Flightsim

• Thread starter Thread starter Hristos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
http://www.avsim.com
το μεγαλύτερο & το πιο αξιόπιστο.
βρισκεις και ελληνικα και ξενα, και γενικα ο,τι θες

LGAT CHARTS

Charts για το LGAT που μπορώ να βρώ;

Re: LGAT CHARTS

JohnG":wib68wya said:

Για το LGAT δεν υπάρχουν ποια. Αν βρεις από κάποιον που τα έχει και δεν τα θέλει αν και δύσκολο είναι συλλεκτικά ποια..

Αν 8ες κάποια συγκεκριμένη διαδικασία πες μου να στιν πω.

Chris

OAL260":vh9t6xhy said:
Για το LGAT δεν υπάρχουν ποια. Αν βρεις από κάποιον που τα έχει και δεν τα θέλει αν και δύσκολο είναι συλλεκτικά ποια.

Ναί ε? Ενδιαφέρον. Δηλαδή πόσο πιάνουνε λες? 8)

OAL260":29b3x52d said:
JohnG":29b3x52d said:

Για το LGAT δεν υπάρχουν ποια. Αν βρεις από κάποιον που τα έχει και δεν τα θέλει αν και δύσκολο είναι συλλεκτικά ποια..

Αν 8ες κάποια συγκεκριμένη διαδικασία πες μου να στιν πω.

Chris

Εννοούσα στο Internet να βρώ τα charts. Τέλος πάντων, μήπως έχεις διαδικασίες προσέγγισης, προσγείωσης και απογείωσεις.

JohnG":1wmkzjlm said:
Εννοούσα στο Internet να βρώ τα charts. Τέλος πάντων, μήπως έχεις διαδικασίες προσέγγισης, προσγείωσης και απογείωσεις.

'Εχω όλο το σετ για το LGAT αλλά δεν έχω τρόπο να τα σκανάρω κάπως. Αν θες να σου περιγράψω τα SID/STAR κάτι γίνεται..

Chris

gonso":3pffelqu said:
OAL260":3pffelqu said:
Για το LGAT δεν υπάρχουν ποια. Αν βρεις από κάποιον που τα έχει και δεν τα θέλει αν και δύσκολο είναι συλλεκτικά ποια.

Ναί ε? Ενδιαφέρον. Δηλαδή πόσο πιάνουνε λες? 8)

Έλεγα να τα βάλω στο ebay αλλά έχω μόνο ενα σετ οπότε το θέλω για μένα. Είμαι υπεράνω χρημάτων στο συγεκριμένο :roll:

Re: Goodbye

ThomasK":2ve6r4ui said:
http://www.youtube.com/watch?v=yB7CAKWhOdc

Goodbye FS9 ... welcome FSX
nah, θα κρατήσει για 2 χρονάκια ακόμα το fs2004.
1 χρονο να βγουν καλα add-ons για το fsx
αλλο 1 χρονο να παρουμε καινούργιο υπολογιστή
αργει ακομα...

δοκιμασε κανεις το demo?
εγω το που τρεχω το 2004 με ολα περίπου στο ultra high χωρις autogen και μου βγαζει πανω απο 25 fps το fsx με ολα στο medium δεν μπορουσα καν να το παίξω. εβγαζε 12-14 και αυτα αν...

Αυτά που είδα στο video που μας παρέθεσε ο ThomasK δέν με ενθουσίασαν. Απλά σάν να έβλεπα το FS9 με εγκατεστημένο το Traffic 2005 και μερικά καλά addon αεροπλάνα και αεροδρόμια.

Προϋποθέτοντας οτι έχω βρεί και τα λεφτά για την (στάνταρ απαραίτητη) αναβάθμιση, με το Χ δέν πρόκειται να ασχοληθώ εάν:
-Δέν έχουν φτιάξει το πανηλίθιο ATC του 9
-Δέν έχουν φτιάξει τα replays και τα flight videos να καταγράφουν κι άλλα αεροπλάνα εκτός απο το δικό μου
-Δέν έχουν βάλει ένα μοντέλο της προκοπής απο τη μάνα του (θυμηθειτε το τραγικό εξωτερικά 777 του 9)
-Δεν βγούν καλά addons (γιατί σίγουρα και για το Χ θα χρειάζονται).
-Δέν μπορώ να σκεφτώ άλλο τώρα.

Τα γραφικά μπορεί να είναι ίσως (ΙΣΩΣ λέω) καλύτερα, αλλα εμενα αυτό που με ενδιαφέρει είναι να "πετάω" σε ρεαλιστικό - τεχνικά - περιβάλλον. Το άν θα βλέπω πουλάκια ή πολλά είδη δέντρων, ψαράκια στο νερό ή μπουγάδες στις ταράτσες δέν μ ενδιαφέρει!

Ώς τότε... 9άρι και ξερό ψωμί!