markisios
Low-Cost-Class-Member
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- LGAV
Ας κάνω και γω κάποια κατάθεση ελπίζοντας μελλοντικά να με βοηθήσει ο κοσμοπολίτης Φώτης.
Καταρχάς μην κάνεις το λάθος και πας Βερολίνο μέσω Φρανκφούρτης.Η αγαπημένη μου πρωτευουσα είναι το Βερολίνο ωστόσο καλό θα ήταν να της αφιερώσεις χρόνο σε άλλο σου ταξίδι.
Μάλλον καλή επιλογή θα ήταν ο Ρομαντικός δρόμος 100 χιλιόμετρα νότια της FRA με ωραία χωριά και κάστρα αν και πάλι.....
Το Μάιντζ πολύ καλή επιλογή για μια τρίωρη βόλτα.
Χαϊδελβέργη πολύ κούκλα.Μάλιστα στο κέντρο του μεγάλου πεζοδρομου του{και καθώς πηγαίνεις προς τον σταθμό των τρένων αριστερά σου} έχει ενα πολύ καλό κατάστημα [ακριβό}που πουλάει είδη για τα χριστούγεννα και ωραία ρολόγια με τους...κούκους.Αν σε ενδιαφέρει να ψάξω να θυμηθώ λεπτομέρειες.Και αρκετα καλά φαγάδικα.
Καλή ιδέα είναι και μια βόλτα στη Κολωνία.Πολυ νεαροκοσμος.Και η Βοννη.
Μακριά και καθόλου αγαπημένοι απο Ντύσελντορφ,Λεβερκούζεν και Ντόρτμουντ.
Τώρα για Φρανκφούρτη.Αυτή η πόλη σε οτι αφορά για δουλειές αποτελεί τη Νέμεση μου.Αλλά και σαν πόλη τίποτα σπουδαίο.
Πρόσφατα τίμησα το TAJ TAJ.http://www.taj-taj.com/.ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΤΑΤΟ!
Το κορυφαιο στη πόλη είναι και το κλαμπ cocoon.Νταξει οχι τίποτε φοβερο αλλά πάνε πολλές και όμορφες νεαρές και...μπιτάκια γενικώς.
Εχει πολλα και καλά fkk{OASE ,PALACE} για να χαλαρώσει κανείς.
Και ενας δρόμος{κοντά στο σταθμό μπορεί να σου προσφέρει πολλές συγκινήσεις.
Α γμτ μου ξέχασα οτι είσαι εσύ νέας σοδειάς παντρεμένος.Αλλά για τους υπόλοιπους.....
Καταρχάς μην κάνεις το λάθος και πας Βερολίνο μέσω Φρανκφούρτης.Η αγαπημένη μου πρωτευουσα είναι το Βερολίνο ωστόσο καλό θα ήταν να της αφιερώσεις χρόνο σε άλλο σου ταξίδι.
Μάλλον καλή επιλογή θα ήταν ο Ρομαντικός δρόμος 100 χιλιόμετρα νότια της FRA με ωραία χωριά και κάστρα αν και πάλι.....
Το Μάιντζ πολύ καλή επιλογή για μια τρίωρη βόλτα.
Χαϊδελβέργη πολύ κούκλα.Μάλιστα στο κέντρο του μεγάλου πεζοδρομου του{και καθώς πηγαίνεις προς τον σταθμό των τρένων αριστερά σου} έχει ενα πολύ καλό κατάστημα [ακριβό}που πουλάει είδη για τα χριστούγεννα και ωραία ρολόγια με τους...κούκους.Αν σε ενδιαφέρει να ψάξω να θυμηθώ λεπτομέρειες.Και αρκετα καλά φαγάδικα.
Καλή ιδέα είναι και μια βόλτα στη Κολωνία.Πολυ νεαροκοσμος.Και η Βοννη.
Μακριά και καθόλου αγαπημένοι απο Ντύσελντορφ,Λεβερκούζεν και Ντόρτμουντ.
Τώρα για Φρανκφούρτη.Αυτή η πόλη σε οτι αφορά για δουλειές αποτελεί τη Νέμεση μου.Αλλά και σαν πόλη τίποτα σπουδαίο.
Πρόσφατα τίμησα το TAJ TAJ.http://www.taj-taj.com/.ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΤΑΤΟ!
Το κορυφαιο στη πόλη είναι και το κλαμπ cocoon.Νταξει οχι τίποτε φοβερο αλλά πάνε πολλές και όμορφες νεαρές και...μπιτάκια γενικώς.
Εχει πολλα και καλά fkk{OASE ,PALACE} για να χαλαρώσει κανείς.

Και ενας δρόμος{κοντά στο σταθμό μπορεί να σου προσφέρει πολλές συγκινήσεις.

Α γμτ μου ξέχασα οτι είσαι εσύ νέας σοδειάς παντρεμένος.Αλλά για τους υπόλοιπους.....