Flightsim

• Thread starter Thread starter Hristos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
alex96":2cz6d8zg said:
Γνωρίζει κάποιος να υποδείξει που και πως μπορώ να βάλω ΑΤR42 ή 72 στο FSX;Είμαι νέος σε αυτό και θα εκτιμήσω πολύ οποιαδήποτε βοήθεια.

ψάξε στο http://www.avsim.com Κατηγορία: FSX

ή στο flightsim.com

ultimate traffic

Γεια σας,
Ηθελα να ρωτησω αν κανενας εχει το ultimate traffic....

Το εχω εγω το ultimate traffic της flight one.Το traffic 2005 ειναι αρκετα καλυτερο

επισης ηθελα να ρωτησω για το project AI τι ειναι αυτο???ειναι αρκετα ενδιαφερον
regards

eliasg17":3vo91mec said:
åðéóçò çèåëá íá ñùôçóù ãéá ôï project AI ôé åéíáé áõôï???åéíáé áñêåôá åíäéáöåñïí
regards

Ôï project ai åßíáé ìéá åèåëïíôéêÞ freeware ðñïóðÜèåéá ãéá ai traffic óôï fs9 k ôþñá k óôï fsx.Åßíáé äçëáäÞ êÜôé áíôßóôïé÷ï ôïõ traffic 2005 áëëá óå amateur/freeware edition.Ìçí ðåñéìÝíåéò ôßðïôá óðïõäáßï, ëßãåò åôáéñßåò,êáêÞò ðïéüôçôáò ai aircraft k ãåíéêÜ ÷áìçëïý âáèìïý ðñïóïìïßùóç. ÅéäéêÜ ðñüóöáôá ðïõ Ýãéíå Ýíá lifting óôï site ôïõò îåãñÜöôçêáí üëá k îáíÜñ÷éóáí áðü ôçí áñ÷Þ. ÖÝîå ìïõ k ãëßóôñçóá äçëáäÞ. ÐñïóùðéêÜ Ý÷ù êÜíåé Ýíá êïëðÜêé k Ý÷ù âãÜëåé ôï default ai traffic áðü ôï fs9 k Ý÷ù âÜëåé ôï project ai ÓÕÍ ôï world of ai ïðïôå áõôÜ ôá äõï ìáæß êáëýðôïõí Ýíá ìåãÜëï ìÝñïò ôïõ traffic ôéò åõñþðçò. áëëá ðÜëé åßíáé ðïëý amateur êáôÜóôáóç.

Ôþñá èá ìïõ ðåéò ãéáôß Ýôóé? e, exe ÷áñåß üôé ôï project ai k ôï world of ai äåí ÷ôõðÜíå óôá fps ôïõ fs ôüóï ðïëý

Sites:
http://www.world-of-ai.com/
http://www.projectai.com/

Γεια σας ....
Πηγα στο simufly.com/ins.Kατεβασα το INS της Delco,εβαλα το CD tou FS9 και αποτι καταλαβα εχει γινει εγκατασταση.του INS.
Ανοιξα το 737 αλλα.....τιποτα¨)..δεν υπαρχει INS. Εν τω μεταξυ οι οδηγιες λενε κατι για gauges download ..κλπ
Παρακλησις επειδη οι γνωσεις μου στους υπολογιστες/προγραμματα/κλπ..κλπ..ειναι περιορισμενες..παρα πολυ περιορισμενες!!.. :lol: θα ηθελα την βοηθεια σας βημα προς βημα,για την εγκατασταση του INS σε αεροσκαφη στο FS9.
Εαν υπαρχουν ηδη δημοσιευμενες οδηγιες (σχετικες με την ερωτηση μου)πες τε μου που ειναι,για να μην σας κουραζω.
Ευχαριστω

Γεια σας
Αντιμετωπιζω προβλημα για αλλη μια φορα.Εγκαθιστω καποιο αεροσκαφοσ payware στο fs9.εγκατασταση κανονικη,παω να πεταξω με το συγκεκριμενο αεροσκαφοσ(727 flight1) και μου λεει οτι flight simulator registry information not found..Μηπως γνωριζετε φιλοι μου τι πιθανοτατα χρειαζομαι ,ισωσ καποιο αρχειο που εχω πεταξει εγω ο ιδιος?

υ.γχρησιμοποιοω το γνησιο fs2004
EYXARISTO

Προφανώς λείπει κάποιο ή κάποια αρχεία από την registry. Τώρα γιατί έγινε αυτό, είναι άλλο καπέλο. Ίσως από την εγκατάσταση αυτών των αεροσκαφών ή από κάτι άλλο παλιότερα (a/c, scenery, traffic, etc.) να δημιουργήθηκαν κάποια conflicts μεταξύ αρχείων, να διαγράφηκαν κάποια ή απλώς να έγινε κάποιο update στη registry που να προκαλεί ασυμβατότητα. Θα πρότεινα να κάνεις re-install του παιχνιδιού, το οποίο όμως θα σου επαναφέρει aircrafts και sceneries που πιθανόν να έχεις διαγράψει, δεν θα σβήσει πάντως ό,τι καινούριο έχεις. Δεν ξέρω βέβαια με σιγουριά να σου πω πως θα αντιδράσει το παιχνίδι αν επαναφέρεις ήδη διαγραμμένα στοιχεία με add-ons που έχεις προσθέσει και ειδικά τι γίνεται με τα αρχεία .cfg. Σε άλλα παιχνίδια δεν υπάρχει πάντως κανένα πρόβλημα. Λογικά δεν θα υπάρξει ούτε εδώ. Μην πυροβολείτε τον πιανίστα! :lol: :lol:

Οταν κατεβαζω πραγματικο καιρο μεσα απο το fs9 και την ωρα που ολοκληρωνεται διαδικασια το προγραμμα βγαινει τελειως.Ειναι του προγραμματοσ η υπαρχει γενικο προβλημα?Υποψιν το μεσημερι κατεβασα κανονικα και τωρα με πεταει εξω

Καλησπέρα σε όλους. Από χθες μου παρουσιάζεται το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με τον LAKIS72. Μόλις τελειώνει το φόρτωμα του πραγματικού καιρού με πετάει έξω. Μήπως ξέρει κανείς που μπορεί να οφέιλεται αυτό?
Ευχαριστώ.