Φωτογραφίες!!!

• Thread starter Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
DEN einai kollaz,dipla imoun ki egw ki evgala akrivw tin idia fwto.Krima pou den fainetai ti grafei o pinakas panw stis mavres tainies...

hrhr

Filakia apo to Photoimpact 8 Pro.... :banana:

Edw o kosmos paei brosta, eseis to xava sas me tin trellitsa pou poulate. Lete kai den katalavame oti ola afta pou parousiazete einai pseftika kai ftiagmena sta photoshop. :roll: Egw eftyxws eimai sugxronos anurwpos kai sas sygxwrw. Eimai etsi kalodia8etos giati molis simera ekleisa eisitirio me tin Sabena gia Kinsasa. Tsekara kai to timetable kai eida oti 8a paw me DC-10. Wow
8a sas steilw photos.

PS: BTW, ean deite ekeino to jumbo me enan dromea na trexei se aspro fondo, rikste tou ena bineliki kai apo mena. 8a sas to xrwstw.

ma tin alitheia this is Athens International makedona!!!
kyriaki apogeyma

captainjumbo":2fpw4rne said:
Edw o kosmos paei brosta, eseis to xava sas me tin trellitsa pou poulate. Lete kai den katalavame oti ola afta pou parousiazete einai pseftika kai ftiagmena sta photoshop. :roll: Egw eftyxws eimai sugxronos anurwpos kai sas sygxwrw. Eimai etsi kalodia8etos giati molis simera ekleisa eisitirio me tin Sabena gia Kinsasa. Tsekara kai to timetable kai eida oti 8a paw me DC-10. Wow
8a sas steilw photos.

PS: BTW, ean deite ekeino to jumbo me enan dromea na trexei se aspro fondo, rikste tou ena bineliki kai apo mena. 8a sas to xrwstw.

Pe su? H Sabena dev exei kleisei? Kai de mou les? apo pou petouse gia Kinsasha??? :o .oO(8elete va metpelavete, gepo av8rwpo?? :P ;) )

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.