Και απ' ότι είδα αγαπητέ μακεδόνα σε μία προσωπική αναζήτηση για τον Σεπτέμβρη, το Β738 θα είναι το βασικό εργαλείο στο δρομολόγιο Βιέννη-Αθήνα-Βιέννη.
Συγχαρητηρια στον καλιτεχνη Νικο Φαζο για την τρομερη φωτογραφια των F16 Block 52 PLUS της 343Μ της 115 Πτερυγας μαχης σε μια επικη υπερπαραγωγη τυπου Μπεν Χουρ σε συνεργασια με την Μοιρα....
Απο σημερα η καλυτερη φωτογραφια με F16 που εχω δει κοσμει την πιο γνωστη παγκοσμιως ιστοσελιδα αεροπορικου περιεχομενου.... καμαρωστε.....
Όντως η φωτογραφία του Νίκου "δίνει ρέστα" ! Απ' τις καλύτερες που έχω δει ! Κρίμα που δε μπήκε (ακόμα το σχόλιο μου γι αυτή...
Πάντως τη βλέπω να φτάνει στην πεντάδα, "χαλαρά"!
Καλα, μηπως υπερβαλλετε λιιιιγο? Εξι "στημενα" F-16 ειναι. Ομορφη φωτο, αλλα οχι και η καλυτερη φωτο με F-16...
Μας εχει δωσει πολυ καλυτερες φωτο απο αυτην στο παρελθον ο Νικος. Πρωτη που μου ερχεται στο μυαλο ειναι αυτη: http://www.airpics.net/photo/D-ANNB-Air ... ngs/9682/L
747 νομίζω ότι στην centerline είναι 3 και όχι 2 όπως μετράς!
Άσχετο... αλλά επειδή μάλλον θα περάσουν πάλι στα «ψιλά» του airpics… δύο από τα απίστευτα που είδαμε εχθές (λίγο πριν πέσει το σκοτάδι) στο αγαπημένο μας αεροδρόμιο. Εννοείται με βροχή, αέρα κτλ.
Κατι τετοιες φωτο ειναι που με κανουν και ξενερωνω τη ζωη μου, ειδικα οταν χτυπανε τριαδα. Καποιο αεροδρομιο εχει τερμιναλ-καλυβα, και χ3στηκε η φοραδα στ' αλωνι.