Flightsim

• Thread starter Thread starter Hristos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
GP707":ld0f96ej said:
ôï fs äåí êáëåß üôé üíïìá ôïõ âÜëåéò. Ð÷ áí âÜëù åãþ óôï cfg áñ÷åéï ôï üíïìá Skolikomermigotripa äå óçìáéíåé üôé èá ìå êáëåß ï ðýñãïò Ýôóé, áêüìá êáé áí ôïõ êÜíù ôçí áíôéóôïß÷éóç. ÕðÜñ÷ïõí ðïëëÜ callsigns ðïõ ôï fs ôá Ý÷åé óôç "ìíÞìç" ôïõ êáé áí ôá ðñïóèÝóåéò, ôá ëÝåé (ð÷ Olympic, Speedbird, Air France, KLM êëð), áõôü äå óçìáéíåé ïìùò üôé áíáãíùñßæåé üôé ëÝîç ôïõ ãñÜøåéò... :?
Ðáñåðéðôüíôùò, ôï Aegean äåí õðÜñ÷åé óáí callsign.

http://www.editvoicepack.com

Ãé áõôü õðÜñ÷åé ôï ðáñáêÜôù Freeware site ðïõ âÜæåé üëá ôá callsigns :)

Να ρωτίσω κατι?Εχω δει σε ενα video στο youtube τον πιλότο να περπατάει στην καμπίνα.Εχω το 744 PMDG Υπάρχει παρόμοιο πρόγραμμα ?

ivan_the_pilot":3ooeief5 said:
Íá ñùôßóù êáôé?Å÷ù äåé óå åíá video óôï youtube ôïí ðéëüôï íá ðåñðáôÜåé óôçí êáìðßíá.Å÷ù ôï 744 PMDG ÕðÜñ÷åé ðáñüìïéï ðñüãñáììá ?

Active camera åéíáé ôo ðñoãñáììá
:arrow: Payware omos!!!

F1View Utility

ivan the pilot υπάρχει αυτό το εργαλείο της Flight1.Αντιγράφω από το site:

This small module installs into FS2004 and supplies simple mouse-based movements, panning, and more, using the center mouse wheel/button. You can also move past the default view limits of FS2004 (good for strolling through virtual cabins). After you download, please make sure you read the full instructions included.

http://www.flight1.com/view.asp?page=library
Υ.Γ. :Είναι freeware...

Flight/Speed calculator?

Έψαξα στο δίκτυο και σε Sim sites, αλλά το μόνο που βρήκα ήταν ένα shareware

(http://www.evarest.be/FlightCalculator/index.html)

Ξέρει κανείς κανένα freeware (ας είναι και stand-alone, δεν χρειάζεται να είναι add on) Flight/Speed calculator?

Πέρα από το Active Camera, παρατήρησα πως το πλήρωμα μιλούσε Ελληνικα !!! Αυτό που το βρίσκει κανείς ? Είναι Addon του FSPAssengers ή κάτι άλλο .... ?

Καλημερα.Ναι το προγραμμα που ακους ειναι το fspassengers και το συγκεκριμενο αρχειο που μιλαει ελληνικα το πληρωμα ειναι τομ gr crew.zip.θα το βρεις και στο avsim.com αλλα και στο site του fspassengers.Επισησ υπαρχουν και αλλεσ ελληνικες φωνες τισ οποιες μπορεις να βαλεις.

Καλησπέρα σε όλους τους simers. Αν δεν έχω κάνει κάτι λάθος λογικά το post θα πρέπει να συνοδεύεται από foto του simulation flight deck. Πάσχει ακόμη αλλά σιγά σιγά ελπίζω να εξελιχτεί σε cockpit. Απομένει αρκετή ξυλουργική δουλειά και κάποια αναβάθμιση των χειριστηρίων

Μάλλον είχα κάνει κάτι λάθος. Ελπίζω τώρα να είναι σωστό

attach.gif
fsx00.jpg (64.39 KB)
attach.gif
fsx01.jpg (37.46 KB)
attach.gif
fsx02.jpg (48.79 KB)
attach.gif
fsx03.jpg (40.43 KB)

H προσέγγιση είναι στο LGAV (αν και όχι η καλύτερη για τις ανάγκες της φωτό)

To thrust αριστερά συμμετέχει μόνο σε διαμόρφωση μαχητικού σε συνδυασμό με το cougar της thrustmaster (κατά κανόνα στο IL-2) και όχι στο FSX. Στο FSX χρησιμοποιείται το δεξί χειριστήριο.

Áõôá åéíáé....
Ê ãù ôçí âãáæù ìå sony vaio laptop êáé joystick áðï ôçí Microsoft..... :P:P:P

Πάντως φίλοι αν και δεν διαβασα όλα τα post για να έχω και τις εντυπώσεις από άλλους "καπετάνιους" ενα έχω να πώ για το FSX.
Είναι τόσο κακκογραμμένο που είναι ικανό να "ξεφτιλίσει" οποιοδήποτε Ηi End υπολογιστή κυκλοφορεί σήμερα. Καί να σημειωθεί οτι με περασμένο το SP1 με maximum settings σε πόλεις πέφτει ακόμη και στα 14 FPS.
Τί άλλο να κάνουμε για πάει πιό γρήγορα??

Απλά τραγικό