Flightsim

• Thread starter Thread starter Hristos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
δεν λενε και πολλα οι οδηγιες χρησης. κοιτα την βοηθεια

Ναι...είναι χάλια...Γενικά η ΕΛΛΑΔΑ στο FSX είναι λες και παίζεις fs2002

johnyk":f2ml49gt said:
Ναι...είναι χάλια...Γενικά η ΕΛΛΑΔΑ στο FSX είναι λες και παίζεις fs2002

και εγω ελεγα πως το 2004 ηταν χαλια

Παιδιά, αντιμετωπίζω πρόβλημα με το cockpit του Α320 Pilot in command.

Μου βγάζει το εξής: " Νο 2D Panel Available Press "S" for virual cockpit"

Δηλαδή θέλω να μου βγαίνει το cockpit όπως στα υπόλοιπα αεροπλάνα πχ.Β737-400.

Όποις ξέρει κάτι ας απαντήσει.

Ευχαριστώ!!!

A 320 PIC

To A-320 PIC δεν έχει 2διάστατο κοκπιτ,μόνο virtual.Αν θες το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι alias ένα default panel π.χ. απο 737 αλλά μου φαίνεται έτσι θα χάσεις το V.C( virtual cockpit).Διαφορετικά απο το http://www.avsim.com κατέβασε ενα 2D panel για Α320.Πάντως απο οτι θυμάμαι το V.C του PIC δεν είναι και πολύ εύχρηστο.

το A320 PIC ειναι αρκετα χαλια add-on.
το προβλημα δεν ειναι οτι δεν εχει 2D cockpit, αλλα οτι το 3D κολλαει παρα πολυ, σε σημειο που δεν μπορεις να παιξεις.
ακομη και αν καταφερεις να το κανεις να λειτουργει, ακομη και αν μαθεις τον χειρισμο και τις διαδικασιες, ειναι σχεδον αδυνατο να παιξεις ακομα και με ολες τις ρυθμισεις στο low.

επισης εκτος απο αυτο και το εξωτερικο μοντελο ειναι για πεταμα. Ουδεμια σχεση εχει με το A320 και τα χρωματα των εταιριών ειναι επιεικώς απαράδεκτα. Ποιο πολυ μοιαζουν με καρτούν παρα με αεροπλανο.

το συμπερασμα?
ή παιρνεις το A320 της PSS, κανει και για fs2004 και ειναι ΠΟΛΥ καλυτερο απο το PIC
ή κατεβαζεις ενα freeware model της ifdg και βρισκεις ενα freeware panel και ενα freeware soundpack και εισαι ωραιος.

Παιδια, καπου το εχω ξαναπει. Simmer'sky. http://secure.simmarket.com/product_inf ... ts_id=1881
Αν εχετε emule η κατι παρεμφερες, βρειτε το σπασμενο κ κατεβαστε το χωρις πολλη σκεψη! Πανεμορφα αεροπλανα (μεσα κ εξω), κ (μου φαινεται) αρκετα ρεαλιστικα flight models (αυτο δεν μπορει να το κρινει κανενας αλλος απολυτα εκτος απο επαγγελματιες χειριστες). Σας το συνιστω! :wink:

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Αρκεί αυτά που μου είπατε να κάνουν για FS2002.

A! και κάτι άλλο. Σκέφτομαι να αγοράσω το FS A340 Professional for FS 2002/2004 της JUST FLIGHT και θα ήθελα τη γνώμη σας. Είναι καλό; Εννοώ από κόκπιτ, εξωτερικό ρεαλισμό. π.χ. όπως το Α319 της Eurowings

JohnG":1c7kthr2 said:
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Αρκεί αυτά που μου είπατε να κάνουν για FS2002.

A! και κάτι άλλο. Σκέφτομαι να αγοράσω το FS A340 Professional for FS 2002/2004 της JUST FLIGHT και θα ήθελα τη γνώμη σας. Είναι καλό; Εννοώ από κόκπιτ, εξωτερικό ρεαλισμό. π.χ. όπως το Α319 της Eurowings
Egw tha lega pws einai ena MUST HAVE gia to FS2004!!!Exei kai ta A330-200/300 pou einai episis poly wraia modela....me wraia panels!!