Flightsim

• Thread starter Thread starter Hristos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Οχι τα εχω βγαλει ολα τα default αεροσκαφη του φσ.Δεν υπαρχει τιποτα απο το προηγουμενο 777.Και κατα την εγκατασταη δεν μου ζητηθηκε τιποτα,ολα κυλησαν ομαλα

Repaints Tutorial

Καλημερα σε ολους θα ηθελα μια βοηθεια απο καποιον που γνωριζει καποιο site η οτιδιποτε αλλο μεσω ιντερνετ που να εχει ενα καλο repaint tutorial για το photoshop.

LAKIS72":10dctnt8 said:
Οχι τα εχω βγαλει ολα τα default αεροσκαφη του φσ.Δεν υπαρχει τιποτα απο το προηγουμενο 777.

Αυτό δεν έπρεπε να το κάνεις. Τα περισσότερα add-on χρησιμοποιούν files απο τα default αεροπλάνα. Πιθανόν το 777 το οποίο εγκατέστησες ψάχνει να βρεί κάτι το οποίο θεωρεί οτι υπάρχει σίγουρα (default) και δεν το βρίσκει...

Αν χρησιμοποιούν κάτι απο τα default αυτά θα είναι ή effects ή gauges.Οπότε δε νομίζω να έχει αφαιρέσει και κάτι απο αυτές τις καρτέλες.

stiv":2jlcbn93 said:
Αν χρησιμοποιούν κάτι απο τα default αυτά θα είναι ή effects ή gauges.Οπότε δε νομίζω να έχει αφαιρέσει και κάτι απο αυτές τις καρτέλες.

Υπάρχει και ο φάκελος sounds. Το default 777 χρησιμοποιεί τους ήχους του default 737. Το ίδιο μπορεί να κάνει και το add-on 777, όπως μπορεί να χρησιμοποιεί και οποιοδήποτε άλλο file απο τα default. Είναι θέμα του προγραμματιστή πώς έχει σχεδιάσει το add-on για να κάνει τη ζωή του ευκολότερη :)

Αν έχει χρησιμοποιήσει και κάποιο απο τα προγραμματάκια που κυκλοφορούν για να σβήνεις "αυτόματα" αεροπλάνα αυτά σβήνουν και τα effects & gauges που αντιστοιχούν στο αεροπλάνο, οπότε η καταστροφή είναι μεγαλύτερη...

Γνωρίζει κάποιος να υποδείξει που και πως μπορώ να βάλω ΑΤR42 ή 72 στο FSX;Είμαι νέος σε αυτό και θα εκτιμήσω πολύ οποιαδήποτε βοήθεια.

AI traffic

Γεια σας,
Εχω τοFS9 kai to traffic 2005 εχω κατεβασει αρκετο scenery αλλα ηθελα να μαθω αν γινεται να κατεβασω AI aircraft πχ avro rj και να το βαλω να πεταει με το traffic 2005
thanks

Απ οτι ξερω το traffic 2005 εχει τα AI AVRO RJ.Τωρα δεν καταλαβαινω τι ρωτασ.Αν απο τα settings του φσ ανεβασεισ το traffic σε μεγαλο ποσοστο θα δεισ μεγαλη ποικιλια απο ΑΙ AIRCRAFT.