Flightsim

• Thread starter Thread starter Hristos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
flying_sotoman":uj9vt87j said:
Alex-LGSA":uj9vt87j said:
αρκετά καλο φαίνεται για καποιον που αρχίζει, αλλα κατω του μετρίου για εναν μερτριο χρήστη.
εγω στην θέση σου δεν θα το αγόραζα.

Αγοράζετε ακόμα add-ons? :lol:
Αλεξ, το κατέβασα απο το emule, και απο το λίγο που έχω δεί, είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!(Tάσο ακούς?) Άψογα 2d/3d cockpits, visual / flight models. Απλά, στην επιλογή των εταιρειών, έχει μια τάση προς Κίνα και Άπω Ανατολή. (ήδη ψάχνω για πιό "κοντινά" repaints...)

hm....μου έκανε και κάνει εντύπωση πάντως....
Πλακα πλακα θα αρχίσω και εγώ να πουλάω τα add ons μου ..στο Ebay θα βγάλω τίποτα??
Αν ενδιαφέρεται κανεις για add on ,ας μου στείλει PM ,μα (εκτος το PIC737) τα γνωστά και καλά τα έχω...

paidia, kserei kaneis pou mporo na vro sta ellinika ena manual ptisewn?kati diladi pou na eksigei ta vasika twn ptisewn opos einai to egxeiridio pou sou leei na diavaseis otan ksekinas to FS 2004, tou Rod Machado.Na sou leei diladi re paidimou, etsi petaei to aeroplano, afta kanei to rudder, etsi apogeionomaste, etsi prosgeionomaste ktl, opos to egxeiridio tou Rod machado

Στο Internet δεν υπάρχει νομίζω κάτι αλλά αν θες να διαβάσεις, υπάρχει μια πολύ καλή σειρά βιβλίων που διαβάζουν και οι υποψήφιοι για PPL...πολύ γνωστή....αρκετά καλή ...και στα ελληνικά. Θες να ρωτήσω πως λέγεται;

johnyk":26rjutzx said:
Στο Internet δεν υπάρχει νομίζω κάτι αλλά αν θες να διαβάσεις, υπάρχει μια πολύ καλή σειρά βιβλίων που διαβάζουν και οι υποψήφιοι για PPL...πολύ γνωστή....αρκετά καλή ...και στα ελληνικά. Θες να ρωτήσω πως λέγεται;
Ρωτα, θα με υποχρεωσεις...

Δεν ξερω αν το εχει ρωτησει κανεις πριν αλλα βοηθηστε με καποιος..... πως γινεται να τραβηξω image shots απο FS2004 αν γινετε??

TAKIS":dog9kit9 said:
Δεν ξερω αν το εχει ρωτησει κανεις πριν αλλα βοηθηστε με καποιος..... πως γινεται να τραβηξω image shots απο FS2004 αν γινετε??

Πολύ απλά, πατάς το κουμπί "Printscreen" και paste στο Paint (Ζωγραφική) των Windows, το Photoshop ή οποιοδήποτε άλλο αντίστοιχο πρόγραμμα.

Screenshots

Τάκη,ή κάνεις αυτό που σου πρότεινε ο xristos ή κατεβάζεις το snapshooter .Πολύ εύχρηστο πρόγραμμα για screenshots με επιλογές για format,διαστάσεις κτλ.Θα το βρείς είτε στο http://www.avsim.com είτε στο site http://nomadsoft.info.se/ .Ελπίζω να σου φανεί χρήσιμο.