Flightsim

Το διόρθωσα, το πρόβλημα το δημιούργησε το scenery KMSP της ΒLUEPRINT SIMULATION . Toυ έκανα επανεγκατάσταση και όλα είναι ΟΚ.
 
Για το πρόβλημα του Α380v2. H έκδοση v2 σε download είναι μόνο για το FSX, εάν έχεις το FS9 τότε χρειάζεται η έκδοση σε CD που περιλαμβάνει και το FS2004. Εσύ έχεις το FSX ή το FS2004? . Eγώ έχω την πρώτη Α380 για το FS2004 δεν βλέπω να έχει πρόβλημα, αλλά είναι για το FS2004 και μόνο. Δεν έχω πετάω καθόλου με το FSX, αν και το αγόρασα, με καλύπτει απόλυτα το FS2004, καθότι έχω πάνω από 1500 sceneries ποιοτικά αναβαθμισμένα σε επίπεδο σχεδόν FSX, όπως της AEROSOFT, IMAGINE SIM, LAGO, CLOUD9, BLUE PRINT SIM, DREAM SIM, FLY TAMPA κ.ά. καθώς και αεροπλάνα πχ της WILCO, της PSS, της EUROWINGS κ.ά.
 
fsx εχω αν και μιλησα μαζι τους ακρη δεν εβγαλαν αλλα εχω και ενα αλλο προβλημα τωρα
κανω καθαρη προσγειωση κανονικα ολα καλα και ξαφνικα το βλεπω στα 10.000 ποδια :twisted: :D
α ρε ms ελπιζω το νεο fs να μην ειναι για τα μπαζα σαν το fsx
 
Καλησπέρα σε όλους :)

Μπορεί κάποιος να μου πει πληροφορίες σχετικά με το FS Online? Ξέρεται να μην πετάω μόνος αλλά να είναι και άλλοι visual πιλότοι στον εναέριο χώρο που πετάω εγώ ή στο αεροδρόμιο που προσγειώνομαι.. και να μην παίρνω εντολές από το ATC του Pc μου αλλά από άλλα άτομα που να έχουν αναλάβει τον ρόλο του ATC..

Και μερικά καλά site με add On για το FSX

Ευχαριστώ
 
Φίλε air boy σημείωσε : http://www.avsim.com και http://www.flightsim.com , αυτά είναι τα πιό κυριότερα . Τώρα εκτός από αυτά υπάρχουν και αρκετά άλλα , πιό ειδικά όπως : http://www.avsim.su για ρωσικά sceneries και aircrafts . http://www.simviation.com , επίσης http://www.flightinfo.jp για ιαπωνικά sceneries , http://www.fsnabisso.com για sceneries Aφρικής , http://www.projectopensky.com για aircrafts και panels , http://www.terra-brasilis.org για sceneries Βραζιλίας και για πλοία που είναι πλεύσιμα ή μόνο σενάρια για προσνήωση το : http://www.fs-shipyards.org .
 
Και επειδη λιγοι κατεχουν εξωτικες γλωσσες, με τον μεταφραστη της Alta Vista μπορεις να μεταφρασεις ολοκληρη την ιστοσελιδα!
 
Πολυ οραία! :) Ευχαριστώ!

Τώρα μόνο κάποιος σχετικός με το FSX online simming αν μπορεί να με(μας) ενημερώσει.. Τα βασικά, έτσι για να ξερουμε τι πρέπει να κανουμε για να αρχίσουμε.

Και πάλι ευχαριστώ :D
 
Aντιθετως εμενα μου ακουγεται πολυ ευχαριστο...
 
Top