Luz
V.I.P.-Class-Member
- Περιοχή
- Περιστέρι
- Website
- www.luz.gr
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- LGAV
- elspoterdeavion
Re: ATH-KRK-ATH.LOT LO605/606
Τίποτα δε θα του έκαναν.Αν είχε συμβεί σ'εμένα στο σκέλος προς την Αθήνα,θα τους έλεγα να ειδοποιήσουν την ΕΛ.ΑΣ.Αλλά δε θέλω να μπλέξω με αλλοδαπές αρχές,και άντε να βρεις εκεί δικηγόρο και τα έξοδα θα είναι πολλά.Δεν υπάρχει καμία σήμανση για απαγόρευση φωτογράφησης/κινηματογράφησης μέσα στο α/φος.Δεν υπάρχει επίσης καμία αναγγελία για κάτι τέτοιο,ούτε στους όρους μεταφοράς στο εισιτήριο έχω δει κάτι.Κατά συνέπεια δεν απαγορεύεται.Ιδίως σε πλάνα που δεν έχουν συγκεκριμένο πρόσωπο στο κάδρο αλλά είναι γενικά,ποιος ο λόγος;
Έστειλα ερώτημα στην LOT αν απαγορεύεται ή όχι η φωτογράφηση μέσα στα α/φη της με την επισήμανση ότι δεν υπάρχει ταμπέλα για κάτι τέτοιο,και περιμένω να δω τι θα μου απαντήσουν.
OA701":1j8mduae said:Πρόσφατα έγινα μάρτυρας παρόμοιου περιστατικού σε πτήση εσωτερικού της ΟΑ όπου ένας τυπάς 2-3 σειρές μπροστά μου έβγαλε την βιδεοκάμερα και άρχισε να βιδεοσκοπεί την φαμίλια του. Σε κάποια φάση σήκωσε την κάμερα και άρχισε να παίρνει γενικά πλάνα της καμπίνας και τότε τον πλησίασε μια ι/σ και του ζήτησε αυστηρά μεν ευγενικά δε να σβήσει τα πλάνα γιατί περιείχαν και την ίδια μέσα χωρίς την συγκατάθεσή της. Αυτός ξίνισε και άρχισε να μουρμουράει τα κλασσικά ωστόσο υπάκουσε με τη 2η και αφού του κοινοποιήθηκε ότι θα ενημερωθούν οι πιλ'οτοι για το συμβάν και ότι θα τον αναμένει η ΕΛ.ΑΣ στο apron...
Τίποτα δε θα του έκαναν.Αν είχε συμβεί σ'εμένα στο σκέλος προς την Αθήνα,θα τους έλεγα να ειδοποιήσουν την ΕΛ.ΑΣ.Αλλά δε θέλω να μπλέξω με αλλοδαπές αρχές,και άντε να βρεις εκεί δικηγόρο και τα έξοδα θα είναι πολλά.Δεν υπάρχει καμία σήμανση για απαγόρευση φωτογράφησης/κινηματογράφησης μέσα στο α/φος.Δεν υπάρχει επίσης καμία αναγγελία για κάτι τέτοιο,ούτε στους όρους μεταφοράς στο εισιτήριο έχω δει κάτι.Κατά συνέπεια δεν απαγορεύεται.Ιδίως σε πλάνα που δεν έχουν συγκεκριμένο πρόσωπο στο κάδρο αλλά είναι γενικά,ποιος ο λόγος;
Έστειλα ερώτημα στην LOT αν απαγορεύεται ή όχι η φωτογράφηση μέσα στα α/φη της με την επισήμανση ότι δεν υπάρχει ταμπέλα για κάτι τέτοιο,και περιμένω να δω τι θα μου απαντήσουν.