Flynordic / Norwegian merge

cavo_paradiso

Business-Class-Member
Εγγραφή
25/12/2005
Μηνύματα
398
Likes
0
Περιοχή
Athens
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
AUA
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
LGMG
https://www.flynordic.com/sv/omflynordic/flynordicblirnorwegian.htm
μονο στα σουηδικα :!:

Η FlyNordic κανει merge με την Norwegian.Το merge θα γινει σταδιακα κ στο τελος θα επικρατησει το σημα κ η ονομασια της Norwegian
Πολυ καλη κινηση της Norwegian που με αυτον τον τροπο ενδυναμωνεται ακομη περισσοτερο στην περιοχη της σκανδιναβιας
:arrow: Tα αεροπλανα της FlyNordic (MD-82/83) θα αντικατασταθουν και αυτα σταδιακα απο 737-800
Ειδωμεν...
 
Εδω και πολλα χρονια υπηρχε ενας κυριως domestic πολεμος μεταξυ SAS, και Finnair δημιουργια ετιαριων με σκοπο να αντγωνιστει ο ενας τον αλλο στην εσωτερικη αγορα. H μια εφτιαξε την Blue 1 η οποια παραμενει ως εχει και η αλλη τη Flynordic η οποια μετεξελιχθηκε σε Low cost τη στιγμη που ανετα θα μπορουσε να μεινει full frills ,και αυτο διοτι στη Σουηδια υπαρχει αρκετα μεγαλη εσωτερικη αγορα και οχι μονο. Τελικα πουληθηκε στην Norwegian και ετσι πλεον η Σκανδιναβια θα εχει 2 μεγαλες εταιριες χαμηλου κοστους τη Norwegian απο τη Νορβηγια και τη Sterling απο τη Δανια με συνεχως αναπτυσομενα δικτυα και στολους.
 
Πληροφορήθηκα πως η Norwegian πουλάει εισιτήρια μόνο μέσω internet, όπως η Easyjet και όχι μέσω πρακτορείων. Ισχύει κάτι τέτοιο;
 
Θεωρητικά κάθε πρακτορείο που έχει Amadeus ή Galileo μπορεί να πουλήσει εισιτήρια της DY (για Sabre δεν ξέρω). Το πρόβλημα είναι ότι είναι μέλος μόνο στο BSP των σκανδιναβικών χωρών (στο Amadeus γράφουν other markets to follow). Μέχρι τότε ένα πρακτορείο σε αυτές τις αγορές μπορεί να κλείσει μέσω ticketless access δηλ. χωρίς την έκδοση ηλεκτρονικού εισιτηρίου, όπως στις LCC. Κατά κανόνα όμως επειδή οι κρατήσεις μέσω GDS κοστίζουν, ο πράκτορας θα προτιμήσει ίσως να κάνει την κράτηση μέσω της ιστοσελίδας τους και να χρεώσει κάποιο service fee.

By the way, και η easyjet χρησιμοποιεί το ticketless access σε Amadeus και Galileo, αλλά αν θυμάμαι καλά με επιπλέον χρέωση ανά segment 4EUR.
 
Από το Galileo:
WED 20OCT10 OSLO /TROMSO 20/0000 20/2359 G*GAL
1 OSL TOS 0800 0950 SK4406 C9 D9 J9 Y9 S9 B9 E9 M9 H9 Q9#73HC*E
2 OSL TOS 0900 1055 DY 242 I D S K J Y R B U W #733 X

>01Y2<
UNABLE - SCHEDULE LEVEL AGREEMENT - ENTER AS AK/AN/AL

Για την ελληνική αγορά δεν έχει ενεργοποιήσει τη δυνατότητα πωλήσεων. Παρέχει τις πτήσεις μόνο σε επίπεδο πληροφοριών.
 
Top