Φωτογραφίες στο airliners.gr - I

• Thread starter Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Gallery

Ο Vasilis ATH ανέβασε με σημερινή ημερομηνία μια φωτογραφία, με θέμα ενός κενού χώρου και ένα κτίριο γιαπί σε κάποιο σημείο στο Αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος , παρμένη προφανώς από Aegean 320 με τίτλο ΤΕΛΟΣ ΜΙΑΣ ΧΡΥΣΗΣ ΕΠΟΧΗΣ και Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ!
Μήπως μπορεί ο υπογράφων να μας πεί περισσότερα να κατανοήσουμε κι εμείς που δεν πιάσαμε το υπονοούμενο??

Re: Gallery

αμα εβαζες και το λινκ, θα ησουν σουπερ (γτ βαριεμαι να ψαχνω)

Δεν είναι και δύσκολο να βρει κάποιος την φωτογραφία...

[album]15416[/album]

Από ότι ξέρω είναι το μέρος που μαζεύονται οι spotter για να βγάζουν τις φωτογραφίες στον 03R. Όντως μια εξήγηση θα βοηθούσε, άρχισε να ξαναχτίζεται αποκλείστηκε ο χώρος? Τι ακριβώς έγινε?

Προσωπικά δεν έχω κάνει spotting από το συγκεκριμένο σημείο, πάντα πηγαίνω πιο αριστερά κοντά στο VOR.

Chris

Κυριακή πρωί αναχώρηση προς το Stansted για παραλαβή κάποιων φίλων απο Αθήνα με πτήση της Aegean. Η πρωινή ομίχλη ήταν μοναδική στα χρονικά. Δεν μπορείτε να φανταστείτε το τι ομίχλη επικρατούσε και στο Heathrow.

Άφιξη στο παρκινγ D του αεροδρομίου και το κτίριο με το ζόρι μπορούσαμε να το διακρίνουμε.

Όταν ο ήλιος κατάφερε να αχνοεμφανιστεί η κατάσταση βελτιώθηκε ελαφρώς

Τα check-in desks της Αιγαίου.

καλημερα
το SX-FAR
[album]15617[/album]

:D :D :D

Αλλες 2 για σημερα
VP-CCJ
[album]15619[/album]
LZ-CGO
[album]15618[/album]

Καλημερα σημερινη φωτογραφια fedex express MD11
[album]15626[/album]

Κατά την γνώμη μου, ένα απο τα ομορφότερα livery αυτήν την στιγμή στήν Ευρώπη : BMI British Midland

[album]15629[/album]