Φωτογραφίες στο διαδίκτυο - Ι

• Thread starter Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
GP707":20xkhw4f said:
Κι όμως σε αυτό το "τόσο σοβαρό" site έχουν παρουσιαστεί πολλάκις φωτογραφίες που το photoshop έχει πάει σύννεφο. Γι αυτό μην είσαι τόσο απόλυτος χωρίς να γνωρίζεις... :wink:

Εγώ αυτό που θέλω να πώ είναι ότι είναι 99,999%(για να μην είμαστε απόλυτοι) αδύνατο να μην υπήρχε το Ε/Π και να προστέθηκε εκ των υστέρων.

Τα καυσαέρια που παραμορφώνουν την φωτογραφία πίσω από το Ε/Π είνα δικά του.Αν ήταν από το MD τότε θα ''έλουζαν" πιο μεγάλη περιοχή στην φωτογραφία.

Ο φίλος thanosp φαίνεται ότι έχει δίκιο αφού αν κοιτάξουμε στο πίσω μέρος της φωτογραφίας θα διαπιστώσουμε ότι τα βουνά και τα σύννεφα φωτίζονται άρα ο ήλιος είναι προς τα πίσω (έτσι μου φαίνεται τουλάχιστον :) ) άρα δικαιολογείται μια μικρή μετατόπιση της σκιάς αφού σύμφωνα με το σενάριο του thanosp το ελικόπτερο βρισκεται σε μεγαλύτερο ύψος.

Θα επιδιώξω οριστική λύση η οποία είναι αποστολή e-mail στον φωτογράφο.Τι λέτε εσείς οι πιο έμπειροι;

Σαν να έχεις βγάλει φωτογραφία σε 16:9 και να τη βλέπεις σε 4:3 είναι...

Να και δύο δικές μου απόπειρες (ελπίζω να μην παίξει θέμα copyright :mrgreen: )

:arrow: 747 Normal
:arrow: 747 SSSSSP

Το δεύτερο μου θυμίζει ένα αεροπλανάκι (Matchbox) με το οποίο έπαιζα μικρός!

Τελευταία μου απάντηση, για να μη θεωρηθεί και trolling, είναι πως το SP έτσι κι αλλιώς μοιάζει με παιχνίδι περισσότερο παρά με κανονικό αεροπλάνο (περιμένω τη μήνι των συμφορουμιτών μαζεμένη :twisted: )

troll mode on....Μονο σε εμενα θυμιζει κοτοπουλο?....troll mode off

vassdel":1ckkj85i said:
Τελευταία μου απάντηση, για να μη θεωρηθεί και trolling, είναι πως το SP έτσι κι αλλιώς μοιάζει με παιχνίδι περισσότερο παρά με κανονικό αεροπλάνο (περιμένω τη μήνι των συμφορουμιτών μαζεμένη :twisted: )

ας μην ξεχνάμε ότι ήταν ένα 'ειδικό' ΑΦ. Τότε που βγήκε (1976) ήταν μια απαίτηση της PanAM για non-stop JFK-NRT. Ο μόνος τρόπος για να 'βγεί' η συνταγή ήταν να μειωθεί το βάρος του, δηλαδή, να κοντύνει. Οικονομικά, βέβαια, ήταν από την αρχή στο μειονέκτημα.

Υπάρχει ένα πολύ ωραίο βίντεο στο YouTube για την σχέση Pan-Am και 747SP.
:arrow: http://www.youtube.com/watch?v=uS_XlSsLVEI

Ελπίζω να μην είναι Off-Topic.