Φωτογραφίες ΙΙ

• Thread starter Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
To 744 της Corsair θα εμφανιστεί στο Hub.
Όσο για το κουκλί της Malaysian.... ααααχχχχχχ, ας αρκεστούμε στην Club Air με το σάβρο, και βλέπουμε... :evil: :evil: :evil:

Akis":100p6ffu said:
Μελαγχόλησα τώρα. :( Με αυτό το αεροπλάνο είχα ταξιδέψει πάρα πολλές φορές. Με τα rainbow colours από Παρίσι ένα χρόνο αφότου παραδώθηκε, με τα τωρινά χρώματα της ΟΑ από/προς SKG, αλλά κυρίως για LON από Ελληνικό για το πρώτο μου Farnborough το 2000, με έναν Άγγλο κύριο δίπλα μου να διαβάζει για το ατύχημα του Concorde που είχε γίνει τρεις μέρες πριν, την ώρα που τροχοδρομούσαμε για το σημείο κράτησης του 15, μια πολύ ζεστή μέρα του Ιουλίου του 2000. Και άλλες φορές βέβαια... Θυμάμαι τις σειρές 8 και 9 που έχουν μονό παράθυρο (τα παραθυράκια που λείπουν πίσω από τις θύρες 2L/2R), την άνεση των θέσεων στις εξόδους κινδύνου (26A/C/H/K) και πολλά άλλα. Ευτυχώς, μερικά από αυτά τα έχω σώσει σε κάποιες φωτογραφίες. Συγχωρείστε μου τους συναισθηματισμούς, αλλά τα -BEK & -BEL ήταν τα αγαπημένα μου αεροπλάνα από το στόλο της Ολυμπιακής και τώρα η άτρακτός τους μου φαίνεται κάπως άδεια.

Εγώ είχα πετάξει με το «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» λίγους μήνες αφότου το είχε παραλαβή η ΟΑ. Το καλοκαίρι 1992. Τότε ήμουν μόλις 11 ετών, αλλά παρόλα αυτά θυμάμαι που στεκόμουν στο gate και διάβασα το όνομα του αεροσκάφους :!: Μέσα ήταν υπέροχο. Μπορεί μεν μικρός αλλά το θυμάμαι όντως ακόμη σαν να ήταν χτες. Θυμάμαι που κατά την ώρα της επιβίβασης θαύμαζα το μέγεθος του αεροσκάφους (όσο να είναι, με 11 χρονών το θεωρείς ΤΕΡΑΣΤΙΟ -όχι ότι δεν είναι δηλ.) και που ένοιωθα κάποια περηφάνια που είχα την τιμή να πετάξω με ένα τόσο σύγχρονο και μεγάλο αεροσκάφος, το οποίο πετούσε για ελληνική εταιρεία. :cry:

Μάλιστα στην επιστροφή κρατούσαμε στα χέρια μας τις κάρτες επιβίβασης και διαβάζοντας τις θέσεις έκανα σχέδια ότι δύο θα κάθονταν στο παράθυρο και δύο στις μεσαίες σειρές. Αλλά τελικά δε μου έκαναν την χάρη και βρέθηκα σε 737 (δε ξέρω αν 734 ή 732 ... ήμουν πολύ μικρός για να το θυμάμαι)

Αχ ... με έπιασε μια μελαγχολία τώρα παιδιά. Σόρρυ για το οφφ τόπικ, αλλά ... έπρεπε να τα γράψω κι εγώ να ηρεμίσω :cry:

Ε,δεν μπορώ,θα σκάσω... Συμπαθάτε με κι εμένα,αλλα είμαι άλλος ένας λάτρης των Α300 της ΟΑ... Το ΒΕΚ ήταν το μόνο που δέν κατάφερα να πετάξω (και,έτσι θα μείνει :cry: ),αλλα έχω πολλές πτήσεις με το ΒΕL, και στα rainbow χρώματα (επιστροφή απο σπότινγκ στον Διαγόρα καλοκαίρι του 98,πτήση στην οποία έχω δεί και την ομορφότερη αεροσυνοδό έβερ - ΝΑΙ,ΣΤΗΝ ΟΑ!), καθώς και μερικές απο τις πιό λυπηρές πτήσεις μου,μιάς και μου καθόταν συνέχεια στην ΟΑ331 (ATH-LCA) όταν ήμουν φαντάρος και τελέιωναν οι άδειες,και σε κάθε απογείωση σκεφτόμουν τί άφηνα πίσω... Η τελευταία φορά που με πηγε βολτα η Αθηνούλα, ήταν επεισοδιακή, και ίσως η πιό τρομακτική απο τις πτήσεις μου, γιατι ήταν βράδυ και στην Λάρνακα είχε θύελλες με αποτέλεσμα να έχουμε μια ....εχμ...ενδιαφέρουσα προσγείωση!(Καθόμουν 6Κ όμως και είχα απλωθεί σάν κροκόδειλος).
Αεροπλανάρα με τα όλα του το "Α600" (ε,ρε τσαντίλα κάθε φορά που το έλεγαν έτσι τα πληρώματα!).
Τώρα θα κουβαλάει τίποτα βρωμύλους Ιρανούς να πάνε για χάτζ πίλγκριματζ :x να προσκυνήσουν τον Αλλάχ που τους έδωσε τέτοια αεροπλανάρα...
Και πάλι σόρυ για το όφ-τόπικ... Άκη, μήπως να μετέφερες αυτά τα μυνήματα στο τόπικ για τα Α300-600 της ΟΑ? :wink: Αξίζει αυτό το μικρό tribute...

Po po, den pisteva oti 8a xaliomoun toso polu......eilikrina... eidika me to logo sta winlets...(asxeto alla mou ekatse). Otan kapoia mera mas katsei brosta mas live, 8a einai polu fortismeni stigmi... :(

Well..

Gia opoiov avarwtn8nke tigivetai me to Bandeirante tns EuroAir, idou n apavtnsn! Twra, to ti kavei ekei eivai allo 8ema.. ;) Eivai mallov apo tov Septembrn 2004 ekei, meta apo eva technical check ... Bgalte sumperasmata movoi sas...

PS: Oi treis riges pou faivovtai meta to EUROAIR sto skafos, alla kai sto tail pisw apo to kuklaki (opws kai tokuklaki sav tetoio) me to logo tns etaireias eivai apo tnv... prongoumevn katoxo tou skafous, tnv T.E.A.! (Exei kleisei edw kai merika xpovakia)

Questions?

pedia, then xreasosaste na sisitisete signomi gia tin aisthisi sas :)

then nomiso na xreasete na to metaferoume sto thread olympic airlines...
giati fotografies kai "emotions" pane kapou kapou masi ;)

filika

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.