Flightsim

Καλημερα!αγορασα το FSX κατεβασα τα 2 service packs αφου το εκανα install το ενα μετα το αλλο και αντιμετωπιζω προβλημα με το activation key.Μου βγαζει κατι για το value οσον αφορα το κλειδι.Γιατι γινεται αυτο??ουτε με repair δεν εφτιαξε...HELP!!!
 
Εγκαθιστας πρωτα το ενα και κανεις ενεργοποιηση του key ΠΡΩΤΑ σε αυτο! Κ ΜΕΤΑ περνας το δευτερο και ΜΕΤΑ κανεις activation του δευτερου key !
 
Καμία ιδέα και για μένα που το 2004 κάποιες φορές κρασάρει? Η πλάκα είναι πως 99% το κάνει στο flare,αφού έχει δουλέψει καλά σε όλο το leg όσο και αν είναι αυτό! Αν ξανακάνω την ίδια πτήση, με το ίδιο αεροπλάνο δεν είναι απαραίτητο πως θα το ξανακάνει..
 
Πρώτα να κοιτάξεις τα sceneries και το scenery.cfg αν είναι σωστά εγκατεστημένα και μετά τα τυχόν διπλά AFCAD. Εκεί "πονάει" συνήθως ο FS9. Τα διπλά AFCAD βρές τα με το ScanAFD (Google search). Tα sceneries τσέκαρέ τα με τα readme που πάνε μαζί με αυτά.
Επίσης, ποιό αεροδρόμιο είναι αυτό, που δεν τα έχει καλά με το flare;
Μήπως σ' αυτό έχεις βάλει κάποιο addon scenery;
 
Στο flare συνήθως είναι που κρασάρει.. Είτε έχω scenery είτε είναι το default...
 
Αν τότε κρασάρει και με το default scenery, εγώ θα έκανα uninstall τον FS9 (αφού βέβαια απεγκαταστήσω ό,τι addon εγκατασταθεί) και θα τον ξαναέβαζα εγκαθιστώντας ένα-ένα τα addon τσεκάροντάς τα πάλι ένα-ένα για να απομονώσω και να ανακαλύψω τον "φταίχτη".
 
παιδιά μια πολυ γρήγορη ερώτηση!
εαν θελω να εχω το fsx σε δυο διαφορετικους υπολογιστές, θα πρέπει να αγοράσω δυο fsx?
ευχαριστώ!
 
Οχι. Ενα αυθεντικο FSX σε αφηνει να το εγκαταστησεις σε εως 3 διαφορετικα μηχανηματα.
 
ευχαριστώ φιλε να είσαι καλα
 
Να ρωτήσω και εγώ...
Πρόσφατα εγκατέστησα το FSX Deluxe και μαζί το Acceleration (ήταν το λεγόμενο "golden pack" που τα είχε και τα 2)
Χρειάζεται να εγκαταστήσω κάποιο patch ή service pack?

Διαβάζω δεξιά/αριστερά για sp1, sp2 μέχρι και sp3 έχει πάρει το μάτι μου,
αλλά από microsoft μεριά το μόνο που είδα ήταν ένα service pack το οποίο λέει περιλαμβάνεται στο Acceleration (οπότε στη δική μου περίπτωση δε χρειάζεται τίποτα).

Και ένα δεύτερο:
υπάρχει κανά flight yoke (saitek με throttle q κατά προτίμηση αλλά και ch products) μεταχειρισμένο στην Ελλάδα?
Στο ebay (Αγγλία) βρίσκω πολύ πράμα σε καλές τιμές αλλά είτε δε στέλνουν Ελλάδα ή όσοι στέλνουν το κόστος πλησιάζει την τιμή του καινούργιου εδώ...
 
Top