Flightsim

• Thread starter Thread starter Hristos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Χρονια πολλα και Χριστοσ Ανεστη σε ολουσ.Θελω να ρωτησω κατι σχετικα με το fs2004.Εχω μια παρα πολυ καρτα γραφικων η οποια σηκωνει τεραστιεσ αναλυσεισ (2550χ1440).Επισησ εχω μια 19αρα τφτ οθονη τησ οποιασ η μεγιστη αναλυση ειναι 1280χ1024.Το ερωτημα μου ειναι το εξησ΄..Αν βαλω μια 21αρα οθονη που φτανει η αναλυση τησ στα 1660χ1050 ,στον εξομοιωτη θα μπορεσω να ανεβασω την αναλυση η θα παραμεινει στο 1280χ1024χ32 που την εχω ηδη?Ειναι αυτη η μεγιστη αναλυση του προγραμματοσ?
ευχαριστω και χρονια πολλα

LAKIS72":1mp7tucx said:
Χρονια πολλα και Χριστοσ Ανεστη σε ολουσ.Θελω να ρωτησω κατι σχετικα με το fs2004.Εχω μια παρα πολυ καρτα γραφικων η οποια σηκωνει τεραστιεσ αναλυσεισ (2550χ1440).Επισησ εχω μια 19αρα τφτ οθονη τησ οποιασ η μεγιστη αναλυση ειναι 1280χ1024.Το ερωτημα μου ειναι το εξησ΄..Αν βαλω μια 21αρα οθονη που φτανει η αναλυση τησ στα 1660χ1050 ,στον εξομοιωτη θα μπορεσω να ανεβασω την αναλυση η θα παραμεινει στο 1280χ1024χ32 που την εχω ηδη?Ειναι αυτη η μεγιστη αναλυση του προγραμματοσ?
ευχαριστω και χρονια πολλα

όχι, θα σου δώσει την επιλογή και για μεγαλύτερη ανάλυση αυτομάτως[/list]

Να ρωτησω κατι ξερει κανεις κανα addon το οποιο να αλλαζει το default ATC του fs9????? (payware)

Συγνωμη ρωρταω για offline flying

Ενδιαφερων site για το FS σας

φιλοι γεια σας αυτο ειναι το πρωτο μυνημα που στελνω στο φορουμ αυτο την οποια την βρηκα ενδιαφερουσα (αν μη τι αλλο)

ψαχνοντας στο διαδυκτιο βρηκα αυτο το site στο οποιο ειναι μαζεμενα ανα κατυγορια ολα τα freeware σεναρεια για το FS ευχομαι να το βρειτε ενδιαφερων. http://walhalla.mine.nu/fs2004.php

Καλα εκανες φιλε. Περιττο να σημειωσω πως μερικα απο αυτα, αν οχι ολα, ειναι φοβερα sceneries!

Υπαρχει κανεις που να εχει φτιαξει η αν ξερει Ελληνικο server για το FS9?
Στο FSHostspy δεν εχω βρει τιποτε,αναφερομαι σε server/IP και οχι σε virtual airline

Δεν νομίζω, όσοι Έλληνες θέλουν να πετάξουν με παρέα πετάνε σε ένα απο τα 2 μεγάλα δίκτυα (Vatsim,Ivao).

Βέβαια υπάρχει η δυνατότητα με το FSINN να κάνεις δικό σου server αλλά δεν νομίζω να έχει γίνει κανένας στην Ελλάδα.

Έψαχνα στο http://www.avsim.com για aircraft models και συγκεκριμένα ATR-42 αλλά το μόνο που μου έβγαζε στην αναζήτηση είναι paint-schemes, τα οποία φυσικά απαιτούν να έχεις πρώτα το model. Υπάρχουν τέτοια στο συγκεκριμένο site ή να ψάξω σε κάποιο άλλο; Εκτός κι αν χρειάζεται επιπλέον αγορά από κάποιο κατάστημα όπως π.χ. για το Α380... :roll: