Flightsim

Πράγματι είναι για το fs9 αλλά παίζουν πολύ καλά και στο fsx.H διαφορά είναι ότι για fsx χρειάζεται manual εγκατάσταση.Περισσότερες πληροφορίες βρήκα στο http://www.greeksim.com/magazine . Προσωπικά το χρησιμοποιώ για fs9 και είναι καταπληκτική δουλειά.
 
Ξεκινησα να πεταω IFR και εχω καποιες αποριες. Λοιπον εστω οτι ξεκιναω απο Θεσαλλονικη για το Βενιζελο. Χρειαζεται να φτιαξω την πορεια στον flight planner η θα με καθοδηγουν; Επισης πως θα ξερω με ποια αεροδρομια στην πορεια θα πρεπει να μιλαω; Τελος αφου θα ειμαι στην φαση της προσεγγισης συχνοτητες ILS και πορειες θα μου τις δινουν η θα πρεπει να εχω ηδη φτιαξει στον planner; Γεβικα τον αυτοματο θα τον εχω σε Van η Gps;
 
Καλησπερα

Μηπως γνωριζει καποιος που θα μπορουσα να κατεβασω το JETSTREAM 41 για το fs9?

*μιλαω για full edition με ηχο,συστηματα κτλ

Ευχαριστω
 
Αν δεν κάνω λάθος J41 για FS9 δεν υπάρχει. Για το FSX που ειπάρχει, είναι απλά...τέλειο!
 
Καλησπερα παλικαρια ασχολουμαι εδω και πολυ καιρο με το fs 2002 και εχω βαρεθει τα ιδια αεροπλανα,μπορω να κατεβασω απο καπου αεροπλανα της ολυμπιακης και της εντζιαν και πως?
Ευχαριστω :!:
 
Καλησπερα παλικαρι και σε σενα..Αν θες απαντηση ασχολεισου με νεοτερο fs απο το 2002..Προφανως δεν βαρεθηκες τα αεροπλανα ,αλλα τα liveries τους..Οτι βοηθεια θες σχετικα με fs9 δικο σου
φιλικα
 
Οποιος παιζει FSX και πεταει multiplayer online ας μπει στο http://www.fsxtools.de που ειναι ο καλυτερος Γερμανικος server στο game(πιο οργανωμενος με τον περισσοτερο κοσμο και ΒΟΤ ATC) να κανει εγγραφη να περασει το IP στο multiplayer LAN section tou game και ας κανει join στην VA μου OLYMPIC-TAROM,εχουμε 35 ευρωπαικους προορισμους και 10 Καραιβικη και Μαιαμι!
 
Προιοντα της Aerosoft

Παιδια μηπως ξερετε απο που μπορω να παραγγειλω προιοντα της aerosoft σε μαγαζι στην Αθηνα;
η τουλαχιστον αν υπαρχει κανενα μαγαζι που μπορω να τα αγορασω!
συγκεκριμενα ψαχνω το ultimate traffic 2 & my traffic 2010 για το fs2004
 
To ultimate traffic υπάρχει και στο amazon με 24 ευρώ (αντί για 40 από το 11aviation).
To my traffic υπάρχει με 36 ευρώ. (πάλι αντί για 40).
Και τα δύο με έξοδα αποστολής μέσα στην τιμή. (αν διαλέξεις παράδοση σε 7 μέρες, ή 4 ευρώ έξοδα, αν θες να τα πάρεις σε 3 μέρες). Βασικά, googlαρέ το λίγο κ θα βρεις πολλά. Αν πάλι βαριέσαι το lmgtfy, πάρ' τα με 80.
Μπορεί το amazon να μην είναι στην Αθήνα, αλλά είναι το φθηνότερο και στα στέλνει σπίτι...
 
Top