Flightsim

Νέος Ρεαλιστικός Εξομοιωτής Πτήσης "στα σκαριά"

Γεια σε όλους.

Είχα αρχίσει να πιστεύω ότι δεν υπάρχουν οργανωμένες κοινότητες για λάτρεις εξομοίωσης στην Ελλάδα. Χαίρομαι που το φόρουμ σας με διέψευσε.

Μια ενημέρωση για όσους ενδιαφέρονται. Καταλαβαίνω ότι οι περισσότεροι εδώ, ασχολούνται με εξομοίωση αεροσκαφών πολιτικής αεροπορίας, αλλά σκέφτηκα ότι ίσως να υπάρχουν και πιο ριψοκίνδυνοι πιλότοι οι οποίοι θα ήθελαν να δουν έναν υψηλής πιστότητας εξομοιωτή μαχητικών αεροσκαφών.

Ο Ilya Shevchenko και ο Oleg Maddox, δημιουργοί της δημοφιλέστερης σειράς εξομοιωτή πτήσεων Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου "IL-2 sturmovik" και η Eagle Dynamics, εταιρία υπεύθυνη για τον σχεδιασμό του απίστευτα ρεαλιστικού Digital Combat Simulator (DCS World) με πολυβραβευμένους τίτλους όπως το "DCS: A-10C", DCS: Ka-50 και το "DCS: P-51D" ενώνουν τις δυνάμεις τους και υπόσχονται να φέρουν σε όλους τους λάτρεις του είδους, τον ρεαλιστικότερο εξομοιωτή πτήσης Β' Παγκοσμίου Πολέμου με τίτλο DCS WWII: Europe 1944.

2b27a4702cbb414ffa940258c5c7941a_large.jpg


dover3.jpg


Το project έχει ανέβει ήδη στο KickStarter. Μπορείτε να μάθετε λεπτομέρειες κι αν σας αρέσει η ιδέα, να βάλετε τον οβολό σας ΕΔΩ. Τα χρήματα δεν θα αφαιρεθούν από το λογαριασμό του δωρητή αν το project αποτύχει, δηλαδή εάν δεν μαζευτεί το ποσό των 100,000$ σε 22 ημέρες. Εάν το project επιτύχει τότε οι δωρητές θα ανταμειφθούν ανάλογα με το ποσό της συνεισφοράς τους με πρόσβαση σε Beta εκδόσεις των αεροσκαφών, δωρεάν αεροσκάφη κτλ.

Έχοντας "πετάξει" 2 απ' τα modules της ED το DCS: A-10C και το P-51D μπορώ να πω με σιγουριά ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο ολοκληρωμένο και πιο ρεαλιστικό σε αυτόν τον τομέα εξομοίωσης. Τα πιλοτήρια των αεροσκαφών είναι "full clickable" που σημαίνει ότι μπορείς να πατήσεις κάθε κουμπί, να περιστρέψεις κάθε knob και να σπρώξεις κάθε μοχλό που υπάρχει στο εικονικό πιλοτήριο, όπως ακριβώς θα έκανες εάν καθόσουν στο αληθινό πιλοτήριο. Ξέροντας ότι στο DCS WWII: Europe 1944 θα δω αεροπλάνα όπως το Republic P-47D-28 Thunderbolt, το Supermarine Spitfire Mk IX, το Messerschmitt Bf-109K-4, το Focke-Wulf FW.190D-9 και άλλα κλασσικά πουλιά σε αυτό το επίπεδο ρεαλισμού δεν δίστασα να συμμετάσχω στην προσπάθεια.


Ένα βίντεο για το DCS: A-10C και το πλήρως διαδραστικό πιλοτήριο του:



..και το P-51D:



Σαν παλιότερο αεροπλάνο χωρίς περίπλοκα συστήματα η εκίνηση του Mustang είναι μακράν απλούστερη από το Α-10:

Συμμετέχω αρκετά τακτικά σε online διοργανώσεις με ανθρώπους από όλο τον κόσμο, πετώντας κυρίως με το IL-2 Sturmovik: 1946 και και με τα modules του DCS World που προανέφερα. Δεν έχω καμία συνεργασία με τους ανθρώπους και τις εταιρίες που παράγουν αυτά τα προϊόντα, θέλω απλά να πετύχει αυτή η προσπάθεια, για να δω επιτέλους έναν εξομοιωτή που να απεικονίζει με ακρίβεια τα αεροπλάνα εκείνης της εποχής καθώς και να γνωστοποιήσω το project σε όσους Έλληνες ενδιαφέρονται, αλλά δεν έχουν πολλές επαφές με διεθνής κοινότητες εξομοίωσης, απ' όπου μπορούν να ενημερώνονται.

 
Νέο βίντεο για την προώθηση του project από το battle-fields.com

http://vimeo.com/74960856
 
DCS WWII: Europe 1944 - ΑΛΛΑΓΕΣ

Μετά το τελευταίο update τα πράγματα αλλάζουν:

0MMYQ.jpg

To Messerschmitt Me 262A-1 θα μπεί στο project αν η χρηματοδότηση φθάσει τα 150,000$
(προς το παρόν είμαστε στα 120,000$).



Το DCS WWII: Europe 1944 δεν θα είναι δωρεάν σε όλους όταν κυκλοφορίσει, όπως είχε ανακοινωθεί αρχικά:

"$0 (για όσους δεν θα υποστηρίξουν το kickstarer): ένα δωρεάν αεροπλάνο (είτε P-47, Spitfire, ή Bf.109, θα αποφασιστεί μετά από ψηφοφορία των υποστηρικτών)
$1: ΤΡΙΑ διαθέσιμα (P-47, Spitfire, και Bf.109)
$20: ΤΕΣΣΕΡΑ (P-47, Spitfire, Bf.109, + 1 της επιλογής σας)
$30: ΠΕΝΤΕ (P-47, Spitfire, Bf.109, + 2 της επιλογής σας)
$40: ΟΛΑ (όλα τα αεροπλάνα της αρχικής έκδοσης)"

Πηγή:

http://www.kickstarter.com/projects/508681281/dcs-wwii-europe-1944/posts

Η συνηθισμένη τιμή ενός DCS αεροπλάνου είναι στα 40€, ακόμη και 1$ να βάλετε στο kickstarter θα έχετε 3 αεροπλάνα σε επίπεδο ρεαλισμού P-51D όταν βγεί ο εξομοιωτής, P-47, Spitfire, και Bf-109.

4 ημέρες ακόμα. Προλάβετε!

http://www.kickstarter.com/projects/508681281/dcs-wwii-europe-1944

Υ.Γ.: Για όσους δεν νοιώθουν άνετα να χρησιμοποιούν την πιστωτική ή χρεωστική τους κάρτα online, όπου να 'ναι θα ενεργοποιήθεί και PayPal.
 
FLIGHT SIMULATOR ΓΙΑ IR

Καλησπέρα.
Θέλω να ρωτήσω εάν γνωρίζει κάνεις, κάποιο πρόγραμμα για υπολογιστή έτσι ώστε να φρεσκάρω το I.R.
Ευχαριστώ.
 
Re: FLIGHT SIMULATOR ΓΙΑ IR

θα σου προτεινα το RANT XL . Ειναι λιγο ακριβο αλλα ειναι το καλυτερο που κυκλοφορει αυτη τη στιγμη....

http://www.transair.co.uk/sp+RANT-XL-Ra ... Tutor+6226
(μπορεις να δεις το demo video και θα καταλαβεις... ;) )
 
Καλημέρα φίλε μου Jass.
Σε ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία σου,πράγματι είναι πολύ καλό.
Καλή σου μέρα.
 
FS2004

Είμαι καινούριος στο χώρο των παιχνιδιών προσομείωσης και αγόρασα το FS2004. To πρόβλημα είναι ότι δεν μου παίζουν τα videos των tutorials. Ξεκινάει να τα παίξει και σε 2 δεύτερα με πετάει από το παιχνίδι. Η βοήθεια σας θα ήταν πολύτιμη.
Συμπληρωματικά θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιo joystick μέχρι 50ευρώ
 
Ξερει καποιος τι ειναι το prepar3D?
 
Ενας αλλος simulator σαν το FSX
 
"Επαγγελματικό" simulation πτήσεων, της Lockheed Martin που στηρίζεται στο FSX. Τα περισσότερα add on του FSX δουλεύουν και στο Prepar3D. Περισσότερα στο wikipedia και στο επίσημο site
 
Top