Flightsim

c

οχι,οχι,αφου κατα τη φαση της απογειωσης και απο το gate---->line up.τα κανω ολα εγω,και μια χαρα ολα ομως μετα τα 300 περιπου ποδια πεφτουν οι στροφες και βουλιαζω.
 
Με ενα απλο προγραμματακι οπως το FSHostSpy 1.3 και μεσω IP's σου βγαινει μια λιστα με τα διαθεσιμα <<rooms>> και ποσοι χρηστες ειναι,παιρνεις απλα την IP και την γραφεις στο FS9 στο multiplayer-join game,ειναι πολυ απλο.
 
Μηπως γνωριζετε καμια διευθυνση για να κατεβασω scenery for the VNLK?
Αυτη που εχει το fs9 ειναι μαλλον απαραδεκτη....
Ευχαριστω
 
Ρε παίδες τόσο καιρό ψάχνω να βρω ένα αξιοπρεπή add on του B767(που να τα έχει μέσα όλα panel kai ola ta sxetika) και δεν έχει ΚΑΝΕΊΣ να μου προτείνει τίποτε?????????? Είναι δυνατόν???? :rant: Αναφέρομαι σε free add on για το FSX!!!! ;)

Επιτέλους!!! Βοήθεια!!! :D

Thanks! :D
 
Θες να μας πεις που έχεις ψάξει;
 
@ Pilot767

Ενα παρομοιο προβλημα αντιμετωπισα κι εγω καποια στιγμη με τα Βoeing 737 NG της PMDG.Αρκετες φορες,ακριβως τη στιγμη του rotation,συνεβαινε το ιδιο πραγμα,που περιγραφεις.Ακουγοταν ενας ηχος απο το cockpit,και την ιδια στιγμη εχανα κινητηρες και ολα τα συστηματα του αεροπλανου,με προφανες αποτελεσμα...Αυτο μου ειχε συμβει καποιες φορες και στο υψος που αναφερεις (γυρω στα 200-300 ποδια.).Οταν σε slew mode κατεβαζα το αεροπλανο στο εδαφος και προσπαθουσα να εκκινησω ξανα τους κινητηρες,αυτο δεν ηταν εφικτο με τιποτα.Θυμαμαι οτι το προβλημα τελικα δεν ηταν απο καποιο λαθος setting στις επιλογες του αεροπλανου αλλα μαλλον απο καποιο "προβληματικο" αρχειακι.Και αυτο γιατι οταν εγκατεστησα ενα update μεσω internet (δεν θυμαμαι αν ηταν ενα απλο patch η service pack,και αυτο γιατι δεν μπορω να βρω που το εχω "σωσει"),το προβλημα λυθηκε.Πιθανο λοιπον να χρειαζεται και σε σενα καποιο τετοιο update.Παντως,επειδη εχω και εγω τα EwPRO,δεν εχω αντιμετωπισει αυτο το προβλημα.Το μονο που μου παρουσιαστηκε στο συγκεκριμενο ηταν οτι δεν μου εγκαθιστουσε τα Αirbus (τα ATR και Αvro περαστηκανε κανονικα),γιατι γινοταν conflict με τα ηδη εγκατεστημενα Airbus της PSS.Απεγκαθιστωντας τα,ολα διορθωθηκαν.
 
Έχω ψάξει σε όλα τα sites που αναφέρονται σε αυτό το topic! Αφού πρώτα το διάβασα όλο! Μετά έκανα μια έρευνα στο Google για σελίδες με free add on! Αλλά και πάλι τίποτα! Αλλά εγώ θέλω κάποιος να μου δώσει ένα link και να πάω να το κατεβάσω!


Ευχαριστώ!
 
Ίσως επειδή υπάρχει της LevelD να μην έχει ασχοληθεί κανείς.... Στα forum της avsim εψαξες;
 
Top