Φωτογραφίες στο διαδίκτυο - Ι

• Thread starter Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
οντως, τραγικο θεαμα....
το livery παντως θυμιζει πολυ Continental

bari":1dic5d93 said:
το livery παντως θυμιζει πολυ Continental

Το livery θυμίζει ακόμα πιο πολύ Copa Airlines. :)

Έχουμε και λέμε....

Το 1999 η Continental αυξάνει από 49% (που ειχε απο το 1998) σε 51% το ποσοστο της στην Copa και της αλλαζει το livery για να μοιάζει με το δικο της.

Tο 2005 η Copa αγοράζει το 90% της Aero Republica. Άρα και αυτή τώρα έχει το παρόμοιο livery.

Συγνώμη για το off-topic!

Νομίζω είναι η πιο χαμηλή προσγείωση που έχω δει ποτέ σε φωτογραφία απο εκεί.. Μακάρι να υπήρχε κάποια φώτο του τύπου απο κάτω πριν τα ..... και σκύψει και γυρίσει πλάτη..

bari":34eb8zx1 said:
how low can you go??
ΕΛΕΟΣ!!! καποιοι το παρακαναν!! :lol:

Αν θυμάμαι καλά,πρό καιρού ένας Γάλλος μέ 747 είχε "ξυρίσει" το τοιχάκι,προκαλώντας ζημιά καί στό L/G του.

Πάντως είναι τυχερό το SXM που δέν εμφανίζονται εκεί windshears.......

Δεν είναι μουφα.. ειναι το νεο σύστημα προσγείωσης που δανείστηκαν από τους "Ε" και τους φίλους τους τους εξωγήινους που αφήνει το blast να περνά μέσα από τα μόρια του συστήματος χωρίς να το επιρρεάζει.. Επίσης μπορεί να είναι απλά τηλεμεταφορά της ύλης λίγο πριν τον τροχό και να το στέλνει κατ' ευθείαν από πίσω του για να μην τον λιώσει από την ζέστη.. Ή μπορώ να συνεχίσω να γράφω μπαρούφες μέχρι οι γύφτοι οι ... οι screeners να βάλουν μυαλό και να την σβήσουν..

seven4seven":22hadofq said:
Βρειτε τη μουφα της παρακατω φωτο:
http://www.airliners.net/open.file/1255203/L/

Αν εννοής οτι είναι τρυκαρισμένη,θά έλεγα οτι η μούφα συνίσταται στό πώς φαίνονται τά δεξιά φτερά τού αεροπλάνου (πιό μεγάλα από ό,τι θα έπρεπε δοθείσης τής γωνίας/θέσης λήψης τής φωτογραφίας).

Αλλά και το blast τού αριστερού κινητήρα δέν μού φαίνεται και τόσο αληθοφανές.Κανονικά μάλιστα,το αριστερό LG δέν θά'πρεπε να φαίνεται τόσο καθαρά,αφού θα το "θόλωναν" τά καυσαέρια..

Σύν οτι το κάτω ήμισυ τής ατράκτου στο πίσω μέρος έχει χρώμα μπλέ,που δέν νομίζω να ισχύη γιά την Air Canada

Edit:Μέ τον Mernion φαίνεται οτι έχουμε τηλεπαθητική επικοινωνία :)