Flightsim

Βγήκε το 737-100 του Captain Sim! Αρχικά θα είναι διαθέσιμο σαν exterior model αλλά στην συνέχεια σαν ολοκληρωμένο πακέτο.
Πληροφορίες εδώ.
 
Καλημέρα!
Ψάχνω IFR charts για το παλιο και συνάμα θρυλικό LGAT. Αν κάποιος διαθέτει σε pdf ας στείλει ένα pm! Έφαγα τον κόσμο να βρω στο Internet αλλά τζίφος...Όχι τίποτα άλλο, αλλα μικρός ανέβαινα στην ταράτσα του σπιτιού μου στον Άλιμο όταν τα αεροσκάφη προσγειώνονταν στον 15L, τα παρακολουθούσα με τα κυάλια, αλλά δεν ήξερα πως ακριβώς φτάνουν έως εκεί...Να διαβάσω τα charts και να μου φύγει η περιέργεια ετών!
 
Γεια σας θελω να κατεβασω ενα αεροπλανο για fsx οπου να μπορω να κανω την διαδικασια fmc.Ευχαριστω πολυ.
 
Φίλε Kostin,

Για FSX τα μόνα που ξέρω εγώ με FMC, είναι κάποια πακέτα payware, όπως το Αerosoft Airbus X, που διαθέτει FMC με περιορισμένες λειτουργίες.

Αν έχεις όμως σχετικά καλές γνώσεις χρήσης υπολογιστή, μπορείς να κοιτάξεις το παρακάτω σύνδεσμο, για ένα πρόγραμμα που μπορεί να εγκαταστήσει FMS δυνατότητες σε σχεδόν ότι αεροσκάφος θέλεις.

Εγώ δουλεύω περισσότερο το X-Plane, παρά το FSX, οπού και έχω αεροσκάφος με πλήρες FMS.

http://secure.simmarket.com/friendly-panels-fmc-pack-1-v1.5.phtml

Περίμενε λίγο ακόμα μήπως και απαντήσει κάποιος ο οποίος γνωρίζει κάποιο έτοιμο για FSX, αλλά πρέπει και εσύ να ενημερώσεις το αρχικό σου ποστ, και να γράψεις για τι τύπο α/φους ενδιαφέρεσαι.
 
Ακουστικα - Ηχεία - Controllers

Καλημέρα. Θα ήθελα να μ πείτε πως μπορώ να ακούω από τα ηχεία τον ήχο του αεροπλάνου και απο τα ακουστικά μου μόνο τους Controllers..

*έχω το squawkbox*
 
Καλημερα
Εκτος απο τα ακουστικα που σου προτεινει ο mrk καλο θα ηταν να εχεις 2 καρτες ηχου.Ετσι ξεχωριζεις στα ηχεια σου τον θορυβο του αεροσκαφους κ γενικα του fs και με ρυθμιση στο sqbox θα ακους τους κοντρολλερ και θα τους μιλας απο τα ακουστικα..
 
Χωρις 2 καρτες ηχου πως θα εχεις 2 διαφορετικες εξοδους ηχου;
 
Αυτο λεω..δεν γινεται χωρις 2 καρτες ηχου..Αν παλι εχεις μια θα ακους απο ηχεια κ τους κινητηρες του αεροσκαφους αλλα κ τους κοντρολερ.Αυτο δεν το συνιστω γιατι απλα δεν μπορεις να συνενοηθεις αλλα ουτε να ακουσεις καθαρα τι λενε,
 
Τα USB headsets που προτείνω, το PC τα βλέπει σαν ξεχωριστές κάρτες ήχου. Έτσι μπορείς να κάνεις το διαχωρισμό...
 
Top