FLYDUBAI.COM

• Thread starter Thread starter 30W
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Νομιζω οτι σε τουριστικη εκθεση που ειχε γινει στο Ντουμπαι αρχες του χρονου ανεφερε το HER / RHO σαν υπο σκεψη προορισμους αν και λιγο κουλο μου κανει ?

Αν οντως ισχυει δεν ειναι καθολου κουλο.
Μετα τη Ρωσια οπου σαν τουριστικη αγορα βρισκεται σε ανοδικη πορεια θα πρεπει η Ελλαδα να αρχισει να βλεπει και προς τα εκει.
Η αποσταση επιτρεπει οχι μονο τακτικες ,αλλα και πτησεις τσαρτερ με τη συγκεκριμενη αγορα.

Σίγουρα έτσι είναι και η ρόδος ειδικα, μαζεύει πολύ αραβόφωνο τουρισμό..επίσης, θα ήταν ευχής έργον να πέταγε η εταιρία και προς Θεσ/νίκη από όπου υπάρχει μεγάλη ζήτηση για Ντουμπάι..Βέβαια 4,5-5 ώρες σε ένα 738 με διαμόρφωση α λα Ryanair δεν είναι ότι καλύτερο ή ανετότερο..(υπάρχουν και χειρότερα..η Norwegian πετάει ARN/OSL-DXB με 738!6,5-7 ώρες η πτήση! )

Για SKG θα το θεωρουσα πιο λογικο , τωρα μηπως ο πολυς(?) Αραβοφωνος τουρισμος της Ροδου ειναι οι σειχηδες με τα private jet γιατι δεν νομιζω να στοχευει σε αυτους τι λες ? :wink:

θα συμφωνήσω με τον Takis. Στην τηλεόραση είχα ακούσει πως σε κάποια συνάντηση που είχε ο υπουργός τουρισμού με κάτι άραβες απο το Ντουμπάι, ο πρώτος προσπάθησε να επιδιώξει (δεν ξέρω αν τα κατάφερε) στους προορισμούς της εν λόγω εταιρείας να ενταχθούν το Ηράκλειο και η Ρόδος. Όσο αφορά την Salonika αυτό που έχω να πω είναι πως με 738 την πτήση εγώ δεν θα την έκανα. Επιπλέον , εφόσον υπάρχει πολλή ζήτηση , καλό θα ήταν η Αιγαίου ή η Ολυμπιακή να εκτελούσαν πτήσεις. Να μην τα περιμένουμε όλα απο τους ξένους.

Τουλαχιστον προς το παρον απο αυτα που ακουγονται στα ξενα φορουμ οι πρωτοι προορισμοι θα ειναι Pune, Chandigarh, Goa, Jaipur, Amritsar και οι 5 στην Ινδια ... Εχει ακομα καιρο για να μπει η Ελλαδα στο παιχνιδι (αν και ενα SKG θα ηταν οτι πρεπει... :banana: ) !

Με ενθουσιάζει η ιδέα ότι σε λίγο καιρό θα μπορούμε να πηγαίνουμε στο Ντουμπάι και σε θέρετρα της Ινδίας με εταιρίες χαμηλού κόστους! :banana: :banana:

Nαι κι εγώ έχω κατουρηθεί από την χαρά μου!! Τι υπέροχα που θα είναι στο Amritsar και στο Pune!! Eμ το Dubai που το βάζεις;; Αυτός είναι ταξιδιωτικός προορισμός... το όνειρο του κάθε ταξιδιώτη!!

Χου χου χου
Είμαστε μια χαρούμενη παρέα,τι καλά!
Το Ντουμπάι όντως δεν είναι..Όσο για την Ινδία πατήστε Goa στη wiki και μια χαρά θα δείτε τι θέρετρο είναι..
Αν και είμαι σίγουρος ότι μια χαρά ξέρετε αλλά να μην μπείτε την εξυπνάδα σας(για ακόμη μια φορά)
Δεν την παλεύετε καθόλου μερικοί απο δω μέσα..