Φωτιά εν πτήσει σε ΑΗ-64DAH Αpache

• Thread starter Thread starter FlyHigh
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Οι πιλότοι κατάφεραν να το προσγειώσουν και να απομακρυνθούν πριν τυλιχτεί ολόκληρο στις φλόγες και καεί ολοσχερώς, περί τις 22.44.

Το ελικόπτερο έχει καεί τουλάχιστον κατά το ήμισυ.

Κατηγορούν το ΓΕΣ για επιπολαιότητα αλλά ας κοιτάξουν και τα δικά τους χάλια. Τελικά κάηκε ολοσχερώς η όχι ?

thanosp":1zur0pla said:
...Κατηγορούν το ΓΕΣ για επιπολαιότητα αλλά ας κοιτάξουν και τα δικά τους χάλια...
Δηλαδή μας πειράζει η "πατάτα" που γράφτηκε σε έναν (κατά τη γνώμη μου, μη έγκυρο) ιστότοπο ή το γεγονός ότι έχουμε δύο ατυχήματα σε 12 μήνες σε σύνολο 12 ελικοπτέρων;

Τι ακριβώς περιμένεις να σχολιάσω για την πτώση? Γνωρίζω ότι είναι ανησυχητικό να υπάρχουν 2 πτώσεις μέσα σε 12 μήνες αλλά δεν είμαι μηχανικός για να εκφέρω γνώμη, είτε να αρχίσω τη κλάψα είτε να αρχίσω να καταριέμαι. Παραθέθηκε μια πηγή και σχολίασα τα λεγόμενα αυτής κάνοντας μια ερώτηση. Κατανοητό ?

Αγαπητέ thanosp, και μένα προσωπικά εκεί έπεσε η προσοχή. Μήπως να πάμε να το δούμε κιόλας; Σωστή και η διερώτηση για το ποιά θα ήταν η αντίδραση σε περίτπωση "ενεργούς επιχειρησιακής δράσης". Εντάξει, κανείς δεν ήταν εκεί την ώρα εκείνη στον θάλαμο επιχειρήσεων του ΓΕΣ για να έχει εικόνα, αλλά όπου υπάρχει καπνός.. Μαε τρώει πια και η βιασύνη να μάθουμε αμέσως (βλέπε αδηφάγο κτήνος -ιντερνετ). Και φυσικά το θέμα της έλλειψης προσωπικού (στο βαθμό που υφίσταται) νομίζω ότι αρχίζει να τσούζει δραματικά μάλλον. Κάτι στραβό πρέπει ν αρμενίζει σα κείθε.

δικός σου