FlyLAL στην Θεσσαλονίκη

• Thread starter Thread starter Kyriakos Sahinidis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

Kyriakos Sahinidis

Business-Class-Member
Περιοχή
Melbourne - Australia
Phgh apo CH Aviation

FlyLAL (TE/Vilnius) has announced a major route expansion:

Vilnius-Dubrovnik: weekly Saab 2000 service starting on May 3
Vilnius-Istanbul Ataturk: 2x weekly Saab 2000 service starting on March 28
Vilnius-Rome Fiumicino: 2x weekly B737-500 service starting on April 2
Vilnius-Simferopol: 2x weekly Saab 2000 service starting on May 1
Vilnius-Thessaloniki: 2x weekly B737-500 service starting on May 20 :wink:

Mπράβο άνοιγμα οι Βαλτικές!! Super weekend στο εξωτικό και πανέμορφο Vilnius, δυστυχώς μόνο από Θεσσαλονίκη!! Άραγε θα έχει κίνηση?? Μακάρι!!

Πάντως είμαι έτοιμος να κλείσω ένα long weekend τον Ιούλιο στα 172ευρώπουλα, τιμή από Ελλάδα super!! Kι έχω να πάω 11 χρόνια κι έχει γίνει ακόμη πιό όμορφο!!
Οι Ελληνάρες να πάνε Μύκονο!! Με τις καινούργες αυξήσεις στα πλοία και τις εξωφρενικές τιμές στα δωμάτια μιά η άλλη θα μου έρθει!!
Vilnius i am coming!!

Lithuanian στην Θεσσαλονίκη

Τα δρομολόγια της Lithuanian (FlyLAL) στη Θεσσαλονίκη είναι τελικά scheduled:

Vilnius->Thessaloniki
TE714 1- -4 - - - 1630 1945

Thessaloniki->Vilnius
TE715 1- - 4- - - 2030 2340

Ως τώρα πραγματοποιούνται με αεροσκάφος Saab 2000, αν και στο πρόγραμμα του α/δ του Vilnius δίνει 735.

SKG<->Vilnius,Riga FlyLal

Στο site της FlyLal (http://www.flylal.com) πτήσεις από Θεσσαλονίκη για Ριγα και Βιλνιους
(από Μαιο μέχρι και Οκτώβριο, αναχωρήσεις -αφίξεις Σάββατο μονο)

Τιμές (Μετα απο ένα πρόχειρο search) 200 παρά κατι ευρω (με επιστροφή)

Βασίλης

Μετέφερα την τελευταία είδηση για τα φετινά δρομολόγια στο υπάρχον θέμα μιας και η εταιρεία πετούσε πάλι προς Θεσσαλονίκη το καλοκαίρι του 2006.

Re:

Οι Ελληνάρες μπορούν να πάνε ακόμη Μύκονο, εσύ πρόλαβες να πας στους Εστονούς γιατί η εταιρεία φαλίρισε. Μου γίνανε και Ε.Ε. δεν κοιτάνε την φτώχια τους, πάντως είναι άδικο που τους φάγανε η airBaltic με τις πλάτες των Σκανδιναβών. Το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό. Στραγγάλισαν το Βίλνους για χάρη της Ρίγας.
COMPUTERISE":2mdf22nw said:
Mπράβο άνοιγμα οι Βαλτικές!! Super weekend στο εξωτικό και πανέμορφο Vilnius, δυστυχώς μόνο από Θεσσαλονίκη!! Άραγε θα έχει κίνηση?? Μακάρι!!

Πάντως είμαι έτοιμος να κλείσω ένα long weekend τον Ιούλιο στα 172ευρώπουλα, τιμή από Ελλάδα super!! Kι έχω να πάω 11 χρόνια κι έχει γίνει ακόμη πιό όμορφο!!
Οι Ελληνάρες να πάνε Μύκονο!! Με τις καινούργες αυξήσεις στα πλοία και τις εξωφρενικές τιμές στα δωμάτια μιά η άλλη θα μου έρθει!!
Vilnius i am coming!!