Flightsim

Ευχαριστώ για την πολιτιμη βοηθεια σας! :) Όλα δουλεύουν, αλλά δεν μπορώ να δω τους άλλους που παίζουν online στο VATSIM... αλλα θα το βρώ, ευχαριστω και παλι!! :D
 
futAIR":2oxks6wg said:
Καλημέρα , γνωριζει κανεις αμα υπάρχει καποιο add-on του B747 για FSX ??
Εννοω καποια σπεσιαλ εκδοση... :D
Συγνωμη αμα ειναι χαζη η ερωτηση μου αλλα ειχα αυτην την απορια... :mrgreen:
Υπάρχει και είναι και απο τα πιο 'σωστά' add on.
PMDG 747-400Χ με λίιιγο αλμυρή τιμή,αλλα τα αξίζει.
http://www.precisionmanuals.com/pages/product/744x.html
 
Υπάρχουν και πολλά repaints για το default boeing 747-400 αλλα δεν ειναι σπεσιαλ . . .
 
Οταν πεταω χωρις να εχω φτιαξει καποιο plan μπορω απο τον ασυρματο και απο το αεροδρομιο που επιθυμω να λαβω οδηγιες προσεγγισης-προσγειωσης;
 
Καλησπερα..Αν κ η ερωτηση σου ειναι λιγο αοριστη θα προσπαθησω να σε βοηθησω.Αν δεν πετας online ναι μπορεις κ χωρις σχεδιο πτησης να σου δωσει το ATC οδηγιες προσεγγισης κ προσγειωσης σε καποιο κοντινο αεροδρομιο.Αν τωρα πετας online θα εχεις προβλημα χωρις σχεδιο πτησης κ δεν θα μπορουν να βοηθησουν.
 
Ναι off πεταω και οι οδηγιες που σου δινει περιοριζονται μονο στο 12 ο' clock που ακομα και με C172 αδυνατω να ευθυγραμμιστω.
 
Αυτο το οποιο κανω εγω ειναι μολις αποφασισω που θελω να προσγειωθω, κανω ενα σχεδιο πτησης ifr απο ενα οποιοδηποτε αεροδρομιο προς το αεροδρομιο που θελω να προσγειωθω. Οταν σε ρωτησει αν θελεις να σε μεταφερει στην αρχη του σχεδιου πτησης εσυ επιλεγεις οχι. Μολις ξαναμπεις στο παιχνιδι, ζητας ifr clearence απο το atc και σε καθοδηγει αναλογως.
Τροπος για να ζητησεις αμεσα προσεγγιση σε ενα αεροδρομιο δεν υπαρχει (νομιζω)
 
Το ειχα σκεφτει αλλα νομιζα οτι σε καθε περιπτωση σε μεταφερει στο αρχικο αεροδρομιο που επελεγες.Θα το δοκιμασω. Σ ευχαριστω!
 
Κοιταξε, καθε φορα που κανεις ενα σχεδιο πτησης, το fs αρχικα σε ρωταει αν θελεις να αποθηκευσεις το σχεδιο. Απαντας θετικα σε αυτη την ερωτηση (αφου αν δεν το κανεις δεν σε αφηνει να συνεχισεις). Στην συνεχεια σε ρωταει αν θελεις να σε μεταφερει στο αρχικο σημειο του σχεδιου. Αν απαντησεις θετικα θα σε παει οντως στο αεροδρομιο και στην θεση αυτου που εχεισ δηλωσει. Αν απαντησεισ αρνητικα θα σε αφησει εκει που εισαι, και θα σου δινει οδηγειες απο εκεινο το σημειο και μετα. Πολλες φορες πανω στην βιασυνη μου εχω απαντησει θετικα σε αυτη τη ερωτηση και εχω καταστρεψει υπεροχες πτησεις ωρων.
Ειδικα αμα τρεχεις και fspassengers και τα εχεις βγαλει περα με βαρβατο emergency και πατησεις καταλαθος μεταφορα στην αρχη, τα καταστρεφεις ολα!!!!

υ.γ το fspassegers ειναι το πιο υπεεεεεεερτατο addon που βγηκε ποτεεεεεεεεεεεεεεε χα χα χα
 
Φίλε panagios, μπορείς να ξεκινήσεις την πτήση σου φορτώνοντας το σχέδιο πτησης από την αρχή, έτσι ωστε να μην χρειάζεται να κάνεις όλη αυτη τη διαδικασία που περιγράφεις. Απλά ζητάς IFR clearence από τον ελεγκτή και το συνεχίζεις από εκεί. Ούτε θα σε ρωτήσει για το αν θες να μεταφερθείς, ούτε τίποτα. Αυτό θα γίνει μόνο πριν ξεκινήσεις την πτήση.
 
Top