touch pad με κουμπί ενεργοποίησης/απενεργοποίησης και αποκλειστικό pad κατακόρυφης κύλισης πάνω/κάτω
Τύπος μπαταρίας
Μπαταρία Λιθίου (Li-Ion) 8 κελιών
Συμμόρφωση εξοικονόμησης ενέργειας
Με πιστοποίηση ENERGY STAR®
Λογισμικό
Λογισμικό - Παραγωγικότητα και χρηματοοικονομικά
Microsoft® Works και Microsoft® Office Home και Student 2007 δοκιμαστική έκδοση 60 ημερών
Προεγκατεστημένο λογισμικό
Microsoft® Internet Explorer, Windows® Live Messenger, Adobe® Reader, Adobe® Flash Player
Λογισμικό προγράμματος οδήγησης οπτικής μονάδας
HP MediaSmart Suite, HP Total Care Setup, HP Total Care Advisor, HP ProtectSmart, Cyberlink DVD Suite, Windows Media Center, Αλληλογραφία των Windows, λογισμικό για τη συσκευή ανάγνωσης Digital Persona Fingerprint, Κονσόλα παιχνιδιών HP με δωρεάν ώρες παιχνιδιού, Norton Online Backup (δοκιμαστική χρήση 30 ημερών)

Χρονια πολλα σε ολους!
Προσφατα δοκιμασα το http://www.ipilot.me και εμεινα πολυ ευχαριστημενος,συγκρινομενο με το http://www.virtualaviation.co.uk
του οποιου το προιον ειναι σαφως ανωτερο,αλλα και σε πολυ μεγαλο κοστος.Με τα ιδια λεφτα δειτε και αυτο

http://www.virginexperiencedays.co.uk/e ... p_Gun_106/

αλλα και αυτο

http://www.exelement.co.uk/experience/t ... ays-77.php

Και σαν καινουργιος εικονικος πιλοτος μια χαζη ερωτιση..βλεπω και διαβαζω για το FS9 αλλα δεν βλεπω που θα το αγορασω,
ειναι καποιο update του fs2004 η του fsx;
Ευχαριστω πολυ

Καλημέρα και Χρόνια πολλά,

FS9 ή FS2004 είναι το ίδιο πρόγραμμα που κυκλοφόρησε το 2003.
FSX είναι το επόμενο και τελευταίο (η Microsoft έχει ήδη κλείσει το τμήμα development του flight simulator), κυκλοφόρησε τέλη του 2006, αρχές του 2007.
Δηλαδή το FSX είναι το FS10 (X στα λατινικά είναι το σύμβολο γιά τον αριθμό 10).
Το FS9 (2004) δεν νομίζω να το βρεις Ελλάδα, ίσως αν ψάξεις με google ή yahoo το βρεις σε κάποιο retail shop στην Αμερική.
Καλές virtual πτήσεις :D

Fs9 ειναι το FS2004 ..
Επειδη ειναι ο ενατος τιτλος της σειρας λεγεται και FS9

Αν δεν το βρεις καπου,επειδη ειναι παλιο,δοκιμασε να το κατεβασεις απο το δικτυο.

Κι ομως... Σε κανα-δυο Παπασωτηριου και Πλαισιο, εχω βρει κοπιες του FS9, και μαλιστα σε καλη τιμη (λογικο,μιας και εχει κυκλοφορησει το Χ). Αν θελεις το 9,πιστευω με λιγο ψαξιμο θα το βρεις αυθεντικο!

Χρονια Πολλα!

Καλημερα!
Μπορει καποιος να μου πει πως θα εχω α/φη απο τα add-ons,να υπαρχουν στο apron και τα stands?
Εννοω να φαινετε οτι υπαρχει δραστηριοτητα στο αεροδρομιο απο συγκεκριμενα liveries.
Ευχαριστω.