FLYGR8

-400αρι? Cargo θα ειναι η εταιρια τελικα? Γιατι για pax -400 πρεπει να ειναι απο τα πολυ λιγα στον κοσμο ειδικα στην Ευρωπη.
 
Το α/φος είναι επιβατικό (168Υ) και ανήκει στην εταιρεία από τον 10/2019. Έτος κατασκευής 05/1990.
 
31 year old. Not bad!
 
Επιτέλους μετά από ενάμισι χρόνο έρχεται στην Ελλάδα. Καλοτάξιδο και καλές πτήσεις στην νέα εταιρεία.
 
Αρχικά ήταν να έρθει 3/4 και αναβλήθηκε για 5/4. Νομίζω όμως ότι ούτε προχθές ήρθε και είναι ακόμα Ρουμανία
 
Νέα αναμενόμενη ημερομηνία άφιξης 10/4. Για να δούμε θα έρθει με τίποτα χρώματα / τίτλους ή όπως έφυγε από Θεσσαλονίκη πέρσι ολόλευκο!!!
 
Λογικά θα έρθει κουραμπιές, διότι οι καιροί είναι δύσκολοι. Ας κοιτάξουν, να αλλάξουν μυαλά και σκεπτικά κάποιες από εκεί μέσα, που νομίζουν ότι βρίσκονται στην Λουφτχάνσα, οι οποίες έχουν μηδενική εμπειρία επί του τομέα της Αεροπορίας, απαξιώνοντας έμπειρους επαγγελματίες του χώρου, οι οποίοι τους κάνουν την χάρη να πάνε εκεί, έστω και για συνέντευξη. Εδώ στην Θεσσαλονίκη, τους έχουμε μάθει και πως λειτουργούν και έχουμε δει και κόσμο να κάνει το λάθος να ασχοληθεί μαζί τους, μεγάλη προσοχή λοιπόν σε αυτούς/ες που σκέφτονται να τους πλησιάσουν, σε καμία περίπτωση δεν είναι αξιόλογη εταιρία, σε καμία περίπτωση οι recruiter που καλούνται να αποφασίσουν ποιος/α θα μπει μέσα στο αεροσκάφος δεν είναι έμπειροι, μακάρι να αλλάξουν μυαλά και να πάνε μπροστά.

Τέλος, επειδή είμαι σίγουρος πως κάποιοι από εκεί, διαβάζουν το θέμα αυτό, ας καταλάβουν ότι δεν τα ξέρουν όλα, κι ας μην τάζουν λαγούς με πετραχήλια σε νέους χειριστές κλπ, όταν δεν μπορούν να φέρουν εις πέρας τα όσα υπόσχονται. Η τελευταία τρύπα του ζουρνά είναι αυτή την στιγμή. :deadthread:
 
Κάτσε μην δεν έρθει και καθόλου. Από ότι φαίνεται και σήμερα ακύρωσε το flightplan. Σημειωτέο ότι πρώτη "απόπειρα" να έρθει ήταν τον Νοέμβριο του 2020 αλλά και τότε ακυρώθηκε.
 
Τελικά το SX-DRA βρίσκεται στο LGAV με λευκή άτρακτο και το λογότυπο GR8 στην ουρά.
 
Top