Flightsim

Καταρχήν δεν αναφέρθηκε κανείς στο Acceleration.To πρόβλημα αφορά το FSX μόνο και πάλι και στο Acceleration να είχες αναφερθεί, δεν χρειάζεται να αφαιρεθεί και το SP1, όπως είπες στο σχόλιο που έσβησες. Μην μπερδεύεις τα πράγματα πιο πολύ.

Αυτό το απόκομμα αφορά service pack της Microsoft γενικώς. Από κει φαίνεται πως και "cumulative" να ειναι, δεν χρειάζεται να απεγκατασταθεί το προηγούμενο "incrumental". Δοκιμασμένο εκατοντάδες φορές. Δεν ειναι τυχαίο. Είμαι και τεχνικός Υπολογιστών με προυπηρεσία.

A service pack can be incremental, which means it only contains the updates that were not present in the previous service packs or, it can be cumulative, which means it includes the contents of all its predecessors. In the case of Microsoft's products, an incremental update was called a service release. For example, Office 2000 must be upgraded to service release 1 (SR-1) before one can install SP2.

Αυτό είναι αποκλειστικά για FSX.

Thank you for installing Microsoft Flight Simulator X Service Pack 2. These notes, instructions, and tips will help you get the most out of the update. You must install Service Pack 1 before installing Service Pack 2.

Οι πηγές είναι απο κάτω

Προτείνω να κανείς λίγη μελέτη πριν μπαίνεις εδώ στo forumκαι να δίνεις συμβουλές.
Η ακεραιότητα σου βασίζεται πάνω σε αυτό. Δεν είναι σωστό να δίνεις αβάσιμες και λανθασμένες συμβουλές, εκτίθεσαι ο ίδιος. Είναι η δεύτερη φόρα που το κάνεις στο ίδιο θέμα.

http://en.wikipedia.org/wiki/Service_pack
[url=http://www.microsoft.com/Prod...w.microsoft.com/Products/Games ... eadMe.aspx[/url]
 
Καλημερα

Θα σου προτεινα το ιδιο και χαλαρωσε λιγο.
 
Ο Η/Υ μου είναι AMD Sempron 64bit AM3,4gb ram DDR3 dual chanel,ενσωματωμένη gpu.Θα παίξει το FSIM;Κάρτα μπορεί να αγοράσω μια κανονική PCI-E αλλά επεξεργαστή νέο δύσκολο.
 
Φίλε Imaginas, Γεια σου.

Θα χρειαστώ περισσότερες πληροφορίες για τον επεξεργαστή, πχ εμένα είναι μεν τεσσάρων ετών αλλά είναι AMD Athlon X2 64 6400+ Black Edition που τρέχει στα 3.2 GHZ (3,200 ΜΗΖ). Βρες το μοντέλο του επεξεργαστή σου και σύγκρινε το με τον δικό μου, αν είναι πάνω κάτω στα ίδια ή καλύτερος, τοτε είσαι μια χαρά.

Από μνήμη είσαι επίσης μια χαρά, απλά οφείλω να ρωτήσω αν οι μνήμες που έχεις διπλοκαναλώσει είναι πανομοιότυπες, αλλιώς ρίχνεις την ταχύτητα και ανεβάζεις το latency της μνήμης.

Το ενσωματωμένο GPU είναι μέγα πρόβλημα όμως. Δεν κάνεις δουλειά. Υποψιάζομαι πως έχεις καλό επεξεργαστή και αν τις έχεις καναλώσει σωστά, έχεις και πολύ γρήγορη μνήμη, αν έχεις και ένα δυνατό τροφοδοτικό, δλδ πάνω από 400W τοτε με μια μέτρια καρτα θα έχεις ένα καλό σύστημα για να τρέξεις το FSX. Κοίτα να έχει τουλάχιστον 768mb GDDR3 SDRAM που βρίσκεις εύκολα πλέον σε κάρτα τύπου NVidia. Κοιτά και για καμιά μεταχειρισμένη, προτιμότερο τύπου GT, GTS, GTX. Μην ξεχάσεις να απενεργοποιήσεις την ενσωματωμένη από το BIOS πριν αρχίσεις να δουλεύεις την καινούρια.

Ρώτα με αν έχεις άλλες απορίες.
 
Φίλε δεν είμαι σίγουρος αν θα σηκώνει καλά το FSX ο επεξεργαστής σου.
Είναι μονοπύρηνος στα 2.7GHZ. Θα σε περιορίσει αρκετά στην πολυπλοκότητα γραφικών.

Η κάρτα δεν κάνει τίποτα.
Με 77 ευρώ αγοράζεις αυτή στο λινκ που είναι πολύ καλύτερη. Κοίταξε στο e-shop και σύγκρινε την και με άλλες με 1gb μνήμη να δεις αν σηκώνει η τσέπη σου κάποια με υψηλότερο engine clock & memory clock.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.513539

Ένα είναι σίγουρο. Με αυτόν τον επεξεργαστή δεν θα δεις και πολύ καλά αποτελέσματα στο FSX. Είναι βάρη πρόγραμμα. Αν πετάς περισσότερο “IFR” τότε οκ, ρύθμισε τα περιβαλλοντολογικά γραφικά και συγκέντρωσε την δύναμη του συστήματος σου στην ανάπτυξη των γραφικών στο πιλοτήριο.
 
Καλά,Asus δεν πρόκειται να πάρω ποτέ.Ότι έχω αγοράσει από αυτήν το έχω επιστρέψει επειδή δε δούλευε σωστά και πήρα κάτι άλλο που δούλεψε. :?
 
Απλά ήσουν άτυχος. Αγοράζω χρόνια Asus, την πρότεινα και ανεπιφύλακτα σε πελάτες μου, επίσης την επέλεγα και στα ανταλακτικά στις επισκευές μου.
 
Flight Simulator X

Γεια σας... Έχω κάνει παραγκελεία το flight simulator X από ένα μαγαζί και όταν τον ρώτησα αν τα αεροπλάνα πάνω αναγράφουν μια οποιαδήποτε αεροπορική εταιρία με είπε όχι και ότι πρέπει να το κατεβάσω από το ίντερνετ...μήπως ξέρει κάποιος από σίτε να το κατεβάσω????
 
Re: Flight Simulator X

Αν δεν αγοράσεις κάποιο Payware μοντέλο που σου προσφέρει μεγαλύτερο ρεαλισμό,
Μπορείς απο avsim ή fligtsim να βρείς μοντέλα free,η repaints για τα υπάρχοντα μοντέλα που διαθέτει το FS.
 
Top