Φωτογραφίες στο διαδίκτυο - Ι

  • Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Πολύ καλή φωτογραφία!
 
Ευχαριστώ. Το CDG έχει πολύ καλό θέμα, αλλά έχει τρία....μειονεκτήματα. Πρώτον χρειάζεσαι ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ άδεια (όσες φορές πήγα, ελέγθηκα από τα καρακόλια σε ΟΛΑ τα spotting shots) , δεύτερον χρειάζεσαι οπωσδήποτε αυτοκίνητο και τρίτον δουλεύει ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΟΛΟΥΣ τους διαδρόμους (2 για προσγειώσεις και 2 για απογειώσεις) οπότε είναι θέμα τύχης τι θα σου κάτσει και που. Προχτές , ήμουν στις προσγειώσεις του 09 και όσα περίμενα κατέβηκαν στον 08. Το ίδιο μου συνέβη και το απόγευμα με τις απογειώσεις. Πήγα στον 08 και τα 2-3 που ήθελα, έφυγαν από τον 09 :mrgreen:
 
Αυτό για την άδεια μου το είπε και ο Θανάσης Αποστολάκης.Αλλά εντάξει,το Παρίσι για μένα δεν είναι τουριστικός προορισμός οπότε δε θα μπορούσα να το συνδυάσω με spotting.Λόγω κόστους και μόνο φυσικά.

Θα ήταν καλό να φτιάξετε οι έμπειροι έναν οδηγό σε ποια αεροδρόμια της Ευρώπης επιτρέπεται η φωτογράφηση,που απαγορεύεται,και πού χρειάζεται άδεια.Να ξέρουμε κι εμείς!Π.χ στη Βιέννη έχω πάει 2 φορές,και τις 2 βέβαια το χειμώνα,θα μπορούσα την επόμενη φορά που θα πάω στους επόμενους μήνες να αφιερώσω λίγες ώρες στο αεροδρόμιο,μιας και την πόλη την έχω δει (βεβαίως δεν τη χορταίνω όσο και αν την έχω δει,είναι η αγαπημένη μου πόλη...μέχρις στιγμής!).
 
Αν το Παρίσι ΔΕΝ είναι τουριστικός προορισμός, τότε ποιος είναι , η Λεστινίτσα ? !!! :thx: :thx: :thx: :thx: Με 70.000.000+ τουρίστες το χρόνο , αυτός κι αν είναι προορισμός.

Όσον αφορά για τα αεροδρόμια, άδεια προς το παρόν χρειάζεσαι μόνο στο CDG. Στο ΟRY για παράδειγμα, φωτογράφησα ελεύθερα και μέσα από το terminal (από το επίσημο OD, που παρεπιπτόντως είναι χάλι μαύρο λόγω τζαμιών και φωτισμού) αλλά κι από έξω. Στη Βιέννη, το OD είναι καλό (http://www.jetphotos.net/viewphoto.php? ... 09&nseq=19), όμως λειτουργεί από Μάιο μέχρι Νοέμβρη και είναι για απογευματινές φωτογραφίες, αλλιώς βγαίνουν backlit. Εχει όμως καλό θέμα
http://www.jetphotos.net/viewphoto.php? ... 946&nseq=4
http://www.jetphotos.net/viewphoto.php? ... 73&nseq=15

Βέβαια στη Βιέννη μπορείς να φωτογραφήσεις κι από τα Parkings (εδώ από το P3)
http://www.jetphotos.net/viewphoto.php? ... 55&nseq=21

ή και μέσα από το terminal από τις τεράστιες τζαμαρίες
http://www.jetphotos.net/viewphoto.php? ... 15&nseq=22
 
Δεν είναι προορισμός για εμένα.Λόγω κόστους διαμονής.Ότι έχω κοιτάξει στην ευρύτερη περιοχή του Παρισίου,με τις προδιαγραφές που θέλω για τη διαμονη μου,δεν έχω βρει κάτω από 130 ευρώ/βράδυ,και όχι σε περιόδους αιχμής όπως π.χ η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου.Οπότε ανάλογα με τον προϋπολογισμό μου κοιτάζω και τους προορισμούς που τον καλύπτουν.
 
Top