Φωτογραφίες στο airliners.gr - I

• Thread starter Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
LGIR27":2q92p506 said:
https://www.airliners.gr/community/album_page.php?pic_id=5851

Σας παρακαλώ, την επόμενη φορά που θα εμφανιστεί αεροπλάνο αυτής της εταιρείας σε ελληνικό αεροδρόμιο και εγώ δε θα μπορώ να είμαι εκεί, ΜΟΥΤΖΩΣΤΕ ΤΟ (και μετά φωτογραφήστε το) :wink:

jerry: ξερεις κατι παραπανω για την εταιρεια αυτη?
Εγω πρωτη φορα την ακουω, και απο την ιστοσελιδα τους βλεπω οτι ειναι βραζιλιανικη.
Πως και απο τα μερη μας?

Αn-30 στο HER????!!!! :shock: Τοσα χρονια στο LGAT ειχαν ερθει ολα τα ρωσικα εκτος απο ΑN-30 & TU-144 :lol:

@agrodemm
η GOL ειναι Βραζιλιανικη εταιρεια, εχουν περασει και 2-3 απο το Βενιζελο σαν technical stop. Προφανως για τον ιδιο λογο περασε και το συγκεκριμενο απο το Ηρακλειο. Παντως το συγκεκριμενο νηολογιο ήταν on order απο την GOL για παραδοση τον 11/2005 :roll: .

GP707: Thanks for the info.
Τελικα η μουτζα που προτεινει ο jerry ισχυει :?: ή μήπως ειναι όπως ο Μαυρογιαλούρος (Λαμπρος Κωνστανταρας στην θρυλικη ταινια "Υπαρχει και φιλοτιμο") που μουντζωνε τον εαυτό του :D

Ισχυει, ισχυει!!! Φαινεται οτι δεν ειναι η πρωτη φορα που περναει απο Ελλαδα και το χανει!!! :lol:
LGIR27 ξερουμε νηολογιο του An-30??????

Πάντως μεταξύ των 3500+ φωτογραφιών μόνο του Α380 αρκετές είναι καθαρές.

Ερώτηση=
https://www.airliners.gr/community/album ... ic_id=5848

Τι κάνεις στο Dubai με μπλουζάκι St Maarten καλέ?!
ELT

nataly":37t9f6gh said:
Απαπα θα την έβγαζε θολή και κουνημένη! Πέρα απο αεροπλάνα δέν ξέρει να βγάζει τίποτε άλλο...
Χώρια που η Canon με τον 500ρι είχε εντοιχιστεί στο δεξί του χέρι οπότε δέν είχα πολές επιλογές!!!

=Τι κάνεις στο Dubai με μπλουζάκι St Maarten καλέ?!
ELT

Προετειμάζω ψυχολογικά την ομάδα για το μεγάλο ταξίδι!!!

Το μπλουζάκι είναι μέρος της αεροπορικής γκαρνταρόμπας εκείνης της ημέρας καθώς συνοδεύεται απο καπελάκι Pilatus και ρολόι χειρός Α380!!! (ευγενική προσφορά απο τα χεράκια του press manager της Airbus παραδωθέν μέσα στο F-WWDD)

Για λέγε όμως τώρα στο forum σε ποιόν ( :-P ) χρωστάς χάρη που ανέβηκες μέσα στο διόροφο!!!